Süper Anneler - 2011

sizce nasıl niye iki çizgide silik yoksa bozukmu bu testler bi kaç kez daha yapmıştım geçen ay öyle değildi c çizgisi.....bugün 12.gün en son 13.00 da yaptım.ortadaki en son yaptığım yerleri karışmış ...
testlerden bir şey anlaşılmıyor pek ama ortadiki sanki yumu gösteriyor

off canım sıkkın bata 5 gün var ve adet ağrım başladı oysa bu ay sağ kasığımda ağrılarım vardı gerçi 5 aydır var ama olsun ayın 1i gece ilişki olmuştu 2si pozitif gördüm 3ü silinmişti ya bu sirkeli su spermleri öldürüyo galiva 5 aydır yapıyorum bi türlü tutmuo gebelik testi yaptım bugün negatif gerçi yumurta çatlamasından 9 gün geçti daha ama dayanamadım işte mutsuzum galiba adet olcam
dur telaş yapma bence ağrı var diye adet olacaksın diye bir şey yok bende okadar ağrı çekmiştimki hamile olduğumu öğrendiğim gün hele çok ağrımıştı adet beklediğin gün kan testi yaptır kızmı istiyorsun canım sen

testlerden bir şey anlaşılmıyor pek ama ortadiki sanki yumu gösteriyor

dur telaş yapma bence ağrı var diye adet olacaksın diye bir şey yok bende okadar ağrı çekmiştimki hamile olduğumu öğrendiğim gün hele çok ağrımıştı adet beklediğin gün kan testi yaptır kızmı istiyorsun canım sen
evet kız için hatta bu ay yumurtlamaya çok yakın oldu diğer aylar 2 gün önce bırakmıştım 5 aydır sirkeli su yapıyorum hayırlısı artık inşallah vardır bebiş

yok canım su içip yapmıyorum içsemde bekliyorum akıntı 12.günde yoktu çok geçen ay büyük ihtimal 16.gün çatladı ben d.kontrolü bıraktım yeni bıraktım 2 ay oldu onunmu etkisi var adetlerim düzensiz adete 1 hafta kala bu ay lekemde geldi geri kesildi sonra günümü tekrar bekledim olmadı 2 gün geçti normal adet oldum...

ben pkoluyum op lekelenme adete 1 hafta kala bendede oluyor adetin 21 günü oluyormuş progestreon eksikliğinden oluyormuş

galenikkullandım ben çok iyi memnun kaldım ben

alkali olmak için canım

ben olmuştum ama buna çok takılma alkali olunca sart degil orgazm olman karbonatlı hafif bir duş vajinal yapılacak anında alkali yapıyor zaten ...........karbonatlı su bile içebilirsiniz

canım sen karbonatlı vajinal duş yaptınmı ogşlunda arkadaşım i,çin soruyorum

Kızlar ctesi günü eşiminde kulağından tutup yeni açılan hastaneye gittik. Cinsiyetini o da erkeğe benzetti ama kesin diyemedi. 20 haftadan sonra daha iyi görüntü olduğundan 4B göreceğim yavrumu inşallah. 22. haftada giderim diye düşünüyorum bakalım.
2012 yılında şimdi emekli olan ve pratiği çok iyi olan doktoruma özellikle gidip belli bir yöntem var mı diye sormuştum. Adamcağız en etkili yöntemin dua olduğunu söylemişti. Ben de içimden " tabi senin tuzun kuru hem kızın hem oğlun var, çırpınıp çabalamadın nasıl olsa" demiştim. Gördüğüm uğraş ve çabalardan sonra adamın haklı olduğunu, Rabbimin nasip ederse hiç bir yönteme gerek kalmadığını öğrenmiş oldum.
İnşaAllah sağlıklı sıhhatlı de kucağıma alırım.
Hadi bakalım Rabbim cümlemiz yüzüne güldürsün. Yapılanları dua yerine geçirsin.

ben pkoluyum op lekelenme adete 1 hafta kala bendede oluyor adetin 21 günü oluyormuş progestreon eksikliğinden oluyormuş
bende pkoluyum işte onun için geç yum oluyor diye düşünüyorum daha tam 2 ay olmadı dinayı keseli tedavi gördüm 2 yıldır ondan regli günleri birbirine karşıtı bu ay ilacın ettksinden olsa gerek geç regli oldum bugün 15.00 de test yaptım sabah pozitif değildi hiç bir şey yoktu ama 15.00 nerdeyse pozitifdi bugün 14.gün ...

eşimede kendimede hiç bişey yapmadım...bi kızım var 8 yaşında bu ikinci olacak.
2.5 yıl uğraş didin her yolu denedim artık erkek olmasından geçtim yeterki çocuğum olsun dedim..
dr hep yum takibi yaptırdım..ama dr bile artık ara ver dedi..
bende iyice sona geldim..dr bile bana bakmadı eşim hiç destek olmadı...kızım bana yeter dedi..son çare olarak internetten lapogıik yum testi spariş verdim 15. gün başladım kullanmaya..adetlerim 35 arayla olurdu.
koyu çizgiden başladım silikleşene kadar gün aşırı ilişki oldu..ve hamile kalmışım.
ama çok zor günler geçtirdim..iyice umudumun bittiği anda ALLAHIMIN bi mucizesi ..
hepinizede RABBİM nasip etsin..
bende 2.kızımda 8 ay olmadı bekle bekle hatta kız olursa olsun tek gebe kalayım dediğimi hiç unutmuyorum sık ilişki ile kızım oldu benim...

