Süper Anneler - 2011

Evet canm benim esimde batılı,benm iki kzm var ve esim olsun ücüncü de kz olursa olsn diyo ama gecenlerde agzndan kacrdı aslnda icten ice üzülüyo,gecenlerde bizim kasabada oglu olmayanları adam yerine koymazlar dedi,ben üzülmeym dye sesini ckarmıyo
Batili derken izmirli hemde

Kz ne ates dusmesi,adete 4-5 gun var ben yaniyom,icim kuruyo,bi su iciyomki sorma,bide kaynanam ruyamda bi koli yumurta aldim,okadar coktuki sayamadm hamilemisin yoksa diye sordu,ruyada yum almak hamilelikmis oyle dyo,bendevdaha haftaya belli olacak bilmiyom dedm

Bu kayınvalidelerin de maşallahı var.rüyalar bilinçaltı da olabilir tabi yorumlayan da onemli:) sen yanıyorsun ayrı da ateş ölçer ne diyecek bakalım.adet gününe kadar ölç.erken haberin olur.

birde bikter arkadaşa katlıyorum cinsiyet konusunda bunu kürde veya doğuya indirgemek yanlış hangi şehire gitsen erkek çocuk isteği vardır aynı ülkedeyiz ve adetlerimiz göreneklerimiz çogunlukla aynı yıllardır memleketedimden ayrı ilde yaşıyorum burdada fark yok cinsiyet konusunda hatta burda daha çok türkiyenin hemen her yerinde tanıdığım arkadaşlarım var hemen hemen gezdimde ülkeyi herkesde erkek çocuk sevdası var malesef kim istemez kızda olsun erkekde ...

Evet canm benim esimde batılı,benm iki kzm var ve esim olsun ücüncü de kz olursa olsn diyo ama gecenlerde agzndan kacrdı aslnda icten ice üzülüyo,gecenlerde bizim kasabada oglu olmayanları adam yerine koymazlar dedi,ben üzülmeym dye sesini ckarmıyo

Benim eşim de bazen böyle şeyler konuşuyor ama hayırlısı dedi.arkadaşları gelir oglumuzu istersin, para birakma damada vs.sinir bozucu şeyler söylüyorlar.3.son hakkım diyorum.keşke normal dogum olsaydı da 4 5 yapsaydık.bu da kız olursa napar bilmem.

Bu kayınvalidelerin de maşallahı var.rüyalar bilinçaltı da olabilir tabi yorumlayan da onemli:) sen yanıyorsun ayrı da ateş ölçer ne diyecek bakalım.adet gününe kadar ölç.erken haberin olur.
Kz carsamba gunu test yaptircam bakalim yumurtalar neymis

Benim eşim de basezeryane şeyler konuşuyor ama hayırlısı dedi.arkadaşları gelir oglumuzu istersin, para birakma damada vs.sinir bozucu şeyler söylüyorlar.3.son hakkım diyorum.keşke normal dogum olsaydı da 4 5 yapsaydık.bu da kız olursa napar bilmem.
Sezeryanda 5 e kadar oluyo artik canim,ya,benm ilk normal ikinci sezeryan

Bide arkadaslar sag sol olayina inanmiyom,ilk kzmda hatrlamiyom ama ikinci kzmda sagdaydi,burda okudugum cogu seyi yaptim sagma yattm hep,vaj dus,kahve falan,12. Gece iliski ama 13. Gece aksami sag kasigimda cok siddetli agrm vardi,nce kadinin orgazm olmasi olayinada inanmiyom,sultan arkadasimiz once ben org oluyom demisti ve 3. Kzı dogurdu.benm kardesimin esi kardesimden 14 yas buyuk iki oglu var,bu orgazmdan bahsettim once kadn olmalyms.sende öylemi olduda iki oğlun oldu dedim,yo bizimki iki dakkalk ben öyle birsey pek bilmem dedi

deneme yapacakmısın izmir bu ay erteledinmi yoksa

Evet canım erteledim.yoksa bugün yum günüm :) .ilaçlar 1 aylık.bitsin doktora gideceğim.2 ayda ancak etkili olur ilaç dedi.ama eşim diğer ayda ısrarlı.hayırlısı artık.1 haftadır ilaç iciyorum hiç ağrımı kesmedi.hamile olursam katlanacağız artık.dua edin bana.ben her duamda ediyorum sizlere.mevlam kabul eyler inşallah.

