Süper Anneler - 2011

Canım benim son adet tarihim 26 ekim yum 11kkasım
Gijnij aynı yaştaymışız.ama senin 3 kızın var şimdi yine hamilesin maşallah.inşallah saģlıklı hayırlı oğlun olur.ben 2 çocukla kendimi yaşlanmış hissediyorum.şimdiden bir sürü hastalık var:(
Senin 12 haftalık oldu mu bebişin.nub teorisi varmış ? Orda bakıyorlarmış.inşallah müjdeli haberler verirsin.

İzmir evet canım aynı yaştayız ama ben 16 yaşında evlendim. Bende bazen kendimi çok yaşlı hissediyorum birde çocuklar arasında çok ara vermedim son Kızım hariç. Benim daha 9 haftalık oldu bir aya belli olur

aynen ilki kızzzzzz bildin :)
14 aralık adet tarihim 27-28 aralık denemem oldu acaba nsenin ya sen denedinmi
Anam inanmiyom bende 27 aralik sabah ve 28 aralik aksam kaza oldu ama esimin oynuna geldim astrolojide 27 aralik balikta kiz diyo ama cin bioda diger kzlarim da tuttu bu erkek diyo,senin adet kac gun suruyo.ben hamile kalmaktan korkuyo ya.istemiyodum.27 aralik sabah 14. Gun sabahi oluyo tehlikeli yani

İzmir evet canım aynı yaştayız ama ben 16 yaşında evlendim. Bende bazen kendimi çok yaşlı hissediyorum birde çocuklar arasında çok ara vermedim son Kızım hariç. Benim daha 9 haftalık oldu bir aya belli olur

İnşallah muradına erersin.ben de çok hazırdım 3. ye ama hastalığımdan dolayı erteledim:( o yüzden çok üzgünüm.hayırlısı böyleymiş ne yapalım.
Sen 12 haftada git de ultrasonda net çıktı al.gerçekten güzel yorumluyorlar.

Anam inanmiyom bende 27 aralik sabah ve 28 aralik aksam kaza oldu ama esimin oynuna geldim astrolojide 27 aralik balikta kiz diyo ama cin bioda diger kzlarim da tuttu bu erkek diyo,senin adet kac gun suruyo.ben hamile kalmaktan korkuyo ya.istemiyodum.27 aralik sabah 14. Gun sabahi oluyo tehlikeli yani
yani benim erkek mi diyor ay gerçektenmi :::) kız ah umarım tabi tutarsa benim 25-26 günde bir genelde aslında benimki için geç bi tarihde sayılır ama şartlar öyle gerekti belki senin 28 gün sürüyosa tutabilir ne güzel işte erkek gösteriyor

buarada benim sabah değil 0 10 -11 gibi oldu

canım kızımı doğru baktın ya ona göre baksana bu defaki ne

Back