Süper Anneler - 2011

Asosyalci canım biz genelde eskilerdende hemen hemen herkes loboguik marka test kullandık bunu sadece gittigidiyor sayfasından sipariş verebilirsin. Birde bunların 20 li yada 30 lu olanlarından al mesela iki paket 20 li sipariş ver fiyatı uygun bunların 50 li olanlarda sorun çıkıyormuş. Eğer nettensipariş veremiyorsan eczaneden galenik marka test al ben onuda kullandım sana elimden geldiğince fikir veririm

Asosyalci canım biz genelde eskilerdende hemen hemen herkes loboguik marka test kullandık bunu sadece gittigidiyor sayfasından sipariş verebilirsin. Birde bunların 20 li yada 30 lu olanlarından al mesela iki paket 20 li sipariş ver fiyatı uygun bunların 50 li olanlarda sorun çıkıyormuş. Eğer nettensipariş veremiyorsan eczaneden galenik marka test al ben onuda kullandım sana elimden geldiğince fikir veririm
Canım ben 50li aldım pızitifi gördüm 19 aralık elime geçti imal tarihi 15 aralık belki ondandır.ya beni de facedeki nub sayfanıza eklermisin face adımı versem

Canım 50 li olanların hepsi değil ama çoğunda sorun çıkmıştı arkadaşlardan yazanlar çok oldu riske atmasın. Ekleriz tabiki canım özelden isim at eklerim seni

canım adetimin 8.günü gittim yum.ölçtü 14mm dedi yani oluşmuştu ateşimi adetten beri ölçtüm bu 3 gündür sürekli yükseliyor36.8,36.9, bugün 37.0 ama test negatif....

Ölçmeye devam et sen.bazen 16.da oluyormuş.ben laboquick kullandım.30 lu sipariş vermiştim iyiydi çok netti.herkese göre değişir ama 37 yi geçmesi lazım sanki ateşin.sancın yok mu?
Çok niyetlenince stres oluyor insan canım.akısına bırak.

canım adetimin 8.günü gittim yum.ölçtü 14mm dedi yani oluşmuştu ateşimi adetten beri ölçtüm bu 3 gündür sürekli yükseliyor36.8,36.9, bugün 37.0 ama test negatif....

Hiç mi çizgi yok yüklesene bacım buraya bakalım.sıvı almamaya dikkat et bir de. Allahım yardımcın olsun.ben de stres yaptım seninle:)

Hiç mi çizgi yok yüklesene bacım buraya bakalım.sıvı almamaya dikkat et bir de. Allahım yardımcın olsun.ben de stres yaptım seninle:)
Şu prediktörün resmini çeksene merak ediom içi nasıl ya bu topikte geçmişte bi test var çok net gösterio o mu merak ettim
yüklemeye çalışayım kızlar,,,ama t çizgisi nerde bugün hiç yoktu...

Iyi akşamlar nrine.yazını okudum.elifine üzüldüm.yaşın kaç bacım.keşke az daha bekleseydin.inşallah muradımıza ereriz.benim de iki kızım var.

Mrb canım. Yaşım 24 çok sabırsızim biliyorum ama hepsi beraber buyurler diye düşünüyorum.

E="nrine, post: 38672771, member: 649377"]Mrb canım. Yaşım 24 çok sabırsızim biliyorum ama hepsi beraber buyurler diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Bende 23 yaşında iken üç Kızım vardı ama sonra çok ara verdim psikolojim kaldırmadı. Bence sende çok acele etme

canım haklısın benm eşi,mde dogulu oglum oldu kayınvaldem görmeye geldiğinde bebegi kucagına aldı direk bezini açıp pipisine baktı annemde güldü kürtler erkegi sever dedi kayınvaldem yok bezi kaymışmı diye baktım dedi halbuki ilk defa kucagına aldı daha paltosunu bile çıkarmamaıştı :)
Kesin benimkinde sıkıntı kayınvslidem kız olsun die çıldırdı dr erkek demesine rağmen pembe hastane çıkışı aldı dedim anne erkek olsun belki kız olur dedi.oğlum kız gibi büyüdü 3 yalına kadar kesilmeyen uzun lüle sarı saçlar mavi göz beyaz ten herkes kız sanıodu 3 ysşında dedim kimlik bunalımına gircek tamam kestirdim saçlarını.2 oğlu var kızı yok kaynanamın doğurdum ara verme dedi belki kız olurmuş dedim sen niye 3.yü doğurmadın o zaman eşimde kız manyağı belli etmio ama niliom ilkinide kız istedi olmafı şimdi arkadaşının kızlarıyla muhabbetlerinde gözü doluyo bi kız çocuğu görse içi gidio

E="nrine, post: 38672771, member: 649377"]Mrb canım. Yaşım 24 çok sabırsızim biliyorum ama hepsi beraber buyurler diye düşünüyorum.
Bende 23 yaşında iken üç Kızım vardı ama sonra çok ara verdim psikolojim kaldırmadı. Bence sende çok acele etme[/QUOTE]

Zaten hissediyorum bu seferde kız olacak.Allah bilir ama oöyle hissediyorum.

Kesin benimkinde sıkıntı kayınvslidem kız olsun die çıldırdı dr erkek demesine rağmen pembe hastane çıkışı aldı dedim anne erkek olsun belki kız olur dedi.oğlum kız gibi büyüdü 3 yalına kadar kesilmeyen uzun lüle sarı saçlar mavi göz beyaz ten herkes kız sanıodu 3 ysşında dedim kimlik bunalımına gircek tamam kestirdim saçlarını.2 oğlu var kızı yok kaynanamın doğurdum ara verme dedi belki kız olurmuş dedim sen niye 3.yü doğurmadın o zaman eşimde kız manyağı belli etmio ama niliom ilkinide kız istedi olmafı şimdi arkadaşının kızlarıyla muhabbetlerinde gözü doluyo bi kız çocuğu görse içi gidio

Demekki yöreyle alakası yok. Kişiden kişiye değişiyor

doğru söylüyorsun olmayabilir,er yada geç ymurtlama olabilir...şimdi gitti gidiyordan laboquıck marka 20 li sipariş veriyorum onla uğraşıyorum canım...
2 gün sonra gelir ben gündüz 1 de sipariş verdim ertesi gün 11de geldi akşam 5 den sonrakileri ertesi gün kargoya veriolar

Back