Süper Anneler - 2011

evet emin 19 haftalık oldu profa gidiyor.önceden ikizlerini 24 haftalıkken kaybetti çok titiz bu konuda.gününden de emin dr kontrolündeydi çünkü.kova erkek demek mi.hastam geldi 5 dk işim var sen yaz ben bakcam işim bitince
Evet erkek kova,5 eylul aksam 6 dan sonrasi ve 7 eylul aksam sekiz arasi erkek,ama bes eylulde aksam altidan once yani kovaya gecmeden once oglak,bu saattemi iliski oldu acaba yani aksam altidan oncemi

11 den 13 arasi ikizler yani erkek dogrumu
evet doğru erkek dedi ikili test için gitmiştim bakar bakmaz ilk işi cinsiyet söylemek oldu inanamadım banada gösterdi bacak arasını.iki gün sonra başka doktor baktı daha erken dedi bişey gördüm ama bi dahaya söylerim dedi meraktan ölüyorum valla sizce doğrumudur

Canim kiz olabilir ben yanlis baktim 6eylul gece ucten sonra kovaymis yani 2013 e bakmisim az once neyse gjnjin gonderdigi alti tarihe bakayim bakim kaci tutuyo yuzdelik olarak dogrulunu hesaplariz ozaman okey
baktıktan sonra tekrar buna bakarmısın yani kızmı 5-6 eylül 2014 gece 12 çünkü bugün negatifi görürsem belki oluruna bırakcaktım kız dedin dün geceden beri bana belki denerim bugünde

Canim 6 agustos 2013 erkek dogru, 11ekim 2013 kiz dogru, 26 agustos 2013 kiz cikti, 21 kasim kiz cikti, 21 nisan 2014 kiz cikti, 7 eylul 2013 kiz dogru,eger yillar dogruysa 3 dogru 3 yanlis gjnjim yillar dorumu

Evet canım yıllar doğru demekki hiçbirşey yüzde yüz değil. Birde bana kasım ayı için bakarmısın? 10 kasım ilişki 11 kasım çat günü 12 kasım ilişki 11 de ilişki yok

merhaba hkubra03 benimde 23 aralıkta bir ilişkim oldu
bakabilirmisin acaba , eğer hamileysem cinsiyeti ne olur
2007 şubatta hamile kalmıştım kızım var

Arkadaslar nasilsiniz.bende kizimda cok iyiz sukur.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.dr eugene jonesin yontemini duydunuzmu.iliski oldugu gunayin konumuyla ilgili.eger ay hava ve ates burcundayken iliski olursa erkek.toprak ve suda kiz oluyomus.cinsiyeti belli olanlar tam iliski tarihini yazabilirmi?benim icin cok onemli lutfen herkes tam tarihi yazabilirmi?
Alakası yok ben ay hava burcundayken ilişkiye girmişim sonuç kız

20141230_172308.jpg nolur bana bi akıl verin kız bebek için uğraşıom ilişki 10.11.13de oldu uzayan akıntı 11.günde kasık ağrısıyla başladı hala ikiside devam ediyo.bu gece ve yarın da denesem sperm canlılığı gidermi uzayan akıntım bitti sanıyodum az önce yine geldi ort 28 ile 33 gün arasında oluom ne yapiim şimdi ovu testinde ilk ayım

Eki Görüntüle 1356415 nolur bana bi akıl verin kız bebek için uğraşıom ilişki 10.11.13de oldu uzayan akıntı 11.günde kasık ağrısıyla başladı hala ikiside devam ediyo.bu gece ve yarın da denesem sperm canlılığı gidermi uzayan akıntım bitti sanıyodum az önce yine geldi ort 28 ile 33 gün arasında oluom ne yapiim şimdi ovu testinde ilk ayım
Cnm testler çok silik bence yumurtan daha çatlamamış gibi görünüyor kremsi bir akıntın varmı

Evet canım yıllar doğru demekki hiçbirşey yüzde yüz değil. Birde bana kasım ayı için bakarmısın? 10 kasım ilişki 11 kasım çat günü 12 kasım ilişki 11 de ilişki yok
Kiz nasl kasim sen on haftalik degilmisin.bide bacim erzurumlu irahim hakkinin marifetnamesinde c.tesi iliskiden dogan cocuk alkolik olur dyo gulmeyin hahaha bide bacim yumurtlamadan sonra neden kiz oluyo,yumurta 24 saat sonra ölmüyomu da kız oluyo

Eki Görüntüle 1356415 nolur bana bi akıl verin kız bebek için uğraşıom ilişki 10.11.13de oldu uzayan akıntı 11.günde kasık ağrısıyla başladı hala ikiside devam ediyo.bu gece ve yarın da denesem sperm canlılığı gidermi uzayan akıntım bitti sanıyodum az önce yine geldi ort 28 ile 33 gün arasında oluom ne yapiim şimdi ovu testinde ilk ayım
Ben 27 28 günde bir olurdum yum 14.15. Gün çatlardı testtende belli daha çatlamamış erken

Cnm testler çok silik bence yumurtan daha çatlamamış gibi görünüyor kremsi bir akıntın varmı
Hayır bugün yine şeffaf ben şeyi merak ediyorum dün ilişki oldu bugünde olsa yarın negatifse yarında olsa sperm kalitesi çok düşermi pozitifi görünce bırakcamda ilişkiyi kız bebek için

Hayır bugün yine şeffaf ben şeyi merak ediyorum dün ilişki oldu bugünde olsa yarın negatifse yarında olsa sperm kalitesi çok düşermi pozitifi görünce bırakcamda ilişkiyi kız bebek için
Kız için sık ilişki diyorlar bence bişey olmaz benim üç kızımda sık ilişkiyle oldu onu biliyorum

Back