- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.221
kızlar tam okuyamadım oğluşu olanmı var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 2010 senesinde 25 temmuz da 3.kızıma hamile kaldım... bakalım doğru mu çıkacak ...Askolsun arkadaslar 10 ay sonra ilkkez giriyorum yazan bile yok.enazindan sultan arkadas gibi bi tablo yapsaydiniz ordan bakardik.kustum bi 10 ay daha girmeyecegim siteye...
aaaa tekmiş valla inan herşeyde var bi hayırCinsiyet değil cnm ikiz olup olmadığı ve değilmiş tekmiş sinir oldum doktora nasıl ikiz gördü anlamadım
Canim 25 temmuz 2010 ay basak burcunda yani tutuyo sende,cunku basak toprak burcu.baska hic kimse yazmadi ya nedenCanım ben 2010 senesinde 25 temmuz da 3.kızıma hamile kaldım... bakalım doğru mu çıkacak ...
Evet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadımaaaa tekmiş valla inan herşeyde var bi hayır
Evet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadımaaaa tekmiş valla inan herşeyde var bi hayır
canım inşallah oğlun olur tek olsun da tek sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir erkek evlat olsun sonra yine yaparsın sen kendini çift e hazırlamışsinAy valla çatladım kaç gündür bugün eski doktoruma gittim uzak diye ona gitmemiştim buradaki doktor ikiz deyince eski doktoruma gittim bi şok daha tekmiş ben bu işten bişey anlamadım bune yaa
Cnm benim yok valla ikiye hazır değildim ailece şoktaydık tek olmasına sevindim ama şunu anlamadım nasıl iki gördü neyse hayırlısı güzel duan için de teşekkür ederim amiinnncanım inşallah oğlun olur tek olsun da tek sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir erkek evlat olsun sonra yine yaparsın sen kendini çift e hazırlamışsin
Canım sen eskilerdensin denememi düşünüyorsun, sendeki çocuk trafiği nasıl sevgiler canım...Canim 25 temmuz 2010 ay basak burcunda yani tutuyo sende,cunku basak toprak burcu.baska hic kimse yazmadi ya neden
Kasım-2001Canim 25 temmuz 2010 ay basak burcunda yani tutuyo sende,cunku basak toprak burcu.baska hic kimse yazmadi ya neden
Canim malesef 2010dan oncesi yok elimdeKasım-2001
Mayıs-2006
Bunlara bakarmisin canım, kız mı ikisi de?
Yok cnm sen gayet normalsin :) esim dorduncuyude dusunelim der bazen iki üc sene gecsin dusunelim diyorum ikimizde cocugu seviyoruz rabbim izin verirse olur isallah biz bes kardesiz iyiki dogurmussun bes tane deriz hep anneme harika bir duygu :)İnş cnm amiiinnn.sen üçüncü kızına hamilesin değilmi dördüncüyü düşünüyormusun yoksa bendemi anormallik var:)
Evet canim benim 2 kizim var.kucugu 10 aylik daha.bende erkek isteyip her yolu deneyip kiz bulanlardanim,yontemlerden ziyade cok komik ama tibbi astrolojiye takildim.duydunuzmu dr eugene jonasi bilmiyorum.onun teorisine gore iliski aninda gokteki ay hava ve ates burcunda sa erkek oluyomus yuzde 98 tahmin edebiliyomus.hava ve ates burcundayken ay kadinin rahmini etkiliyo alkali yapiyomus ayni denizlerdeki gelgit olayigibi,dogrulugunu hesaplayalim dedim ama kimse tam iliski tarihini yazmadi malesefCanım sen eskilerdensin denememi düşünüyorsun, sendeki çocuk trafiği nasıl sevgileramanım...
İhin gun ay olarak neydi bi baksamYok cnm sen gayet normalsin :) esim dorduncuyude dusunelim der bazen iki üc sene gecsin dusunelim diyorum ikimizde cocugu seviyoruz rabbim izin verirse olur isallah biz bes kardesiz iyiki dogurmussun bes tane deriz hep anneme harika bir duygu :)
O zaman kasım-2010'a bak, kasım sonları. Yeğenim tutacak mı bakalımCanim malesef 2010dan oncesi yok elimde
hemen yazıyorum bu cuma ctsi ve dün gece sat 17 aralık 2014 kız için uğraşıyorum bu gece de yapma durumum olabilir hala ovulasyon testi pozitif değil bi bakarmısın yeni okudum yazılanları :)Evet canim benim 2 kizim var.kucugu 10 aylik daha.bende erkek isteyip her yolu deneyip kiz bulanlardanim,yontemlerden ziyade cok komik ama tibbi astrolojiye takildim.duydunuzmu dr eugene jonasi bilmiyorum.onun teorisine gore iliski aninda gokteki ay hava ve ates burcunda sa erkek oluyomus yuzde 98 tahmin edebiliyomus.hava ve ates burcundayken ay kadinin rahmini etkiliyo alkali yapiyomus ayni denizlerdeki gelgit olayigibi,dogrulugunu hesaplayalim dedim ama kimse tam iliski tarihini yazmadi malesef