- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.761
Canim ya bide 2-3 gundur cok usuyom hayatta bukadar uşüdügumu titredigimi bilmem,icim yaniyo bi su iciyomki sorma,buyuk ihtimalle hamileyim cunku hormonlarm degisiyo galiba ondan usuyom bukadar,eh artk 9 undaydi adet gunum,kzmdav2 gun once ogrenmstim bundada carsambaya belli olur ne oldugm,of yaİlahi canım ya çok guldum bunun adıma psikolojik etken denmesinmi....bende aynı sen gibi ailemde doğurganlık ycoence yumurta olmuştur ozamana kadar..bende rüya çok gordum ama anlam yukleyıp umutlanmak istemiyorum
İns.canm,bu üşümeler neyn belirtisi acaba sizde nasl belirtiler oldu adete yakn?Rabbim sana nasib etsin insKubra benim şuan bir arkadaşım var ikinci oğluna hamile ikisindede rüyamda kolumda altın bilezik gördüm dedi. İnşallah seninde öyle olur
Biz 13 yıl batının bir ilinde görev yaptık.Gördüklerim yaşadıklarım beni çok şaşırttı sadece doğuya mal etmek haksızlık olur! Ayrıca bir arkadaş doğu için kürt demiş! Doğudaki tüm iller kürt değil,batıda olduğu gibi her kültürden insanı barındıran bir bölge .Daha çok Güneydoğuda kürt kökenli iller var.Mesela Batıda bir ilde,kız çoçuğu okutulmuyor hor görülüyor,gözlerine kestirdikleri 15,16 yaşındaki kızlar rızası olmadan kaçırılıyor ! Yaşam hakkı elinden alınıyor.Ayrıca karadenizin en güzel illerindede 6 yıl kaldık kız çoçuğuna toprak ,miras,mal vermiyorlar.Komşumun dört kızı vardı,eşi en son kızının doğumunda kalp krizi geçirdi ölümden döndü,akrabaları yeniden evlen diye baskı yaparlardı....kısaca görev nedeniyle Çok dolaştım ülkemizde kadının adı yok..ben doğu batı diye ayırt etmiyorum .Sanmayın ki batıda kız bebekleri kırmızı halıyla karşılıyorlar.Türkiyenin her karışında erkek çoçuk seviliyor isteniyor...Hdg haklısın ama şuda var bizim toplumumuzda erkek bebeğe daha çok düşkünlük var özellikle doğuda bizde doğu gelini olarak çok maruz kalıyoruz bu tür durumlara. Ben bizim çevrede kızı olupta üzülüp ağlayanı çok gördüm ama on tane oğlu olupta 11. Oğlanı olanda bile ilk çocuk gibi sevineni çok gördüm.
canım prediktörün özelliği neydi eczacı arkadaşta en iyisi bu diye verdi ama sancım var,ateşim yüksek ama hala negatif acaba testen diye düşünmüştüm sence iyi bir marka mı?özelliği neydi...Bu prediktör demi işte aradığım buydu çizgileri çok net.ama senin çekim bulanık çıkmış net derken önceki paylaşımlarda görmüştüm bazılarında
canım prediktörün özelliği neydi eczacı arkadaşta en iyisi bu diye verdi ama sancım var,ateşim yüksek ama hala negatif acaba testen diye düşünmüştüm sence iyi bir marka mı?özelliği neydi...
