Süper Anneler - 2011

Asosyalci CAnım iki saat çok erken genelde 4 saat uygun oluyor. Birde ben ocak ayında deneme yAptığımda mesela aynı anda aynı kutu testte iki farklı test yapıyordum inan ikiside farklı çıkıyordu onun için yarın sabah 4 saatlik su içme ona göre test yap tekrar. Çünküssanırım daha senin yuma var

teşekkürler canım sanki bu ay kaçıracam gibi geliyor...öyle streski Anlatamam...

Hayır CAnım arkadaşın iki kızı var
E napicaz hic biri tutmuyo ne astroloji ne takvim bari bu erkek diyo dye seviniyodum sen bu tezide curuttun bacm ya,sence tutmusmudur bende.pers aksami sulu akinti cuma kasik agrisi ki cuma 13. Gundu.ctesi sabah 8 de yani 14. Gun sabah iliski ve hala sag kasigim agriyo nedir bu bacm ya.bde iliskiden sonra oylen aksamda aknti geldiydi spermmi yoksa cokcami yumladm bilmiyom ama kzlarimin ikisindede kist vardi rahimde,dun doktor rahim tertemiz bisey yok sivida yok yumda dedi

Canım bak hiçbirşey yüzde yüz değil belki daha çok insana ulaşabilsek daha çok yanılma olacak. Onun için çok takılmamak lazım. Birdebunu yazmadan edemiycem bu ccinsiyet konusunda deneme yapan okadar çok kişiyi inceleme fırsatı buldumki hepsinde ortak şunu anladım. Nr kadar çok üstüne düşen kafaya takanlar istediği cinsiyeti bulamamış. ama daha sakin ve tevekkül içinde olanlar istediği cinsiyeti bulmuş o yüzden sizde kendinize göre pay çıkarın yaZdığımdan

CAnım ozaman senin yum çatlamış yum yok demişse artık tutup tutmayacağı Allaha kalmış. Biraz rahatla sakin ol bu şekilde kendini çok yıpratırsın. Seni çok iyi anlıyorum ama emin ol bu konuda bizim elimizde olan hiçbirşey yok ruhlar aleminde Rabbim nasibimizde neyi vermişse odur

Sagol canim.peki ben simdi neyapim tevekkul edip beklimmi yoksa ilaci icimmi yarn sabaha kadar vakti var,hemen yatmiyosun dimi daha

Asosyalci işte bu işler stresle olmuyor bunu Anladım birde acele etme kaçırdım olmadı diye düşünme zamanı gelmemiş demekki daha diye düşün ve daha sakin denemeye çalış

Sagol canim.peki ben simdi neyapim tevekkul edip beklimmi yoksa ilaci icimmi yarn sabaha kadar vakti var,hemen yatmiyosun dimi daha
hayatta kimsenin işine karışmam ama canım benim ilacı içim mi diyosun belki sen şuan imtihandasındır belki hamile değilsindir?rabbim deniyordur.belkide bebiş erkektir bence tevekkül olmalısın...

Kubra aslında çıkmam lazım namaz bile kılamadık daha. Şimdi bunun kararını sen vereceksin bacım öncedende yöntem denedin ama olmadı diyorsun şimdi ilaç aldın diyelim sonra yeniden nasıl deneme yapacaksın? Bunu düşün kafanda bir plan varmı yokmu? Ona göre ya ilacı almayacaksın yada ben şansımı farklı yönden birdaha deneyeceğim diyeceksin

Asosyalci işte bu işler stresle olmuyor bunu Anladım birde acele etme kaçırdım olmadı diye düşünme zamanı gelmemiş demekki daha diye düşün ve daha sakin denemeye çalış
yok tatlım acele değilde,birazda meraktan deneyeyim nasıl yapılıyor diye...çok doğru söylüyorsun canım ..

Canlarm 2013 den beni hatrlarsiniz nekadar gz yasi dktum

Ben kalp hastasym açk ameliyat gecrdim,2013 de 12. Gun tek iliskyle hamile kaldm ve ogrendgm hafta umreye gittim

Asosyalci cnm seni çok iyi anlıyorum ama sakin olmaya çalış sitres yapınca tutmuyor ben normalde hemen hamile kalırım ama bu şekilde altıncı ayda hamile kaldım kaç günde bir adet oluyorsun

Orda okadar dua ettmki Rabbim kalp hastasym bir kzm var buda erkek olsun bu hasta halimde ücü dogramam dedim,kabeyi ilk gördügmde Rabbim dualarmdan hakkmda hayrli olani ver demistim hocamz oyle demisti cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…