Süper Anneler - 2011

Zmr senin ikili test ne zaman? Ben 15 ocakta ozaman 11 haftalık oluyor çünkü ben 16 da memlekete gidiyorum diye dr erkene aldı
Cnm bende hipertroid var geçen hafta gittim bir ay sonra gel dedi araştırmaya gidiyorum troid için çok test falan yapıldı ikili testten hiç bahsetmedi eşim kızdı gereksiz testler yaptırıyolar diye belkide ondan bişey istemedi 26 sında gitmiştim

Ben 1 ay oldu kızımı sütten keseli ama hâlâ adet olmadım. Ne zaman adet olacam ya..?

Kizlarimda hiç planlayarak hamile kalmamıştım. Bunu planlı bir şekilde yapmak istiyorum. Inşallah Rabbim bu sefer oğlan nasip eder.

Asosyalci test ile birlikte ateşte ölçmüş olsaydın yumun olup olmadığını daha iyi anlardın
ölçtüm canım ondan dolayı ilginç geliyor bana 15.,16.,17.,gün yükseldi 36.8,36.9,37.0 yani hep yükselen bir durumda bugün 37.0 dı.ne dersiniz kızlar d evam edim mi ovulasyon testine...ayyy napcam ben...

ölçtüm canım ondan dolayı ilginç geliyor bana 15.,16.,17.,gün yükseldi 36.8,36.9,37.0 yani hep yükselen bir durumda bugün 37.0 dı.ne dersiniz kızlar d evam edim mi ovulasyon testine...ayyy napcam ben...
hangi gün ateşini ölçmeye başladın .doktora gitmedinmi??

Arkadaşlar ovulasyon testlerinde 2. Çizgi ne zaman kayboluyor. Hani lh zirve yapıp hemen duserdi. Benim testte dün 2. Çizgi konuları saat 4 te. Şimdi gene yaptım hala koyu. Ne yapacagim. Yardım edin. Deneme ne zaman olmali

Bence devam et ben geçen ay olçtüm.gerçekten yum günü sabahı akşamı 37.4 falandı.yum çatladı 37 gibi oldu.adetten 3 gün önce 35.5 36 oldu.belki de geç yum.oluyordur.başka testte alsaydın keşke canım.

Arkadaşlar ovulasyon testlerinde 2. Çizgi ne zaman kayboluyor. Hani lh zirve yapıp hemen duserdi. Benim testte dün 2. Çizgi konuları saat 4 te. Şimdi gene yaptım hala koyu. Ne yapacagim. Yardım edin. Deneme ne zaman olmali
Erkek bebek için soruyorsan 1.çizgi kadar mı koyu yoksa ondan daha mı koyu.okuduğum kadarıyla 2.çizgi 1 den koyuysa pik 2.çizgi 1.kadar koyuysa çatlaman yakın.12 saat sonra deneme olmalıymış.4 saat sonra tekrar yap öyle karar ver istersen.
Kız çocuk içinse hiç deneme yapma:))
Allahım yardımcın olsun.

Asosyalci testlere ve ateşe devam et bak ben ekimde deneme yapacaktım ozaman bende kist çıktı deneme yapmadık ama ateşimi ölçtüm normalde benim yum 16 17 de çatlarken o ay 19 da çatladı hatta tahminimce çift yum bile olmuş olabilirdi çünkü ateş bir 10. Gün birde 19 da çat gösterdi. Seninde öyle bir durum olabilir yada kürtaj oldunya dengen daha yerine oturmadı o yüzden devam et belkigeç ççatlatacak

Princes akşamı bekle test yine yap saat 10 gibi filan eğer testte biraz daha silikleşmr varsa deneme yap yoksa gece 2 gibi tekrar test yap ozaman silik olursa sabah ilişki yap

canım ya kızlardan kimse cevap vermedi sen bilirsin benim ovulasyon testi 16.günüm negatif 113.gününden beri yapıyorum hep negatif,sence devam etmeliyim mi teste...yoksa bu ay olmayacak gibi..
Devam et kaç günde bi oluyosun.30 günde olup 20.gün pozitif gören var.14 gün herkeste aynı değil 10.18 arası değişio

Bence devam et ben geçen ay olçtüm.gerçekten yum günü sabahı akşamı 37.4 falandı.yum çatladı 37 gibi oldu.adetten 3 gün önce 35.5 36 oldu.belki de geç yum.oluyordur.başka testte alsaydın keşke canım.
canım bende başka test bakıyorum sen hangi marka kullanıyosun benimki predictor marka,zaten 7 taneydi bitti yeni almam lazım senin markayı yazarsan iyi olur canım....ayyy çok canım sıkkın...çok hevesliydim bu arada belimde ara ara kasıklarda ağrım oluyor ama teste göre negatif...bide canım senin ateşin kaç gün yükseldi...

Asosyalci testlere ve ateşe devam et bak ben ekimde deneme yapacaktım ozaman bende kist çıktı deneme yapmadık ama ateşimi ölçtüm normalde benim yum 16 17 de çatlarken o ay 19 da çatladı hatta tahminimce çift yum bile olmuş olabilirdi çünkü ateş bir 10. Gün birde 19 da çat gösterdi. Seninde öyle bir durum olabilir yada kürtaj oldunya dengen daha yerine oturmadı o yüzden devam et belkigeç ççatlatacak
çok doğru canım olabilir internetten sipariş edecem yada eczaneden almayı düşünüyorum bana marka adı verir misin?

canım 27-28 günde oluyordum işte kürtajdan sonra 30 günde oldum yabi geçen ay....dr.hemen yapabilirsin demişti hatta zaman kaybetme dedi...
Ben geçen ay 32gün oldum benimde 28.35 arası oluo 17.gün pozitif gördüm merak etme adetine 8 gün kala bile pozitif gören var en kötü ihtimalle bu ay yumurtlamıosundur.ama görürsün bekle bak benimle aynı zamanda adet olan ark var daha görmedi dr 16mm demiş dün yum

canım bende başka test bakıyorum sen hangi marka kullanıyosun benimki predictor marka,zaten 7 taneydi bitti yeni almam lazım senin markayı yazarsan iyi olur canım....ayyy çok canım sıkkın...çok hevesliydim bu arada belimde ara ara kasıklarda ağrım oluyor ama teste göre negatif...bide canım senin ateşin kaç gün yükseldi...
Şu prediktörün resmini çeksene merak ediom içi nasıl ya bu topikte geçmişte bi test var çok net gösterio o mu merak ettim

Back