Süper Anneler - 2011

yani benim erkek mi diyor ay gerçektenmi :::) kız ah umarım tabi tutarsa benim 25-26 günde bir genelde aslında benimki için geç bi tarihde sayılır ama şartlar öyle gerekti belki senin 28 gün sürüyosa tutabilir ne güzel işte erkek gösteriyor
Bacim bende 27 gunde bi oluyon tam orta oluyo.aralik ikimizede hem sat hem yum erkek diyo ama hamileysektabi seni kaybetmesem iyi olur kz beraber takip ederdik

Bacim bende 27 gunde bi oluyon tam orta oluyo.aralik ikimizede hem sat hem yum erkek diyo ama hamileysektabi seni kaybetmesem iyi olur kz beraber takip ederdik
bencede bacım kaybetmeyelim burdan takip ederiz bu ay tutmazsa dr gitcem otakip etsin aşağı yukarı aynı tarihler olur sende denersin hadi inşallah bacım ya şu mevlit kandilinde boool bol dua edlim birbirimize ben burdaki herkese gerçekten samimiyetle dua ediyom çünkü herkes gizli kader arkadaşı burda.......
hepinize şimdilik ii akşamlar yarın iş var uyuyorum umarım erkektir umarım hayırla sağlıkla hamişizdir:)

[QUOTEbudabk, post: 38608834, member: 544369"]4 haziran 1992 .. 28 agustsos sat bunlarada bak bakalım doğru çıkacakmı[/QUOTE]
Canim buda kz cikiyo dogrumu bunlar yoksa bu takvimdemi tutmadi hehe

Arkadaslar yeni bi takvim daha buldum onceden cogu kisininki tutmu hatta tutmayana rastlamadim,hehe deliriyom galiba,ama benim iki kızdada tuttu ve bunda hamileysem errrrrrkek diyo.dogum tarihi ay gün yıl ve gebe kaldıgın son adet tarihi ay gün yıl lazim hadiyin gı buna bari cevap verin
Cnm banada bakarmısın dt:19-05-1982 sat:25-10-2014

kızlar bölüyorum ama duramadım ben saar 23.00 da ovulasyon testi yaptım 2 saat önce su içmeyi bıraktım ama 3-4 bardak çay içmiştim t koyu ama c çok silik ce geç oluştu.ne bu şimdi yorumlarınıza ihtiyacım var.....

Asosyalci çay içmişsin ve 2 saat öncesi su içmeyi bırakmışsın çok erken test yapmışsın net sonuç değildir.

Asosyalci çay içmişsin ve 2 saat öncesi su içmeyi bırakmışsın çok erken test yapmışsın net sonuç değildir.
yani çayı ve su içmeyi 2 saat önce bırakmıştım,sen ne önerirsin canım....hafifte olsa 2.çizgi oluştu sabahta bir yapayım diyorum ama hafif ağrım var...

Back