Canim ya bide 2-3 gundur cok usuyom hayatta bukadar uşüdügumu titredigimi bilmem,icim yaniyo bi su iciyomki sorma,buyuk ihtimalle hamileyim cunku hormonlarm degisiyo galiba ondan usuyom bukadar,eh artk 9 undaydi adet gunum,kzmdav2 gun once ogrenmstim bundada carsambaya belli olur ne oldugm,of ya
canım sabret inan beb hiç tahmin etmiyom bence bizim yum. ozamana jadar ölmüşlerdir

Bide arkadaslar sag sol olayina inanmiyom,ilk kzmda hatrlamiyom ama ikinci kzmda sagdaydi,burda okudugum cogu seyi yaptim sagma yattm hep,vaj dus,kahve falan,12. Gece iliski ama 13. Gece aksami sag kasigimda cok siddetli agrm vardi,nce kadinin orgazm olmasi olayinada inanmiyom,sultan arkadasimiz once ben org oluyom demisti ve 3. Kzı dogurdu.benm kardesimin esi kardesimden 14 yas buyuk iki oglu var,bu orgazmdan bahsettim once kadn olmalyms.sende öylemi olduda iki oğlun oldu dedim,yo bizimki iki dakkalk ben öyle birsey pek bilmem dedi

Benim arkadaşın 2.oğlu oldu.sağa yatmak lazımmış dedim hayır sol dedi sola yattım dedi.benim de inancim kalmadı sag sol davasına.ben deneme yaparsam düz yatarım artık karar veremedim:))

Bence kadn nekadar önemliyse erkegin genetigi y sperm sayisi daha onemli,4-5 erkek arka arkaya dogranlar nasl dogruyo,benim arkadasm var esi 7 erkek kardes hic kzları yok,hepside karılarıda memur,kaynbabası diyomus 7 oglum var 7 de gelin hepside aylikli,heray birisi 1000 lira verecek ben niye calisaymdiyomus,şimdi bunlar 7 oglanda hep yum gununumu denk getirdi bacilar?gjnj bana geçenlerde dediki Rabbim galubelada bizim ruhlarimizi kimle eslediyse o olur gerisi boş ne yaparsak yapalm nasibimizde yoksa erkege hamile kalsakta dogmaz.cok doğru,2. Kzmda cok agladm ama bukuez 3 ve son ne olursa Rabbm neyi nasip ederse,bukez rahatm Allaha şukur,tabi gonlum erkek ama neyapayim Rabbim nasip etmezse,bukez uzulmicem kabullencem ins.

SiMDI test yaptım 2. Yine koyu. Dünden beri koyu ya bunda bi yanlislik olmasın. Uzayan akintilarimda var bugün. Testim de bitti. Ne yapicam bilmiyorum

Ikizde guzel ya. Keşke benim ikiz oglanlarım olsaydı . Ikiz olmasi içinde bişey yokmu ya:)
Hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı olsunda birtane olsun cnm bende belfıtığı var zehirli guatr var pek sağlam değilim çok zorlanırdım eşim keyfine düşkündür sağolsun kalkıp bi su almaz bana yardım edecek kimsem yok çokzor olurdu hayırlısı bakalım

Evet canım erteledim.yoksa bugün yum günüm :) .ilaçlar 1 aylık.bitsin doktora gideceğim.2 ayda ancak etkili olur ilaç dedi.ama eşim diğer ayda ısrarlı.hayırlısı artık.1 haftadır ilaç iciyorum hiç ağrımı kesmedi.hamile olursam katlanacağız artık.dua edin bana.ben her duamda ediyorum sizlere.mevlam kabul eyler inşallah.
benim bugün 6.gün ama bu ay denemiycem şubatta inşaaAllah benimde dualarımdasınız hepiniz dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize...

kızlar üst komşum 6 kız kardeşler annesi vefat etmiş 6 7 yıl önce ve babası evlenmiş 2.karısı hamile kalmış ama düşük yapmış belliymiş cinsiyette oda kızmış...

Back