Süper Anneler - 2011

Kubra ben 9 haftalığım marifetname kitabı var bende ama cumartesi yapılırsa sarhoş olur diye birşey yok. Yumdan sonrada kız diye birşey yok. Mesea ateş ölçme topiği var orada gün aşırı deneme yApmışlar ve bazısıda yum çatladıktan sonra olmuş ama geneli erkek. Yumun ömrü evet 24 saat yum biterse hiçbir şekilde döllenme olmaz. Bu arada bana baktınmı?

Zmr bende tek yumurta ikizine hAmile kalmıştım benimde biri kese içinde dağıldı seninde öyle olmuş olabilir

Ben gün aşırı deneme yAptım 6 kasım 8 kasım 10 kasım 12 kasım ve 14 kasım ama benim yum 11 kasımda çatladı

Canim dogrulu yari yariya oncelikki belli olanlarla dogrulunu denemeliyiz
hkübra bu takvimi banda öğret yada nerden bakıyosun deneme yaparsam bakarım seni burda bulabilrsem o vakte kadar sorarım sana ya bulamassam ogün topikde canım seni ya kafama her şeyi takar oldum halbuki herşey takdir ilahi ne varsa kısmetimizde o olacak !!!

Kubra ben 9 haftalığım marifetname kitabı var bende ama cumartesi yapılırsa sarhoş olur diye birşey yok. Yumdan sonrada kız diye birşey yok. Mesea ateş ölçme topiği var orada gün aşırı deneme yApmışlar ve bazısıda yum çatladıktan sonra olmuş ama geneli erkek. Yumun ömrü evet 24 saat yum biterse hiçbir şekilde döllenme olmaz. Bu arada bana baktınmı?
Canim ya ctesi gecesi cimadan cocuk olursa alkolik olur dyo ama internette marifetnamede

Gebe kalma aninda ayin yeri hava ve atesde olursa diyo burdaki gebe kalma ani derken iliski oldu gun diyo dimi surgun34 ,dr eugene teorisinde

Of hala sag kasigim agriyo ,persembe aksaminda yogun akinti olmustu,acaba c.tesi sabahina yumlar ölmusmudur,hani 24 saat yasiyoya,acaba strestenmi agriyo yoksa döllememi oldu?bide iki gündur cok sıktuvalete gidiyom,üc gunde belirti verirmi yaaaaaaa

Back