- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.741
Çok mu önemli bu yumurta takibi. Ben hiç yapmayı düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde üç kızım var vee 9 haftalık hamileyim
teşekkürler canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin..Hiç uğraşamam valla. Helal olsun![]()
Amin aminteşekkürler canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
İşinize karışmak gibi olmasın ama 3 kızınız varsa bence oluruna bırakmayın. 4 kızda çok etkilenirsiniz. Yaşınızda çok gençAdet bittikten 2 gün sonra yaparim. Sağ tarafıma da yatarım. Rabbim gönlümdekini hayirlisiyla verir inşallah.
Bu prediktör demi işte aradığım buydu çizgileri çok net.ama senin çekim bulanık çıkmış net derken önceki paylaşımlarda görmüştüm bazılarında
Bana mı dediniz bilemedim, çatlama olmuş. Test silinmeye başlamış. Erkek içinse hemen yapmanız gerekBi de bunlara bak Eki Görüntüle 1361631 ☺
Dogru űzűlűrűm ama kiz olacagi varsada ne yaparsam yapayim yine olur. Hem esimde hayatta izin vermez bőyle seylerle ugrasmama.İşinize karışmak gibi olmasın ama 3 kızınız varsa bence oluruna bırakmayın. 4 kızda çok etkilenirsiniz. Yaşınızda çok genç
Ya arkadaş testlerle uğraşıonuz helal olsun demişte bende testlerimi gösterdim denedim bakalım hayırlısı çok sağol canım ☺Bana mı dediniz bilemedim, çatlama olmuş. Test silinmeye başlamış. Erkek içinse hemen yapmanız gerek
Bi de bunlara bak Eki Görüntüle 1361631 ☺
canım ilgine teşekkürler ama hiç t çizgim koyulaşmadı sıkıntım bu...Asosyalci, testler telden tam gözükmüyor, ama yarın sabaha ancak pik yapar, yani eşit olur. Eskiyi okuyamadım, eger silinmeye baslayan haliyse ilişki olması gerekir
böyle şeyler derken sanki eğrelti bişey gibi mi geldi sana canım..hepimiz rabbimizden diliyoruz canım ve bunun içinde birçoğumuz çeşitli dualar ediyoruz yasinler,Yusuf suresi,fetih suresi bunlar işin başka tarafı canım...LÜTFEN...Dogru űzűlűrűm ama kiz olacagi varsada ne yaparsam yapayim yine olur. Hem esimde hayatta izin vermez bőyle seylerle ugrasmama.
Ya ben kız istiommmmmAllah emeginizi boşa çikarmasin. Insallah seninde tez zamanda bi oğluşun olur.benimde tabi
böyle şeyler derken sanki eğrelti bişey gibi mi geldi sana canım..hepimiz rabbimizden diliyoruz canım ve bunun içinde birçoğumuz çeşitli dualar ediyoruz yasinler,Yusuf suresi,fetih suresi bunlar işin başka tarafı canım...LÜTFEN...
Ya ben kız istiommmmm