Süper Anneler - 2011

Kubra bir arkadaşımın temmuz 25 te ilişki olmuş 26 da yum çatlamış 27 de yine ilişki olmuş. Ama 26 da ilişki yok buna göre bKarmısın?

Kubra bir arkadaşımın temmuz 25 te ilişki olmuş 26 da yum çatlamış 27 de yine ilişki olmuş. Ama 26 da ilişki yok buna göre bKarmısın?
Canim sen nasilsin iyisin ins.25 temmuz aslan yani erkek,28 temmuz sabahina kadar,bellimi cinsiyeti,bunun dogrulunu ogrenmem lazim canim,benim c.tesi kaza bi iliskim oldu,2kizim var,bu olursa 3 olacak,sen cok inancli birine benziyon canim,bana yardim et cok korkuyom kizi 3 lerim dye,esimde olursa olsun dyo,adetimin 14. Gunu sabahiydi ve bu astroloji olayina gore balik yani su burcu ve kiz oluyo, c.tesi sabah iliskiden sonra benim sag kasigimda öglen siddetli bir agri oldu ama agri cuma sabahindan beri vardi ve persembe aksam benim afedersin altimi islatmis gibi akintim geldi cuma sabahindan beride kasigim agriyodu c.tesi iliskiden sonrada agri cok artti bide c.tesi aksam agri ve akinti vardi ve esim cocuk istedigi icin pazar aksamida bana supriz yapip iliskide yne icime osaldi

Dun esimden gizli doktora gittim anlattim c.tesi ve pazar aksami kaza oldu dollenme olabilirmi dye ultrasanla bakti rahim temiz kist falan yok rahim duvarida iyi sivi yok rahimde ama yum catlayinca sivi olabilirde olmayabilirde ertesi gun hapi kullan 3-5 gune kadar rahime yerlesmeyi onler kullanabilirsin şüpeleniyorsan ddi,ilaci aldim ama kullanmaya korkuyom hamilelik suphesiyle sonlandrmak icin ilac kullairsam gunah olurmuyum,diger cocuklarima birsey olurmu?kücük kizm daha 10 aylık.c.tesi ruyamda evhamla yattimya kücük kizm kucamda camurlu karli bi dagdan arabayla iniyoz ucuruma yuvarlaniyoduk ve son anda kurtuldukarabadan indik ve camurdan yuruyerek asagi duz ere indik asasi düzlük ama bembeyz kar kurtuldukindik ucuruma düdüsmedik.bide kopek isirdi beni omuzumdan ama acimadan ondanda kurtuldum.kucamda kücük kizim oldu icin yine kizimmi olacak neolur biraz karisik oldu ama anladigin kadaryla bana yorum yap.ilaci yarin sabaha kadar kullanmam lazim

Dun esimden gizli doktora gittim anlattim c.tesi ve pazar aksami kaza oldu dollenme olabilirmi dye ultrasanla bakti rahim temiz kist falan yok rahim duvarida iyi sivi yok rahimde ama yum catlayinca sivi olabilirde olmayabilirde ertesi gun hapi kullan 3-5 gune kadar rahime yerlesmeyi onler kullanabilirsin şüpeleniyorsan ddi,ilaci aldim ama kullanmaya korkuyom hamilelik suphesiyle sonlandrmak icin ilac kullairsam gunah olurmuyum,diger cocuklarima birsey olurmu?kücük kizm daha 10 aylık.c.tesi ruyamda evhamla yattimya kücük kizm kucamda camurlu karli bi dagdan arabayla iniyoz ucuruma yuvarlaniyoduk ve son anda kurtuldukarabadan indik ve camurdan yuruyerek asagi duz ere indik asasi düzlük ama bembeyz kar kurtuldukindik ucuruma düdüsmedik.bide kopek isirdi beni omuzumdan ama acimadan ondanda kurtuldum.kucamda kücük kizim oldu icin yine kizimmi olacak neolur biraz karisik oldu ama anladigin kadaryla bana yorum yap.ilaci yarin sabaha kadar kullanmam lazim
bak belki şurdan doğrulayabilirsin kardeşim hamile kızı olcak sat 25 ağustos 5 haziran ve 6 haziran gece olmuş ilişki dr kesin kız dedi bi baksana merak ettim

Kiz 25 agustos sat ise nasil 5-6 haziran iliski oluyo kac gunde oluyo adeti anlamadim ama 3-6 haziran arasi basak yani kiz

Dun esimden gizli doktora gittim anlattim c.tesi ve pazar aksami kaza oldu dollenme olabilirmi dye ultrasanla bakti rahim temiz kist falan yok rahim duvarida iyi sivi yok rahimde ama yum catlayinca sivi olabilirde olmayabilirde ertesi gun hapi kullan 3-5 gune kadar rahime yerlesmeyi onler kullanabilirsin şüpeleniyorsan ddi,ilaci aldim ama kullanmaya korkuyom hamilelik suphesiyle sonlandrmak icin ilac kullairsam gunah olurmuyum,diger cocuklarima birsey olurmu?kücük kizm daha 10 aylık.c.tesi ruyamda evhamla yattimya kücük kizm kucamda camurlu karli bi dagdan arabayla iniyoz ucuruma yuvarlaniyoduk ve son anda kurtuldukarabadan indik ve camurdan yuruyerek asagi duz ere indik asasi düzlük ama bembeyz kar kurtuldukindik ucuruma düdüsmedik.bide kopek isirdi beni omuzumdan ama acimadan ondanda kurtuldum.kucamda kücük kizim oldu icin yine kizimmi olacak neolur biraz karisik oldu ama anladigin kadaryla bana yorum y
Kiz 25 agustos sat ise nasil 5-6 haziran iliski oluyo kac gunde oluyo adeti anlamadim ama 3-6 haziran arasi basak yani kiz
ay eylül yazcaktim yanlış yazmışım :) bi daha baksana

5 eylul 18 den 7 ylul 20 ye kadar kova kiz olduna eminmi
evet emin 19 haftalık oldu profa gidiyor.önceden ikizlerini 24 haftalıkken kaybetti çok titiz bu konuda.gününden de emin dr kontrolündeydi çünkü.kova erkek demek mi.hastam geldi 5 dk işim var sen yaz ben bakcam işim bitince

Canım şimdi öncelikle baktığın kişinin bebeği evet erkek. İlaç konusuna gelince kullanmakrabir beis yok ggünahı yok deniliyor çünkü daha döllenmeden ve rahime yerleşmeden müdahale olduğu için. Birde şu yönden bakıyorum bizim nasibimizde ne varsa o olacaktır bu çocuk konusunda çünkü doğum ölüm ve evleneceğimiz kişi değişmezmiş. Şimdi kız diye şüphe ediyorsun diyelim ilaç aldın bu tutmadı ama eğer senin nasibinde bir kız daha varsa başka zaman yine olacaktır. Ne yaparsak yapAlım kurtuluşumuz yok. O yüzden iki yol var ya teslim olacaksın razı geleceksin ne verirse versin diye yada ilaç alacaksın zamanla nasibinde yine ne varsa zamanı gelince gelip seni bulacak. Şimdi sana cinsiyetleri belli beş kişinin daha ilişki günlerini atacam onlarada yorum yap ona göre bu takvime inanıyorsan kendine bir yol çiz

6 ağustos 2013 erkek... 11 ekim 2013 kız.... 26 ağustos 2013 erkek.... 21 kasım 2013 erkek... 21 nisan 2014 erkek

Back