- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.321
Esbel banada bakarmısın eşim 16-04-1971 ben 19-05-1982 çocuklar 05-04-2001, 21-08-2004, 01-02-2011 çok oldu kusura bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani diyosun bu ay adet olmazsan kızı tutturdun :) çok teşekkür ederim inşallah adet olsam sağol baktığın içinCanım baktım oglun hem rusa hem cine uygun. Yas 34. Aralık kız.ocak ve subat erkek gorunuyor.mart ve nisan kız.temmuzdan sonra yas 35 bakman gerekiuo canım.
önce sağlık senin her yerde galiba ağrı zor canım Allah şifa versin.benim akıntı bugün çogaldı 2 3 gündür azdı bugün 15.gün ıslaklıkda hissettim sabah vaktinde ateşim hep 36.1 bir haftadır 2 gündür dün 36.3 bugün 36.5 di galiba bu sabah yum oldu hep gece yum olurdu bugün sabah vakti hissettim gece 1.30 da kasıkda ağrı vardı bu testler yanıltıcı bi dahaki ay hem dr a gidicem inşallah hemde gülen yüzü alıcam sende düşünüyosun galiba hangi site güvenilir ??Kullandığım ilaçlardan sanırım akıntım var.Bu romatizma beni çok kötü yaptı.her ýerim o kadar ağrıyorki hamileliği kaldıramam sanırım bu aralar.hayırlısı olsun artık.
Canim yaa yasını yanlıs hesaplamısım kusura bakma yaş 33. Tekrar baktim aralık ve ocak kız.insallah gonlune gore verir rabbim.yani diyosun bu ay adet olmazsan kızı tutturdun :) çok teşekkür ederim inşallah adet olsam sağol baktığın için
Eyham canim yasları yanlıs hesaplamısım.soyleki bulundugun yas degil bitirdigin yas onemli buna gore senin yas 33. Subat ve mart erkek gorunuyor.insallah rabbim buyuk gonlune gore olur.ustumde kalmasin soyleyim dedim.bendeAa gerçekten mi ay inşallah erkekde tutar teşekkürler canım ya moral oldu
Hazal guzelm baktim.yas 31. Ocak- subat- mart- nisan erkek.arka arkaya olması guzel.insallh gonlune gore olur.bana bak esbel
Canım siteden bakmiyorum.yengem bu hesaplamaya gore erkek bebege hamile.bulundugunuz yas degil. Bitirdigin yasıbaz alıyosun.birde soyle bisey yaptı.regl 24 idi onu 3 cekti.yani ayin ilk zamanina.yumurtlama cin ayinda olmasi icin. Ayrıca ov zamaında.kendisi k.dogumcu olunca takip tabiki kolay oldu.onda tuttu.insallah herkesin gonlune gore tutar.Bu farklı bir hesaplama sanırım. Normalde 1 eklenmiyomuydu.? Internet'ten mi bakıyorsun? Site adı verebilirmisin cnm?
Canim kızının son regl hatirliyomusun.rusta esinle yaslarınız kesisiyor.yas 30.ocak- subat erkek. Mart kızSeni yormayayım kendim bakayım dedim ama olmuyormuş. Bana da bakabilirmisin cnm? Eşim 14.09.82, ben 14.09.84. Kızım 9.5.2013. Ocak Şubat Mart a bakabilirmsn?
Rusta kızın tutuyor. Cinde tutuyormu diye bakacaktım.Canim kızının son regl hatirliyomusun.rusta esinle yaslarınız kesisiyor.yas 30.ocak- subat erkek. Mart kız
Sagol canm benim,doktorunun verdigi diyeti ayrintili yazabilirmisin?Ben Varım tatlım gece kuşuyuz,,, şimdi sen uyumuşsundur... O kadar korkdun canım, ama sevindim adet olmuşsun, daha planlı programlı yaparsın, en azından kendini hazır hissedersin teslim olursun allaha... Seni geçen senelerden hatırlıyorum cinsiyetini öğrendiğinde ki tepkilerini onlarıda çok doğal samimi yaşamışdın şimdiki gibi canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 3 kız anasıyım, 4.yü cesaret edemiyorum birtürlü, bu topiğe girdimmi hevesleniyorum, kapayıncada gerçeklerle yüzyüze geliyorum... Geçen dr gittim benim dr.um 50 yaşlarında bana 5 senedir diyeti var, vereyim sana yap bak görürsün oğlun olcak der durur çok kişide denemiş 4.den sonra 5.den sonra çoğusunun oğlu olmuş. Gecen sene 3 ay diyete girdik eşimle harfiyen yaptık tek ilişkiyle hamile kaldım ve sonu kimyasal düşük... Ve ben hamile kaldım diye diyetide bozduk... Bir dahada o strese giremedik neyse sağlığım için gittim gene ısrar etti bana diyete başla diye... Karar veremiyorum offfffffff... bendeki uzayan akıntılar aylardır yok oldu bu nun sebebini bilen varmı, gelen akıntıda aşırı derecede sarımtırak su gibi öylesine rahatsız ediyorkibeni altımı ıslatıyormuşum gibi geliyor iç ve dış kıyafetimi anında değişmem gerekiyor, bacılarım böyle bir şey duydunuzmu, dr benden 21.günü gel progesteron tahlili yapalım dedi ve yaptım sonucunu daha göstermedim smer testi sonucunun çıkması nı bekliyorum, progesteron testi hakkında hiçbir bilgim yok ilk defa yaptırıyorum, yaptıran varsa sonucum hakkında yorum yapabilirmi... Allaha emanet olun...
Kz bana niye bakmadn,sana 3. cokmu diyosun bacmRusta kızın tutuyor. Cinde tutuyormu diye bakacaktım.
Canım dısardayım aksam eve gecince hesaplayayim.Esbel banada bakarmısın lütfen eşim 16-04-1971. Bnm 19-05-1982 sat 25-10-2014 be görünüyo çok merak ettim