• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kz hicbir yerde bulamadm ben o yaziyi
Valla oldu degistirdim,simdiye kadar yazdigimin hepsinde ismim degisti:KK71:Cözdüm bu isi,bide su erkek bebek isisni cözseydim:KK61:Sabırsızm ya ondan sabır diyorum,ikincidede sabredemeyim yyum gunun internetten hesaplayip aha yumurtladm hadi hadi diye esimi haline birakmamistim,ama bu kez karar verdim herseye ragmen sabırla ögrenerek hamile kalayim gerisi Rabbime kalmıs artık:KK14:

Valla oldu degistirdim,simdiye kadar yazdigimin hepsinde ismim degisti:KK71:Cözdüm bu isi,bide su erkek bebek isisni cözseydim:KK61:Sabırsızm ya ondan sabır diyorum,ikincidede sabredemeyim yyum gunun internetten hesaplayip aha yumurtladm hadi hadi diye esimi haline birakmamistim,ama bu kez karar verdim herseye ragmen sabırla ögrenerek hamile kalayim gerisi Rabbime kalmıs artık:KK14:
Msj görmeden yazdım hayırlı olsun bende sana bişey sorıyım şu simgeleri nasıl yapıyorsunuz

merhaba arkadaşlar ,

benim 8 küsür çıkan bhcg sonucum 2 gün sonrasında 11 çıktı doktor usg kontrolünde gebelik gözükmüyor dedi...doktorum 2 gün daha bekleyelim düzenli artmazsa kese gözükmezse kesinlikle yok diyebiliriz dedi.o gece sihirli değnek değmiş gibi kanamam başladı. çok kötü ağrılı başladı inanılmaz şiddetli geçti.hastanede sabahladık serum ve ilaçlarla.
3.gün hormon testlerime bakıldı ve fsh 17 çıktı. bhcg nin de yüksek çıkması ile doktor erken menopoz belirtisi olabileceğinden şüphelendi.diğer tahlillerim östrojen de normal değerinin biraz üstünde çıktı.167...ve lh değerimde biraz yüksek.

çok kötü bir psikolojideyim şuan.
Erkek bebek isterken sanırım artık hiç başka evlat sahibi olmayacağım.
hiç büyükte konuşmadım rabbimden hep hayırlısını istedim.
halende hayırlısı istiyor tevekkül ediyorum.

şimdilik ilaç başlamadı önümüzdeki reglimin 3.günü ve 5.günü tekrar aynı tahlillerim yapılacak.
Benim için dua edin yaşım 35 , ailemde erken menopoz öyküsü var.

Rabbimden tek dileğim hayırlı sağlıklı 2.evlat.
canım bence de bir hata var..başka doktorada git istersen...olaki dr.haklı elbette geciktirmek için tedaviler vardır üzme canını...Rabbim gönlüne göre versin...

Erkekbebek canım hic uzulme.bendede fsh 21 cikmistı. Cok uzuldüm cok agladım:KK43:( rabbim dileyince oluyor.tup bebek dahi olmuyordu. Ailemin hepsi saglıkcı.seferber oldular. Ben hic ilac kullanmadım.polen+ bal+ arısutu ile hayıt suyu ictim sabah aksam. 2 ay sonra hamile oldugumun mujdesini aldm. Fsh stresle ilgili oldugunu dusunuyorum.Bol spor yap kilon varsa acil zayıflamaya bak. Simdi bende ikinci cocogu dusunuyorum.cocugum kucuk olmasına ragmen fsh yuzunden.
arkadaşım teşekkür ederim.Kızımda da tedavi olmuştum.ilk evlendiğimde sağ yumurtalığımın belli kısmı alınmıştı.
şimdi yaş 35 aile öykümüzde de var. Valla korkmuyor değilim.Korkuyorum çünkü çok stresli bir hayatım var , işim çok stresli , sürekli il dışına çıkıyorum.Kilo olarakta zayıfım aslında...kemikleri sayılanlardan...Teşekkürler.

geçmiş olsun canım üzülme belkide kimyasal gebelik geçirdin benim de tam tersi östrojen 20 nin altı dr çok düşük dedi bende kız istiyorum olmuyor senin gibi düşünmeye başladım kız isterken hiç olmayackmı diye lütfen iyi düşünelim iyi olsun
canım bilmiyorum belkide peki bu kimyasal gebeliği doktor anlamıyormu acaba ?rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.

