Süper Anneler - 2011

Sonra kzm oldu yum tarihi hesapladm aknti kontrolu tek iliski karbonatli vaj dus saga yat nebilim hepsini hesapladm ama olmadi bacm,buda kz olursa 4 e ömrüm yetmz heralde

Kubra seni çok iyi anlıyorum benimde neler yaşadığımı buradaki bir çok arkadaş çok iyi biliyor. Ama ne yaparsak yapalım bu konuda elimizden gelen birşey yok. Nasılki ölüme çözüm bulabiliyormuyuz? Bak geçen bir hadis okudum. Bir gün sahabi efendimize gelmiş demişki dışarı boşalmak korunmak amaçlı günahmıdır diye efendimizde demişki hayır değil ama isterseniz gidin bir taşın üstüne bırakın eğer o suya bir ruh üflenecekse hiçbirşey engel olamaz. Geçen tv de duydum adam klozette boşalmış menisi etrafa yayılmış sonra kızı gitmiş klozete ve o anda rahim spermi çekme gibi bir özelliği var hamile kalmış bakire hali ile sonra araştırınca bu şekil olduğu ortaya çıkmış. Bak hadisde ne diyordu bir taşın üstüne bile bırakırsanız ona ruh üflenecekse üflenir sadece sebepler farklıdır. Kimisi nasibindekini yöntemle bulur kimisi tevekkül ederek kimiside hiçbirşey yapmadan.O yyüzden bu kadar kendinizi yıpratmayın

Asosyalci cnm seni çok iyi anlıyorum ama sakin olmaya çalış sitres yapınca tutmuyor ben normalde hemen hamile kalırım ama bu şekilde altıncı ayda hamile kaldım kaç günde bir adet oluyorsun
canım normalde 27-28 günde oluyordum ama spiral kürtajı oldum bundan dolayı nasıl olur bilemedim...dr.çocuk düşünüyorsan acele et dedi,yumurtalarda yaşlanma belirtisi var dedi ,seneye bırakma dedi ama bunlardan sonrada hormon testim bin şükür normal çıktı,acelem stresim neyi nasıl yapacağımı bilememden çokta herşeye uymuyorum ama Rabbime bırakıyorum ona çok çok dua ediyorum Yusuf suresi okuyorum inandığığm bir arkadaşımda okuyor sağolsun...hakkımızda hayırlı erkek evlat diliyorum kızlar bu geceler hürmetine...

Kubra seni çok iyi anlıyorum benimde neler yaşadığımı buradaki bir çok arkadaş çok iyi biliyor. Ama ne yaparsak yapalım bu konuda elimizden gelen birşey yok. Nasılki ölüme çözüm bulabiliyormuyuz? Bak geçen bir hadis okudum. Bir gün sahabi efendimize gelmiş demişki dışarı boşalmak korunmak amaçlı günahmıdır diye efendimizde demişki hayır değil ama isterseniz gidin bir taşın üstüne bırakın eğer o suya bir ruh üflenecekse hiçbirşey engel olamaz. Geçen tv de duydum adam klozette boşalmış menisi etrafa yayılmış sonra kızı gitmiş klozete ve o anda rahim spermi çekme gibi bir özelliği var hamile kalmış bakire hali ile sonra araştırınca bu şekil olduğu ortaya çıkmış. Bak hadisde ne diyordu bir taşın üstüne bile bırakırsanız ona ruh üflenecekse üflenir sadece sebepler farklıdır. Kimisi nasibindekini yöntemle bulur kimisi tevekkül ederek kimiside hiçbirşey yapmadan.O yyüzden bu kadar kendinizi yıpratmayın
Canim benim sagol bacm namazinda banada dua et olurmu Rabbim hakkmda en hayrlisi neyse onu versin,istanbuldasn dimi?burda byle arkadaslar yok ben dağn basnda görev yapiyom esimde iki saat uzakta baska sehirde grv yapiyo ikimzde dogudayz,ancak hafta sonlari gelip iki gun kalp gdiyo,yapayalnz hissediyom kendimi

Canim benim sagol bacm namazinda banada dua et olurmu Rabbim hakkmda en hayrlisi neyse onu versin,istanbuldasn dimi?burda byle arkadaslar yok ben dağn basnda görev yapiyom esimde iki saat uzakta baska sehirde grv yapiyo ikimzde dogudayz,ancak hafta sonlari gelip iki gun kalp gdiyo,yapayalnz hissediyom kendimi
canım sende mi öğretmensin?

