Süper Anneler - 2011

Hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı olsunda birtane olsun cnm bende belfıtığı var zehirli guatr var pek sağlam değilim çok zorlanırdım eşim keyfine düşkündür sağolsun kalkıp bi su almaz bana yardım edecek kimsem yok çokzor olurdu hayırlısı bakalım
Aynen canım bende senin gibiyim Allah yardımcımız olsun inşallah.

Kzben kndimi ice alstirdm sen nediyon,eger deglsem sok olcam ama sevincemde cunki ani oldu esimin oyununa geldim
valla benvce bu ay boş gibi yine nasipten öte köy yok olursa ben şok olcam yani bende çarşamba test yapayım bakalım haberleşiriz burdan yaz sonucu

kızlar üst komşum 6 kız kardeşler annesi vefat etmiş 6 7 yıl önce ve babası evlenmiş 2.karısı hamile kalmış ama düşük yapmış belliymiş cinsiyette oda kızmış...
Bizm komsunun 5 kz vardi 6. Erkek oldu,oglana bi kardes olsun dediler ikiz kz oldu:)

birde şu akıntı olayı kafamı çok karıştırıyor illa yumurta akı kıvamındamı olacak benimki biraz hafif pişmiş yumurta akı kıvamında oluyor sonra çamaşırda ıslaklık hissediyorum öyle uzayan sümüksü değil sizce nasıl olmalı sizlerde durum ne ??

kızlar üst komşum 6 kız kardeşler annesi vefat etmiş 6 7 yıl önce ve babası evlenmiş 2.karısı hamile kalmış ama düşük yapmış belliymiş cinsiyette oda kızmış...
bende ne düşünüyom aslında kadın annesini takip ediyor bence

bende ne düşünüyom aslında kadın annesini takip ediyor bence
evet benim annemin iki kızdan sonra oğlu olmuş benimde iki kız var lakin benim düşük oldu ilk ikisi annemin 3 de dünyada düşük ölüm yok ben 2.gebeliğimde rüyamda altın bileziklerimi kaybettim sabah kalktım kanama başladı bebeğimi düşürdüm acaba o erkekmiydi adetin bittği gün kalmıştım...

birde şu akıntı olayı kafamı çok karıştırıyor illa yumurta akı kıvamındamı olacak benimki biraz hafif pişmiş yumurta akı kıvamında oluyor sonra çamaşırda ıslaklık hissediyorum öyle uzayan sümüksü değil sizce nasıl olmalı sizlerde durum ne ??
Canm ben daha once aknti olayn bilmiyodm,bu kez pers aksami kilodum islandi resmen ve kokuluydu,eger yumurtladysam o aksam ctesi sbah yani yumdan 30-32 saat kadar sonra iliski oldu ve 24 saat gectine gore yumlar ölmstur ve ben hams degilimdir,bakalm carsambabelli olcak,eger bide erkekseeeee akntida yalan be derim ozaman

ama kızlar benim bir yakınım 5 kız kardeş erkek yok,tanıdığın 4 oğlu var kızı yok,4 oğlunun 2 şer tane oğlu var kızı yok 8 torun erkek,gelinler kız doğaralım özel olsun diye uğraştılar olmadı...

Kübra sen kalp hastası drğil miydin? 3. İmkansız diye sızlanıyordun, şimdi nasıl yapcan? Bir de bu kadar yakın genelde aynı cinsiyet oluyor

Ama bu sağa yatma olayı dinimizde var. Biyerde okudum peygamber efendimizin söylediği birseymis .

evet benim annemin iki kızdan sonra oğlu olmuş benimde iki kız var lakin benim düşük oldu ilk ikisi annemin 3 de dünyada düşük ölüm yok ben 2.gebeliğimde rüyamda altın bileziklerimi kaybettim sabah kalktım kanama başladı bebeğimi düşürdüm acaba o erkekmiydi adetin bittği gün kalmıştım...
benimde annem ilki kız sonra tek erkek ardından ikiz erkek sonra tekrar kız hiç düşük yok abilerimde öyle ilki kız sonra erkek ama ablamın 3 erkek benim ilki kız hadi bakalım anama çekmişsem erkek olur ama sanmıyom

Canm ben daha once aknti olayn bilmiyodm,bu kez pers aksami kilodum islandi resmen ve kokuluydu,eger yumurtladysam o aksam ctesi sbah yani yumdan 30-32 saat kadar sonra iliski oldu ve 24 saat gectine gore yumlar ölmstur ve ben hams degilimdir,bakalm carsambabelli olcak,eger bide erkekseeeee akntida yalan be derim ozaman
evet 24 ssat önemli bir yazar varya o akıntının top top geldiğinde yum olduğunu söylemiş işte benim öyle top 3 kere geldi geçen ay az pişimi yum akı gibi :)

Akıntıya çok takılma benim 11.gün başladı 17.gün pozitifte hala uzayan şeffaf akıntı vardı

Back