eylulveevren eylulveevren geçmiş olsun cnm..
bence dış gebelik falan oldun..hiç kafana takma..bence bu ay kendini başka şeylerle uğraştır..çocuk olayını
arkaya at..stres en büyük sebep..
fsh yüksek olunca vücud kendini hamile sanarmış ve yum durdururmuş..
ALLAH açil şifalar versin..gecen sene bu zamanlar bende senin gibi dr. dr. geziyodum dış gebeliği atlatmak için
artık tamam dedim başka çocuğum olmayacak.yaş 34 olduğu içinde iyice umudum bitti..
bak bu sene oğluma battanye örüyom..sadece sabır et ve kafandan çıkarmak için başka uğraşlara bak..
kursa falan git..tatile çık ne bileyim şu anki durumun değiştir..

canım benim inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür...
Oğluşun güzel sağlıklı günlerde kullansın battaniyesini....sağlıcakla doğsun inşallah :)

canım bence de bir hata var..başka doktorada git istersen...olaki dr.haklı elbette geciktirmek için tedaviler vardır üzme canını...Rabbim gönlüne göre versin...

Gideceğim canım , önümüzdeki ay tekrar yaptıracağım hormon tahlillerimi daha iyi bir hastanede.sonuca göre de başka doktora giderim inşallah

Çook geçmiş olsun cnm benim annemde 37 yaşında menapoza girdi yıllarca ilaçla devam etti adeti iyi olursun inş rabbim hayırlı bir oğul nasip etsin tez zamanda inş üzme kendimi allah dermansız dert vermesin gerisi geçiyor

Sağol canım..ne olduğunu bilsem muallakta kalmak çok kötü...
Sanki şu gececek 1 ay bile boşuna gibi hissediyorum.

canım bilmiyorum belkide peki bu kimyasal gebeliği doktor anlamıyormu acaba ?rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.
Anlar tabiki bhcg çok yüksek olmaz ort 25 civarında seyreder düzenli katlanarak artmaz.ayrıca usgde kesede görünmez zaten normal adet kanamasıyla atılır bazen farkedilmez bile.

Çatladım bacımi̇yim şükür bizde bir sorun yok elhamdülillah. Sen nasılsın neden gelimiyorsun artık. Alıştınmı bebeğine? Ben uzun zamandır Rabbim bana ne nasip edeceksen gönlüme razı eyle diye dua ediyorum.
canım benim inşaALLAH duaların kabul olur ben iyiyim cok sükür bebeğimede alıştım ama doktor emin konuşmadığı için hala içimde bir umut var ne yalan söyleyeyim bir dahaki kontrole kesinleşir dedi cünkü ben bu doktora kızımda gittiğimde kesin konuşmuştu kız demişti hani değişmez artık diye hemde daha erken haftalarda ama şimdi bence kız diyo eminmisiniz deyinnce hayır bazen erkeklerin pipisi sonradan gelişebilr dedi bilmiyorum canım inşaALLAH öyle olur birde hemen kızı kabullenmem sanki ben erkek cocuğu doğuramazmışım gibi geldiği için rüyamda bir oğlum vardı kızlarımda yanımda hep ismiyle cağırıldı MUHAMMED MUHAMMED diye cok etkilendim birde gecenlerde bir komsum seni ruyamda gördüm doğum yapmışsın bu erkek diyorum dedi doktorda kesin konuşmayınca ALLAH tan ümit kesilmez ama kızım da olsa o benim canım alışmak nedemek RABBBİM bana evlat nasip etmiş hamd olsun aratmamış buraya eskisi gibi gelmiyorum hani önceden sana birşeey demiştim ya canım biz gideceğiz süremiz dolunca yeni arkadaşlar gelicek nitekim öyle olmuş aynı bizim eski halimiz gibi sayfalar on on ilerliyo doktor sırasında beklerken yumurtam catlamışmı diye bakıtırmaya gitmiştim cıktığım gibi sonucu ilk buraya yazmştım cok değerli arkadaşlar edindim burda reyhaneha defnem foreverim zeynom riseboz cok şükür gönüldekilerine kavuştular bizlerde kavuşuruz eger olmazsada RABBİM hiç beklemediğimiz bir anda nasip etsin inşaALLAH ALLAHA emanet olun dualarımdasınız dualarınızda olmak ümidiyle

Çatladım canım seni okadar iyi anlıyorumki bazen düşünüyorum içimizde bir umut olması bile aslında okadar güzelki. O umudu yaşamak bile
Güzelken gerçeğini yaşamak nasıl olur acaba diye. Ben artık kendim için değil sırf çevremdeki insanların ağzı kazansın diye istiyorum benim üst kat komşum iki ay önce üçüncü oğlunu doğurdu. Bugün memlekete gidiyorum diye vedalaşmak için kapısını çaldım odada bebeği emziriyormuş benim geldiğimi duyunca hemen kapıya geldi içeri girmeyiteklif etmedi bebeği getir göreyim dedim ki bebekleri ne kadar çok sevdiğimide çok iyi bilir. Ağzında geveledi getirmedi benimooğlum yok belki nazarım değer diye. Geçende annemler umreden geldiklerinde bir gece bizde kaldılar ozaman akrabalar hepsi onları görmek için bende toplandılar inanırmısın büyük eltim başka semtte oğlu daha küçük oğlunu bize getirmedi üstteki geldi oda getirmedi. Yani ne diyeyim bilmiyorum. İnan sözün bittiği yer. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Belki ben kusurluyum Rabbim nefsimdeki tüm şerleri alsın. Ne vereceksede gönlümde razı eylesin. Razı olduktan sonra kimin ne dediğinin ne yaptığının önemi kalmıyor