Yok yok tekmiş çok şükür :)))Ikizlere mi hamilesin simdi canim
İns.canm,bu üşümeler neyn belirtisi acaba sizde nasl belirtiler oldu adete yakn?Rabbim sana nasib etsin ins
olabilirsin canım hadi hayırlısı rabbim gönlündekini göbüşüne versin...Canim ya bide 2-3 gundur cok usuyom hayatta bukadar uşüdügumu titredigimi bilmem,icim yaniyo bi su iciyomki sorma,buyuk ihtimalle hamileyim cunku hormonlarm degisiyo galiba ondan usuyom bukadar,eh artk 9 undaydi adet gunum,kzmdav2 gun once ogrenmstim bundada carsambaya belli olur ne oldugm,of ya
Biz 13 yıl batının bir ilinde görev yaptık.Gördüklerim yaşadıklarım beni çok şaşırttı sadece doğuya mal etmek haksızlık olur! Ayrıca bir arkadaş doğu için kürt demiş! Doğudaki tüm iller kürt değil,batıda olduğu gibi her kültürden insanı barındıran bir bölge .Daha çok Güneydoğuda kürt kökenli iller var.Mesela Batıda bir ilde,kız çoçuğu okutulmuyor hor görülüyor,gözlerine kestirdikleri 15,16 yaşındaki kızlar rızası olmadan kaçırılıyor ! Yaşam hakkı elinden alınıyor.Ayrıca karadenizin en güzel illerindede 6 yıl kaldık kız çoçuğuna toprak ,miras,mal vermiyorlar.Komşumun dört kızı vardı,eşi en son kızının doğumunda kalp krizi geçirdi ölümden döndü,akrabaları yeniden evlen diye baskı yaparlardı....kısaca görev nedeniyle Çok dolaştım ülkemizde kadının adı yok..ben doğu batı diye ayırt etmiyorum .Sanmayın ki batıda kız bebekleri kırmızı halıyla karşılıyorlar.Türkiyenin her karışında erkek çoçuk seviliyor isteniyor...
Oldu ☺ ama 1 tane yeter sağlıklı sıhhatli olsunda ☺Pardon canım. O zaman Rabbim benimki gibi sana 3 tane dünyalar tatlısı kız versin oldu mu
canım ya koyulaşmıyor aslında iyiden iyiye silikleşiyor test alırım mesele değil eczaneden de alırım,az önce gitti gidiyordan siparişte verdim....ama ateşim gittikçe yükseliyor...Bence koyulaşıyor gittikçe.sen yapmaya devam et.yapabilirsen sabahtan sonra sıvı alma saat 2 gibi yap.ama okuldasındır o zaman.saat 11 gibi yap. yaklasıyorsundur inşallah.Testin yoktu ama unutmuşum.ben geçen ay eve test depolamıştım:)) ateş ölçmeyi unutma sabah yataktan kalkmadan.
kızlar galenik marka nasıl ov testinde birde nette bir yerde 22 küsür gg de 50 tl niye böyle farklı hangisini alsam bilemedim surelap aldım 40 test var içinde başka markada olsun istedim ama güvenemedim...
Kz ne ates dusmesi,adete 4-5 gun var ben yaniyom,icim kuruyo,bi su iciyomki sorma,bide kaynanam ruyamda bi koli yumurta aldim,okadar coktuki sayamadm hamilemisin yoksa diye sordu,ruyada yum almak hamilelikmis oyle dyo,bendevdaha haftaya belli olacak bilmiyom dedmKübra ateş ölçerek de tahmin edebilirsin.adetten 3.4 gün önce ateş düsüyor.eğer hamileysen düşmüyor.ya da.ovu testin varsa o da ip ucu veriyormuş
canım ya koyulaşmıyor aslında iyiden iyiye silikleşiyor test alırım mesele değil eczaneden de alırım,az önce gitti gidiyordan siparişte verdim....ama ateşim gittikçe yükseliyor...
Marka olarak bilmiyorum da diğer topiği ovu testi ile ilgili olanı takip ettim baştakileri hatta çoğunu okudum resimlerde en güzel çizgiler net çizgiler bundaydı labo kullanıom ben çizgiler kesik kesikcanım prediktörün özelliği neydi eczacı arkadaşta en iyisi bu diye verdi ama sancım var,ateşim yüksek ama hala negatif acaba testen diye düşünmüştüm sence iyi bir marka mı?özelliği neydi...
Bak benim testlerime silikleşio sonra birden koyulaşıo 2.3 sayfa önce paylaştımcanım ya koyulaşmıyor aslında iyiden iyiye silikleşiyor test alırım mesele değil eczaneden de alırım,az önce gitti gidiyordan siparişte verdim....ama ateşim gittikçe yükseliyor...
Evet canm benim esimde batılı,benm iki kzm var ve esim olsun ücüncü de kz olursa olsn diyo ama gecenlerde agzndan kacrdı aslnda icten ice üzülüyo,gecenlerde bizim kasabada oglu olmayanları adam yerine koymazlar dedi,ben üzülmeym dye sesini ckarmıyoSana canı gönülden katılıyorum.eşım de ben de akdenizliyiz.ama kayınvalidem erkek torunların adını bilir:) psikolojik baskı her yerden.kafa yapısıyla alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?