- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.561
Hakkımızda hayırlısı bende adet bekliom gecikti ama perş bhg 0.00 çıktı yani bu ayda olmadıPoi ben üç Kızımdada hiç boşalmadım ama geçen yıl deneme yapmıştım test dr takibi yapmıştım ozaman çok derin boşalmıştımda hamile kaldım düşük yaptım iki aylık onu genetiğe yolladık ama cinsiyet yine kız çıktı
nerdesınız kızlarkızlar sıze bısey soracagım.ılerı yaşlardakı hamılelıklerde hep kızmı oluyor.yanı 39 yada 40 lı yaslardakı hamılelıklerde kızmı cogunlukda doguyor.bılgınız varmı
Bende bunun farklısını biliodum erkeğin yaşı çok olursa kız olur die ama burada bunu çürütmüşlerdinerdesınız kızlar
Ca
Canım yanlış anlamazsan benim için de eşine söylermisin içinden ne geçiyor diye ben iç güdüselliğe inanırım da biraz 1 yaşında kızım var eğer istemezsen sormayabilirsin canım
Benimkini de sorsana ☺benim ismimmi lazımsorarım canım sıkıntı degil zaten ben açıp hamilelik sitelerdinden bebeginin kız yada erkek olanlara bakıp eşime isim söyleyip deniyorum k, yanılma oluyormu diye çok istiyorum yanılsın ama yanılmadeı daha çünkü eşim bnaa 2ci çocugumuzda erkek olacak 3 kız olacak diyor bu durumda ben çıldırıyorum inşallah yanılır benm için d,yorum :) nöbette işten gelsin sorarım ama isim lazım
cnm benim icinde sorarmisinna sorarmisim bi kizim var.ikinciyide kiz istiyorumsorarım canım sıkıntı degil zaten ben açıp hamilelik sitelerdinden bebeginin kız yada erkek olanlara bakıp eşime isim söyleyip deniyorum k, yanılma oluyormu diye çok istiyorum yanılsın ama yanılmadeı daha çünkü eşim bnaa 2ci çocugumuzda erkek olacak 3 kız olacak diyor bu durumda ben çıldırıyorum inşallah yanılır benm için d,yorum :) nöbette işten gelsin sorarım ama isim lazım
çin 2 kızımdada eklemessem tutuyor yoksa tutmuyor canım bence yaş eklenmiycek bu ekleme işide sonradan çıktı önceden direk tabloya bakılırdı...Mrb kizlar topiginize yeni katiliyorum 8 haftalik hamileyim 15 11 1983 dogumluyum ovulasyonum aralikta oldu cin takviminde 1 yas eklemezsem kiz eklersem erkek cin takvimine bakipta kac kisinin tuttu nolur birileri yazsin.
Teskkur ederim cnm.ben simdi 31 mi oluyorum onami bakmam gerek yoksa 32 yemuçin 2 kızımdada eklemessem tutuyor yoksa tutmuyor canım bence yaş eklenmiycek bu ekleme işide sonradan çıktı önceden direk tabloya bakılırdı...
Öyle canım ya hergun bir rüya gorur oldumCanım takma kafana psikolojik olabilir bilinç altı seni etkilemiş bide şöyle bi söylenti var rüyaların tersi olur diye ben kızıma hamileyken oğlum olduğunu gördüm ama kızım oldu sizce arkadaşlar rüyanızdaki cinsiyete kavuştunuz mu
bende 83 doğumluyum 9.ay 31 yaşında oluyosun bazıları 31 bitti 32 diyorlar daha yeni 31 e girdik bence hesap böyledirTeskkur ederim cnm.ben simdi 31 mi oluyorum onami bakmam gerek yoksa 32 yemu
Canm ne yaptin denemelere devammi?benim esim kucuk bir ameliyat oldu narkoz kullandi,yada uyusturucu bir ilac sanirim,oyuzden y leri etkiler diye erteledim,bakalm hayrlisiÖyle canım ya hergun bir rüya gorur oldum
canım benim iki kızım var ikisinde de eşim önce olmuştu...ve ben çok rahattım yani cinsiyet konusunda...Kız çocuk anneleri biraz müstehcen olcak ama ne zamandır sormak istiyordum tutamadım artık kendimi.hamile kaldığınızda ilişki sırasında orgazm oldunuz mu.bunu niye soruyo derseniz kız bebek için olmamak gerekiyormuş ya alkali yaptığı için doğrumu merak ettim
Benimkini de sorsana ☺benim ismimmi lazım
Canım benim isim bahar bi kızım var benimsorarım canım sıkıntı degil zaten ben açıp hamilelik sitelerdinden bebeginin kız yada erkek olanlara bakıp eşime isim söyleyip deniyorum k, yanılma oluyormu diye çok istiyorum yanılsın ama yanılmadeı daha çünkü eşim bnaa 2ci çocugumuzda erkek olacak 3 kız olacak diyor bu durumda ben çıldırıyorum inşallah yanılır benm için d,yorum :) nöbette işten gelsin sorarım ama isim lazım
İsmim sibel bir oğlum var ☺isim nedir cnm :)
Hiç rahat değilim sürekli aklımda çıkaramıyorum kızıyorum kendime nie böyle yapıom die elimde diilcanım benim iki kızım var ikisinde de eşim önce olmuştu...ve ben çok rahattım yani cinsiyet konusunda...
cnm benim icinde sorarmisinna sorarmisim bi kizim var.ikinciyide kiz istiyorum
cnm benim icinde sorarmisinna sorarmisim bi kizim var.ikinciyide kiz istiyorum
Canım benim isim bahar bi kızım var benim
İsmim sibel bir oğlum var ☺
ay inşallah sanada kız dedi ama bana erkek diyor oy oy merelere gidem iyiki kız dedi erkek deseydi yazmadım sana :) çünkü bana dediğinde sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?