- 19 Aralık 2014
- 101
- 57
- 23
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.241
cnm 11. gün erken tabi ama hiç belli etmez.demek erken yumutladın bu ay..
akşam dene hemen yarında bi test yap çizgi kayboluyo gibiyse sabahta yap..
yok silikse tekrar akşamı bekle...
bende ovu.testi kullandığım ilk ay hamile kaldım 2.5 yıl olmadı..çat.iğnesi yum takibi
her yolu denedim..stres olmadığın vede sakin zamanlar önemli.testte ilk koyu çizgi görünce başladım gün aşırı ilişki oldu 3 deneme yaptım..sonra tekrar bir hafta geçti tekrar test yaptımki halen daha çizgi var senin bu çizgi gibi silikti..
sonra o akşamda yaptım..sabah bi baktım çizgi mizgi yok..dedim kaçırdım tüh..
bat günümde kasık batmaları derken ovu testi yaptımki kop koyu hatta kontrol çizgisindende koyu hamiş olduğumu anladım.
şükürler olsun sağlıklı ve erkek ..sık ilişkiye rağmen erkek oldu...RABBİM ne isterse o olur sen rahatla stres etme.
canım Allah evladını bağışlasın. sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)