- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.401
Kubra 15 temmuz 1982 doğumlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk erkek diyo ikinci kz bacm budami olmadiCanım 1982 doğumlu anne ilk çocuğu 10 temmuz 2010 ikinci çocuk 21 şubat 2014
teşekkürler canım sanki bu ay kaçıracam gibi geliyor...öyle streski Anlatamam...Asosyalci CAnım iki saat çok erken genelde 4 saat uygun oluyor. Birde ben ocak ayında deneme yAptığımda mesela aynı anda aynı kutu testte iki farklı test yapıyordum inan ikiside farklı çıkıyordu onun için yarın sabah 4 saatlik su içme ona göre test yap tekrar. Çünküssanırım daha senin yuma var
E napicaz hic biri tutmuyo ne astroloji ne takvim bari bu erkek diyo dye seviniyodum sen bu tezide curuttun bacm ya,sence tutmusmudur bende.pers aksami sulu akinti cuma kasik agrisi ki cuma 13. Gundu.ctesi sabah 8 de yani 14. Gun sabah iliski ve hala sag kasigim agriyo nedir bu bacm ya.bde iliskiden sonra oylen aksamda aknti geldiydi spermmi yoksa cokcami yumladm bilmiyom ama kzlarimin ikisindede kist vardi rahimde,dun doktor rahim tertemiz bisey yok sivida yok yumda dediHayır CAnım arkadaşın iki kızı var
Sat larını hatırlamıyorum sonuncuyu hatırladım 02-05-2010 sat 19-05-1982doğum tarihimZmr diğer kızlarınıda yaz
Buda kz ama gjnjn trhler hc tutmadi yani buda fasafisoSat larını hatırlamıyorum sonuncuyu hatırladım 02-05-2010 sat 19-05-1982doğum tarihim
hayatta kimsenin işine karışmam ama canım benim ilacı içim mi diyosun belki sen şuan imtihandasındır belki hamile değilsindir?rabbim deniyordur.belkide bebiş erkektir bence tevekkül olmalısın...Sagol canim.peki ben simdi neyapim tevekkul edip beklimmi yoksa ilaci icimmi yarn sabaha kadar vakti var,hemen yatmiyosun dimi daha
yok tatlım acele değilde,birazda meraktan deneyeyim nasıl yapılıyor diye...çok doğru söylüyorsun canım ..Asosyalci işte bu işler stresle olmuyor bunu Anladım birde acele etme kaçırdım olmadı diye düşünme zamanı gelmemiş demekki daha diye düşün ve daha sakin denemeye çalış
Canlarm 2013 den beni hatrlarsiniz nekadar gz yasi dktumKubra aslında çıkmam lazım namaz bile kılamadık daha. Şimdi bunun kararını sen vereceksin bacım öncedende yöntem denedin ama olmadı diyorsun şimdi ilaç aldın diyelim sonra yeniden nasıl deneme yapacaksın? Bunu düşün kafanda bir plan varmı yokmu? Ona göre ya ilacı almayacaksın yada ben şansımı farklı yönden birdaha deneyeceğim diyeceksin