Süper Anneler - 2011

bak allah pnda kız vermemiş benmde başıma geldi cnm yakın komşum kızına ay bak kızlar çıok kibar oluyor dedim hemen kızını okumaya üflemeye başladı bende nazar degdirecek bişey demedim dedim ay öyle deme kızıma çok nazatr oluyor dedi okadar üzüldüm ki bemn kız istedigimi biliyor allah bizede gönlümüzdekini nasip etsin ilk mnce sana nasip etsin sen,n için okdar istiyorum ki hayırlı saglıklı oglun olmaısnı bak eşim senin için oglu olacak diyor hayırlısı olsun

Canim bosuna deneyip umutlanma derim ben cin takvimini 3 aylik hamileyken ogrendim erkek gosteriyordu ama kizim oldu.allah bagislasin yavrularimizi iyiki onceden bilmemisim bosuna stres yaparmisim.zaten bir insanin ya kizi ya oglu olur %50 ihtimal var bu nedenle bazilari tuttu diyor

Ca
Canım yanlış anlamazsan benim için de eşine söylermisin içinden ne geçiyor diye ben iç güdüselliğe inanırım da biraz 1 yaşında kızım var eğer istemezsen sormayabilirsin canım

Melis bana esinin ve senin dog.tarihlerinizi ayrıca

Ca

Canım yanlış anlamazsan benim için de eşine söylermisin içinden ne geçiyor diye ben iç güdüselliğe inanırım da biraz 1 yaşında kızım var eğer istemezsen sormayabilirsin canım

Kızının sat.tarihini yazarmısın bide ben bakayım.

Canım benim seni en iyi anlayanlardan im Rabbim bana nasip etti dilerim mevlam dan karnındaki Bebis erkek tir göğsünü gere gere oğlum diye seversin hatta o laf sokanlara ay bitane daha yapacağım Bebisleri çok seviyorum dersin onlarda sana gıcık olur inan bu dua taaaaa gönlümün derinliklerinden geliyor Allaha emanet ol kulun Kula duası geçirmiş

kızlar sıze bısey soracagım.ılerı yaşlardakı hamılelıklerde hep kızmı oluyor.yanı 39 yada 40 lı yaslardakı hamılelıklerde kızmı cogunlukda doguyor.bılgınız varmı

esbel canim 2. gebeliği öğrenmeme az kaldı sat 27 aralık 2015 elin değmişken buna da bakar mısın canım çok öptüm tarihleri bir önceki mesaj da yazdım fıstık

Kız çocuk anneleri biraz müstehcen olcak ama ne zamandır sormak istiyordum tutamadım artık kendimi.hamile kaldığınızda ilişki sırasında orgazm oldunuz mu.bunu niye soruyo derseniz kız bebek için olmamak gerekiyormuş ya alkali yaptığı için doğrumu merak ettim

Mrb bende 8 haftalik gebisim 5 yasinda bi kizim var ve Allah biliyor 5 tane kizim olsa yine erkek istemem bununda kiz olmasini okadar cok istiyorumki.yazdiklarini okuyunca okadar cok sasirdimki o 3 oglu olan ilerde ogullari ergenlik donemine girince anlar bi kizim olaydi der kiz cocuklari hayirlidir anasina babasina duskun olur ewlenince kizim deyip kapisini acarsin ama oglun olunca ewi el ewi olur.Rabbim herkesin gonlune gore hayirli saglikli ewlatlar versin.

Canım benim bildiğim kadın önce boşalınca bebek kız olur erkek boşalırsa bebek erkek olur bende tam bilmiyorum ama kızımda önce ben oldum ama tam tersini söyleyenler daha fazla bu konuda hade herkes fikrini bildiklerini paylaşsın

A
cnm
Esbwl hakkini helal et ugrastiriyorum ama son adet tarihlerimi hatırlıyorum inşallah olur
Cnm banada bakarmisin zahmet olmassa dt 15 11 1983 sat 12 kasim 2014 yumurtlama gunum 1 aralik aralikta hamile kaldim

Teşekkür ederim canım bunun tam tersini söylüyolarda ya ben boşalmamak için uğraşıom kız için de doğrumu die merak ettim kızı olanlar yazarsa biraz bilgi sahibi olurum doğrumu die ☺

Teşekkür ederim canım bunun tam tersini söylüyolarda ya ben boşalmamak için uğraşıom kız için de doğrumu die merak ettim kızı olanlar yazarsa biraz bilgi sahibi olurum doğrumu die ☺
Canm benim iki kzmdada iki dak oldu bitti,namaz dua son iliski,bende aceleye geldigi icin oyle birsey olmadi,erkek cocuk icin once kadn olmalı dye biliyom ama sultan arkadasimiz vardi,o burda iliski gecesi butun detaylari yazmisti,ovu testi kullanmis koyulastktan sonra sabah ve aksam iliski ve hepsindede org oldunu yazmisti,fakattttttttt 3. kızını dogurdu,okursa Rabbim 3 unude hayairli saglikli evlat eylesin ins,kendine.valla boyle bacm bilmiyom neolacak halimiz,hersey nasip kısmet yani ötesi yok

Kızlar hepinizin mesajını okudum ama tek tek cevap yazamıyorum lütfen kimse kırılmasın. Memleketteyim annemler umreden geldiği için giden gelen çok var o yüzden çok yazamıyorum. Annem hepimize dua etmiş annemde bu erkek bebekten dolayı çok çekmiş o yüzden bizi çok iyi anlıyor. Hepinizede iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun inşallah.

Poi ben üç Kızımdada hiç boşalmadım ama geçen yıl deneme yapmıştım test dr takibi yapmıştım ozaman çok derin boşalmıştımda hamile kaldım düşük yaptım iki aylık onu genetiğe yolladık ama cinsiyet yine kız çıktı

Haklısın nasipten ötesi yok aslında olan şu dün adet olmam gerekirdi önceki gün gece ilişki oldu nasılsa adet olcam die önemsemedim önce ben boşaldım dün gecede uzayan akıntı bolca geldi bugünde uzayan akıntı var anca rengi beyaz dün şeffaftı adet olmadım bekliom bu ay 18.gün yumurtlamıştım bazen 2 yum gelişio ya bazılarının 2.adette çatlıo şimdi bilmiom sirkeli su da yapmadım işye ondan sordum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…