Süper Anneler - 2011

kız 8 ay neki 2.5 yıl olmadı..
yani çok zor günlerdi rabbim tekrar ettirmesin..
senin kızlarınıda ALLAH bağışlasın ...sonuçta evlat,biz kız oğlan derdinde değiliz..sağlıklı olsınlar önemli değil..
haklısın canım 2.5 yıl zor Allah yardım etsin ogünlere dönme inşallah seninde evlatlarını bağışlasın Rabbim bende evlendikten sonra ilk ikisi düşük oldu çok zor günler geçirdim olmuyor çocuk diyip çok üzüldüm 3 yıl olmadı adımı çocuğu olmayan geline çıkardı bi çoğu anlıyorum seni arkdaşta 7 yaşında oğlu var ondan sonra 2 düşük yaptı şimdi gebe kalmıyorum diye çok üzülüyor dert ediyor epey diyorum sakin ol her ay hemen gebe kalacam zannediyor umutlanıyor bizler yine şanslıyız hiç kalamayanlar var...

Fitilden sonra boy abdestine gerek yok diye biliyorum.ornisid diye fitil kullandım ama pek de işe yaramadı.elma yağını deneyeceğim bakalım.zaten deneme yapıp yapmayacağım da belli değil.hayırlısı
neden denemekden vazgeçtin tamamenmi yoksa hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinde .sende varmı mantar iltihap ??

bugün komşumla konuşurken dua başlarken 3 defa Ya Rabbi diyerek dua etmelişmşiz dedi kitapda okumuş bende bugün nette okusdum hep duların başında Ya Rabbi diyerek başlıyor murat için vs başka dular için hep öyle bu bir kaideymiş böyle yapılan dualar kabul olurmuş komşum kitapda yazıyor diyor. benim gibi gözünden kaçanlar varsa hatırlatayım dedim ben farklı ederdim hep ....

Aaylarıekten mi ay inşallah erkekde tutar teşekkürler canım ya moral oldu
Bu arada rusta da kızın tutuyor.cinin erkek ayları denemende fayda var.yengem k.dogum dr.bi kızı vardı çine gore erkek bebege hamile.bu hesaplamayla oldu.inşallah gönlüktekini rabbim verir.

Kz kimsekalmadimi yine benden baska
Ben Varım tatlım gece kuşuyuz,,, şimdi sen uyumuşsundur... O kadar korkdun canım, ama sevindim adet olmuşsun, daha planlı programlı yaparsın, en azından kendini hazır hissedersin teslim olursun allaha... Seni geçen senelerden hatırlıyorum cinsiyetini öğrendiğinde ki tepkilerini onlarıda çok doğal samimi yaşamışdın şimdiki gibi canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 3 kız anasıyım, 4.yü cesaret edemiyorum birtürlü, bu topiğe girdimmi hevesleniyorum, kapayıncada gerçeklerle yüzyüze geliyorum... Geçen dr gittim benim dr.um 50 yaşlarında bana 5 senedir diyeti var, vereyim sana yap bak görürsün oğlun olcak der durur çok kişide denemiş 4.den sonra 5.den sonra çoğusunun oğlu olmuş. Gecen sene 3 ay diyete girdik eşimle harfiyen yaptık tek ilişkiyle hamile kaldım ve sonu kimyasal düşük... Ve ben hamile kaldım diye diyetide bozduk... Bir dahada o strese giremedik neyse sağlığım için gittim gene ısrar etti bana diyete başla diye... Karar veremiyorum offfffffff... bendeki uzayan akıntılar aylardır yok oldu bu nun sebebini bilen varmı, gelen akıntıda aşırı derecede sarımtırak su gibi öylesine rahatsız ediyorkibeni altımı ıslatıyormuşum gibi geliyor iç ve dış kıyafetimi anında değişmem gerekiyor, bacılarım böyle bir şey duydunuzmu, dr benden 21.günü gel progesteron tahlili yapalım dedi ve yaptım sonucunu daha göstermedim smer testi sonucunun çıkması nı bekliyorum, progesteron testi hakkında hiçbir bilgim yok ilk defa yaptırıyorum, yaptıran varsa sonucum hakkında yorum yapabilirmi... Allaha emanet olun...