12.günde olmuş bence çift.13.günde de belirgin.keşke 13 ve 14 te deneme yapsaydın hazal.28 günde bir oluyorsan yum.günün olabilirdi.neyse hayırlısı artık.
bazılarının hormon düzeyi çok çıkmıyor herhalde.çok kişi yazmış t çok koyu olmadı diye.
diğer ay gülen yüzlüden de alırsan daha kesin olur.ben öyle yapacağım inşallah.
fitil kullandım geçen ay ama bu ay yine akıntım var.sen fitil araştırıyordun.buldun mu kullandın mı?
bugün 15.00 de yaptım iki çizgi belirdi aslında bu ay kendimi deniycektim testlerle takip etmek için yola çıktım sonra hissedersem yumu neden olmasın diye düşündüm ama kaçırdımmı yoksa daha varmı bilmiyorum.bu ay 28 günü geçti hatta regliye 1hafta kala leke geldi bir gün yani düzensizdi pko var ilaçları yeni kestim sayılır herşey rayına oturması gerek bende gülen yüz istiyorum bunlara güven olmaz pek fitil aldım sibel önerdi 2 gün kullandım bıraktım sen aldınmı fitil hangi markaydı benimki biokadin di bıraktım ben çünkü çörek otu yağı alıyorm bir aydır oda akıntı yumlara ve rahime iyi geliyormuş .fitilin peşinden boy abdesti aldınmı hergün fitilde karasızım kafama göre almaya bende iltihap vs yok akıntı hep oluyor zaten...

kızlar dr a sormadan fitil almak olurmu bilmiyorum benim öyle enfeksiyonum yok ama iki doğumdan sonra akıntı var oda iltihap olduğu için değil rahimde biraz açıklık olduğu için oluyor demişti dr onun için fitil almak işime gelmedi dr a geçen ay gittim gerek duysaydı verirdi heralde konuşmadık tabi fitil konusunu...siz gerek duyyumusunuz kesin fitili erkek bebek için...???

bugün 15.00 de yaptım iki çizgi belirdi aslında bu ay kendimi deniycektim testlerle takip etmek için yola çıktım sonra hissedersem yumu neden olmasın diye düşündüm ama kaçırdımmı yoksa daha varmı bilmiyorum.bu ay 28 günü geçti hatta regliye 1hafta kala leke geldi bir gün yani düzensizdi pko var ilaçları yeni kestim sayılır herşey rayına oturması gerek bende gülen yüz istiyorum bunlara güven olmaz pek fitil aldım sibel önerdi 2 gün kullandım bıraktım sen aldınmı fitil hangi markaydı benimki biokadin di bıraktım ben çünkü çörek otu yağı alıyorm bir aydır oda akıntı yumlara ve rahime iyi geliyormuş .fitilin peşinden boy abdesti aldınmı hergün fitilde karasızım kafama göre almaya bende iltihap vs yok akıntı hep oluyor zaten...
Fitilden sonra boy abdestine gerek yok diye biliyorum.ornisid diye fitil kullandım ama pek de işe yaramadı.elma yağını deneyeceğim bakalım.zaten deneme yapıp yapmayacağım da belli değil.hayırlısı

bende pkoluyum işte onun için geç yum oluyor diye düşünüyorum daha tam 2 ay olmadı dinayı keseli tedavi gördüm 2 yıldır ondan regli günleri birbirine karşıtı bu ay ilacın ettksinden olsa gerek geç regli oldum bugün 15.00 de test yaptım sabah pozitif değildi hiç bir şey yoktu ama 15.00 nerdeyse pozitifdi bugün 14.gün ...

sana umut olurmu bilmem ama dianadan sonra arkadaşımın oglu oldu

bende 2.kızımda 8 ay olmadı bekle bekle hatta kız olursa olsun tek gebe kalayım dediğimi hiç unutmuyorum sık ilişki ile kızım oldu benim...
kız 8 ay neki 2.5 yıl olmadı..
yani çok zor günlerdi rabbim tekrar ettirmesin..
senin kızlarınıda ALLAH bağışlasın ...sonuçta evlat,biz kız oğlan derdinde değiliz..sağlıklı olsınlar önemli değil..

Kızlar ctesi günü eşiminde kulağından tutup yeni açılan hastaneye gittik. Cinsiyetini o da erkeğe benzetti ama kesin diyemedi. 20 haftadan sonra daha iyi görüntü olduğundan 4B göreceğim yavrumu inşallah. 22. haftada giderim diye düşünüyorum bakalım.
2012 yılında şimdi emekli olan ve pratiği çok iyi olan doktoruma özellikle gidip belli bir yöntem var mı diye sormuştum. Adamcağız en etkili yöntemin dua olduğunu söylemişti. Ben de içimden " tabi senin tuzun kuru hem kızın hem oğlun var, çırpınıp çabalamadın nasıl olsa" demiştim. Gördüğüm uğraş ve çabalardan sonra adamın haklı olduğunu, Rabbimin nasip ederse hiç bir yönteme gerek kalmadığını öğrenmiş oldum.
gözün aydın cnm..inşallah kesin sonucuda alırsın ..
yöntem falan denedinmi..

Aslında 16.haftada kesin soylerler geç kalmışlar gibi......Allah gönlüne göre versin riseboz denwdiğin şeyler varmı..ya bazen diyorum ki hiç gun takip etme rastgele
Yap sonra yok yok ya tutarsa işte böyle gelgitler...çok zorrdayım kararsızım bocalıyorum ve korkuyorum

Kızlar elimde fitil var dr gecen ay verdi ama kullanmadım böyle bir etkisini bilseydim kullanırdım şimdi adet bitiminde kullansam olurmu...kaşıntım geçti ama

Back