Çatladım canım seni okadar iyi anlıyorumki bazen düşünüyorum içimizde bir umut olması bile aslında okadar güzelki. O umudu yaşamak bile
Güzelken gerçeğini yaşamak nasıl olur acaba diye. Ben artık kendim için değil sırf çevremdeki insanların ağzı kazansın diye istiyorum benim üst kat komşum iki ay önce üçüncü oğlunu doğurdu. Bugün memlekete gidiyorum diye vedalaşmak için kapısını çaldım odada bebeği emziriyormuş benim geldiğimi duyunca hemen kapıya geldi içeri girmeyiteklif etmedi bebeği getir göreyim dedim ki bebekleri ne kadar çok sevdiğimide çok iyi bilir. Ağzında geveledi getirmedi benimooğlum yok belki nazarım değer diye. Geçende annemler umreden geldiklerinde bir gece bizde kaldılar ozaman akrabalar hepsi onları görmek için bende toplandılar inanırmısın büyük eltim başka semtte oğlu daha küçük oğlunu bize getirmedi üstteki geldi oda getirmedi. Yani ne diyeyim bilmiyorum. İnan sözün bittiği yer. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Belki ben kusurluyum Rabbim nefsimdeki tüm şerleri alsın. Ne vereceksede gönlümde razı eylesin. Razı olduktan sonra kimin ne dediğinin ne yaptığının önemi kalmıyor
Gijniz canım inan buna benzer sıkıntıları bizde yaşıyoruz insanları anlamak bazen çok zor olabiliyor yada cahilce davranışlar sergileyebiliyorlar kafaya takılmadıkça sorun haline gelmez yinede Allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim dualarımızı kabul etsin

Gijniz canım inan buna benzer sıkıntıları bizde yaşıyoruz insanları anlamak bazen çok zor olabiliyor yada cahilce davranışlar sergileyebiliyorlar kafaya takılmadıkça sorun haline gelmez yinede Allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim dualarımızı kabul etsin
yapan utansın o cahil hareketleri bana bile yapıldı bile dememin sebebi ben biraz sert görünürüm lafımıda esirgemem halbuki yumuşak huyluyumdur ama bazı insanlara karşıda sert olmak daha iyi çok samimi olduğumuzu zannettiğim bir arkadaşımın bir oğlu vardı ikinciye hamile kaldı ve 4.ayda bana söyledi sürekli görüştüğümüz halde ama Rabbimden şunu istedim ne niyetle yaptıysa onunla imthan olsun....bu arada 4 ayda söyleyeninki erkekti...nasibimizde varsa rabbim verir inşallah..kızlar...o görüyor..

İnanırmısınızız benim şimdi oğlum olsa bu seferde onun için oğlanı bulmak için doğurduda doğurdu derler. Kısaca imtihan dünyasıya hayatımızda bazı insanlar sadece seni üzmek kırmak için varlar. Ha kafaya takmayalımda beşeriz birini takmasak diğerini takıyoruz. Efendimizin bile oğlu öldüğü zaman ağlamış ona demişlerli ama sen bir peygambersin nasıl olurda ağalarsın diye oda demişki ama ben bir Babayım. Evet bizde bir anneyiz bizde bir beşeriz. Bu arada ben memlekete gidiyorum bugün olurda yazamazsam haberiniz olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin inşallah

İnanırmısınızız benim şimdi oğlum olsa bu seferde onun için oğlanı bulmak için doğurduda doğurdu derler. Kısaca imtihan dünyasıya hayatımızda bazı insanlar sadece seni üzmek kırmak için varlar. Ha kafaya takmayalımda beşeriz birini takmasak diğerini takıyoruz. Efendimizin bile oğlu öldüğü zaman ağlamış ona demişlerli ama sen bir peygambersin nasıl olurda ağalarsın diye oda demişki ama ben bir Babayım. Evet bizde bir anneyiz bizde bir beşeriz. Bu arada ben memlekete gidiyorum bugün olurda yazamazsam haberiniz olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin inşallah
Güle güle git canım memlekete gidiyosun orda tadını çıkar hiçbirşeyi kafana takma kendinede dikkat et bebişe iyi bak

Back