Süper Anneler - 2011

Adet bittikten 2 gün sonra yaparim. Sağ tarafıma da yatarım. Rabbim gönlümdekini hayirlisiyla verir inşallah.

Adet bittikten 2 gün sonra yaparim. Sağ tarafıma da yatarım. Rabbim gönlümdekini hayirlisiyla verir inşallah.
İşinize karışmak gibi olmasın ama 3 kızınız varsa bence oluruna bırakmayın. 4 kızda çok etkilenirsiniz. Yaşınızda çok genç

Asosyalci, testler telden tam gözükmüyor, ama yarın sabaha ancak pik yapar, yani eşit olur. Eskiyi okuyamadım, eger silinmeye baslayan haliyse ilişki olması gerekir

İşinize karışmak gibi olmasın ama 3 kızınız varsa bence oluruna bırakmayın. 4 kızda çok etkilenirsiniz. Yaşınızda çok genç
Dogru űzűlűrűm ama kiz olacagi varsada ne yaparsam yapayim yine olur. Hem esimde hayatta izin vermez bőyle seylerle ugrasmama.

Dogru űzűlűrűm ama kiz olacagi varsada ne yaparsam yapayim yine olur. Hem esimde hayatta izin vermez bőyle seylerle ugrasmama.
böyle şeyler derken sanki eğrelti bişey gibi mi geldi sana canım..hepimiz rabbimizden diliyoruz canım ve bunun içinde birçoğumuz çeşitli dualar ediyoruz yasinler,Yusuf suresi,fetih suresi bunlar işin başka tarafı canım...LÜTFEN...

Yok canım onu demek istemedim. Cevremde oğlu olan birkaç kişiye sordum ne zaman ilişkiye girdiniz diye. Biri adetim bittiği gün dedi diğeri de adetim bittikten 2 gün sonra dedi. Yani elimizden bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…