- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.361
Benim son adet tarihi 25 nisan 2011 kübra. doğum tarihim 1983 bakar mısın bana da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ilk cocun kiz cikiyo erkekmi kizmi.buay sat tarihimiz ayniymis bacim denemen oldumu bu ay16.05.1981 benim sat 14 aralık
bebişim var onuda aeylül 2011hamile kaldım haziran 2012 de doğdu
Gijnij aynı yaştaymışız.ama senin 3 kızın var şimdi yine hamilesin maşallah.inşallah saģlıklı hayırlı oğlun olur.ben 2 çocukla kendimi yaşlanmış hissediyorum.şimdiden bir sürü hastalık varCanım benim son adet tarihim 26 ekim yum 11kkasım
Bacim gi satdada baktim yumdada kiz diyo of degildir insCanım benim son adet tarihim 26 ekim yum 11kkasım
Bacim dogum tar gun ay neBenim son adet tarihi 25 nisan 2011 kübra. doğum tarihim 1983 bakar mısın bana da.
aynen ilki kızzzzzz bildin :)Canim ilk cocun kiz cikiyo erkekmi kizmi.buay sat tarihimiz ayniymis bacim denemen oldumu bu ay
Bacim dogum tar gun ay ne
Anam inanmiyom bende 27 aralik sabah ve 28 aralik aksam kaza oldu ama esimin oynuna geldim astrolojide 27 aralik balikta kiz diyo ama cin bioda diger kzlarim da tuttu bu erkek diyo,senin adet kac gun suruyo.ben hamile kalmaktan korkuyo ya.istemiyodum.27 aralik sabah 14. Gun sabahi oluyo tehlikeli yaniaynen ilki kızzzzzz bildin :)
14 aralık adet tarihim 27-28 aralık denemem oldu acaba nsenin ya sen denedinmi
İzmir evet canım aynı yaştayız ama ben 16 yaşında evlendim. Bende bazen kendimi çok yaşlı hissediyorum birde çocuklar arasında çok ara vermedim son Kızım hariç. Benim daha 9 haftalık oldu bir aya belli olur
yani benim erkek mi diyor ay gerçektenmi :::) kız ah umarım tabi tutarsa benim 25-26 günde bir genelde aslında benimki için geç bi tarihde sayılır ama şartlar öyle gerekti belki senin 28 gün sürüyosa tutabilir ne güzel işte erkek gösteriyorAnam inanmiyom bende 27 aralik sabah ve 28 aralik aksam kaza oldu ama esimin oynuna geldim astrolojide 27 aralik balikta kiz diyo ama cin bioda diger kzlarim da tuttu bu erkek diyo,senin adet kac gun suruyo.ben hamile kalmaktan korkuyo ya.istemiyodum.27 aralik sabah 14. Gun sabahi oluyo tehlikeli yani
buarada benim sabah değil 0 10 -11 gibi olduAnam inanmiyom bende 27 aralik sabah ve 28 aralik aksam kaza oldu ama esimin oynuna geldim astrolojide 27 aralik balikta kiz diyo ama cin bioda diger kzlarim da tuttu bu erkek diyo,senin adet kac gun suruyo.ben hamile kalmaktan korkuyo ya.istemiyodum.27 aralik sabah 14. Gun sabahi oluyo tehlikeli yani
Canim bu kiz cikiyo01.
01.08.1983 doğum tarihi.25 Nisan 2011 sat.
Dogrumu izmircm01.
01.08.1983 doğum tarihi.25 Nisan 2011 sat.
canım kızımı doğru baktın ya ona göre baksana bu defaki neAnam inanmiyom bende 27 aralik sabah ve 28 aralik aksam kaza oldu ama esimin oynuna geldim astrolojide 27 aralik balikta kiz diyo ama cin bioda diger kzlarim da tuttu bu erkek diyo,senin adet kac gun suruyo.ben hamile kalmaktan korkuyo ya.istemiyodum.27 aralik sabah 14. Gun sabahi oluyo tehlikeli yani
Kiz dogum tarihi tamamdabkiminse satin yili neDur hatırladığım tarihleri yazayım. 12 mayıs 1981 sat 15 eylül