Dua ederim tabiki herzamanda ediyorum Annem umreye gitti sizede dua etsin diye özellikle söyledim. Dilediğin zaman gel biz buralardayız kader arkadaşıyız hepimizde öyle veya böyle destek oluyoruz birbirimize. Ben evet istanbuldayım ama inan okadar insan içinde yalnızım. Çünkü seni anlayan kimse yok. Olsun diyorum Rabbim var o bana yeter. Kusura bakmayın çok geç oldu çıkıyorum. Allaha emanet olun görüşürüz.

Canim hava kiz degil erkek ama
:KK70: Benimki kız oldu amaa. Bütün metodlar boş kızlar gerçekten zaman kaybı, bilimselliği kesin olan tek şey aşılamadır oda zaten tr de yasak.Bütün takvimlere eğlencesine baktığım vakitler herşey oğlanı gösteriyordu hatta doktorlar bile 5.aya kadar oğlana benziyor demişlerdi.Bakın ayın hava burcunda olması bile erkekmiş ama benimki herşeye inat kııız.Canım kızım bintane oğlana değişmem

Kz niye cvp vermyon ben gölbaşindaym sk gelirim marasa görüsebiliriz sen neresindesin canm
canım kusura bakma eşim çağırmıştı hemen yatmak zorunda kaldım ondan cevap veremedim,görüşürüz inşaallalh....rabbim gönlünün muradını versin seninde bizimde...kızlar bu arada sabah 10 yaptım ovulasyon testini c koyu ama t silik belli belirsiz,,bu günlerde 14.günüm yumurtlamam lazım,akşam yapmayacam yarın sabahı bekliyim diyorum sizce ne yapayım...

canım kusura bakma eşim çağırmıştı hemen yatmak zorunda kaldım ondan cevap veremedim,görüşürüz inşaallalh....rabbim gönlünün muradını versin seninde bizimde...kızlar bu arada sabah 10 yaptım ovulasyon testini c koyu ama t silik belli belirsiz,,bu günlerde 14.günüm yumurtlamam lazım,akşam yapmayacam yarın sabahı bekliyim diyorum sizce ne yapayım...
bence akşam yap yum günlerinde sık yapman gerek..

Cnm benim bildiğim ovu sabah yapılmaz ben hep kahvaltıdan sonra bişey içmeyi keserdim dört saat sonra yapardım 14.15. Engeç 16. Gün çatlardı bence bugün tekrar yapmana gerek yok silikse günü yaklaştıkça koyulaşıyo zaten

Gijnij cnm senindemi üç kızın var ne çok kader arkadaşım varmış burda sat ımız bile aynı bnm 25 ekim çok yakınız:)))

Merhaba kızlar. Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu topiği. Allah bağışlasin 2 tane dünyalar güzeli kızım var. Küçüğü 1.5 yasinda. Ben de 3. Çocuğa niyet ettim tabiki birde oğlum olmasını çok isterim. Burdaki bütün yöntemleri denemeyi düşünüyorum ama % 100 tutar diye değil. Sadece ileride acaba doğruluk payı varmiydi deyip keşke deneseydim dememek için. Dua nin gücüne de çok inanıyorum. Yani kisacasi elimden gelen herseyi yapıp tevekkel tu ya Allah diyeceğim. Rabbim hepimiz için Hayırlısını versin. Gonlumuzdekileri hakkımızda hayırlı etsin inşallah. Hepinize iyi yillar

Back