Ben Varım tatlım gece kuşuyuz,,, şimdi sen uyumuşsundur... O kadar korkdun canım, ama sevindim adet olmuşsun, daha planlı programlı yaparsın, en azından kendini hazır hissedersin teslim olursun allaha... Seni geçen senelerden hatırlıyorum cinsiyetini öğrendiğinde ki tepkilerini onlarıda çok doğal samimi yaşamışdın şimdiki gibi canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 3 kız anasıyım, 4.yü cesaret edemiyorum birtürlü, bu topiğe girdimmi hevesleniyorum, kapayıncada gerçeklerle yüzyüze geliyorum... Geçen dr gittim benim dr.um 50 yaşlarında bana 5 senedir diyeti var, vereyim sana yap bak görürsün oğlun olcak der durur çok kişide denemiş 4.den sonra 5.den sonra çoğusunun oğlu olmuş. Gecen sene 3 ay diyete girdik eşimle harfiyen yaptık tek ilişkiyle hamile kaldım ve sonu kimyasal düşük... Ve ben hamile kaldım diye diyetide bozduk... Bir dahada o strese giremedik neyse sağlığım için gittim gene ısrar etti bana diyete başla diye... Karar veremiyorum offfffffff... bendeki uzayan akıntılar aylardır yok oldu bu nun sebebini bilen varmı, gelen akıntıda aşırı derecede sarımtırak su gibi öylesine rahatsız ediyorkibeni altımı ıslatıyormuşum gibi geliyor iç ve dış kıyafetimi anında değişmem gerekiyor, bacılarım böyle bir şey duydunuzmu, dr benden 21.günü gel progesteron tahlili yapalım dedi ve yaptım sonucunu daha göstermedim smer testi sonucunun çıkması nı bekliyorum, progesteron testi hakkında hiçbir bilgim yok ilk defa yaptırıyorum, yaptıran varsa sonucum hakkında yorum yapabilirmi... Allaha emanet olun...
Progesteron tahlil sonucum :12.86 acaba nasıl dr um bu tahlili neden yapmak istemiş olabilir ki... gijnijim sen anlarsın bu konulardan,google yedek sürekli hata veriyor bir türlü girilmiyor ...bilgisi olandan yardım istiyorum ,,,gijnijim cinsiyeti belli oldumu paşamızın ...inşallah hakında hayırlısı Olur ,sağlıklı sihatli bir paşan ,aslan parcası rabbim hediye eder sana inşallah...

neden denemekden vazgeçtin tamamenmi yoksa hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinde .sende varmı mantar iltihap ??

Kullandığım ilaçlardan sanırım akıntım var.Bu romatizma beni çok kötü yaptı.her ýerim o kadar ağrıyorki hamileliği kaldıramam sanırım bu aralar.hayırlısı olsun artık.

Progesteron tahlil sonucum :12.86 acaba nasıl dr um bu tahlili neden yapmak istemiş olabilir ki... gijnijim sen anlarsın bu konulardan,google yedek sürekli hata veriyor bir türlü girilmiyor ...bilgisi olandan yardım istiyorum ,,,gijnijim cinsiyeti belli oldumu paşamızın ...inşallah hakında hayırlısı Olur ,sağlıklı sihatli bir paşan ,aslan parcası rabbim hediye eder sana inşallah...
progesteron tahlili yumurta oluşumu ve çatlaması ölçülüyor 10 un üstü çok güzel hatta gebelik olabilir kardeşimin 14 çıkmıştı hamile olduğunda ikizlerde de 33 çıkmıştı kaybetti onları malesef

benim18.07.1981 eşim 05.04.1965 oğlum 27.05.2005 bi bakarmısın tutuyomu bide aralık ayı itibariyle(sat 17 aralık) 3 ay ne çıkıyor tabi müsait olursan :)
Canım baktım oglun hem rusa hem cine uygun. Yas 34. Aralık kız.ocak ve subat erkek gorunuyor.mart ve nisan kız.temmuzdan sonra yas 35 bakman gerekiuo canım.

Back