• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

sarı olandan al medikal cilerde var 5 lira falandi ben alırken yum günlerinde ph artarmis anlamak için almıştım ben ve karbonat duş aldığımda yüksek çıkmıştı tahmini yum günlerinde akintindan al sür kağıda renge göre yorumlar sın ama tahmin etmek yinede zor bununla
sağol forever hayatcım izmirinde dediği gibi küçük bebeğinle bize yardımcı oluyosun ben netten geçen gitmişim kırmızı ve mavi getirtmişim sonra farkettim yanlış istediğimi ben sarı alıyım ozaman gg de var alayımmı ordan..

Bu ay yani aralik gecti Ocak için düşünüyorum ama eğer olursa eylüle geliyor doğum kusmetse doğum öncesi izinleri aktaramam diye korkuyorum.küçk kızım kısmetse bebiş hep evde olacağiz inşallah.mart daha uygun geliyor.ama hayırlısı.bizim ayarlamamızla olmuyor.
Sen hayırlısıyla çalış:) Rabbim yakışıklı sağlıklı oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
izmir senin önceki kızlar çinde tutuyormu benim bi tutuyor baktığımda bir tutmuyor hangisi doğru hepsi yanlış galiba :)

kızlar iyi geceler ...coraspirinden de bahsetmiş arkaşlar yum kabuğuna iyi geliyor spermler hemen dölleyebiliyormuş yumu siz nediyosunuz gijnij arkadaşda kullanmış yanlış hatırlamıyorsam içsekmi biraz birde benim arkdaş fitil aldıktan sonra 2.oğlunu kucagına aldı ama bende akıntı var fakat dr iltihap yok dedi yinede alsammı ....

Evet eski yazilarda okumuştum ben de.bugünden itibaren içeyim coraspini bende.bu arada gg den aldim ben ph kağidını kargo bedava 11 lira falandı.sari olandan.Allahim hepimizin yardimcısı olsun.

izmir senin önceki kızlar çinde tutuyormu benim bi tutuyor baktığımda bir tutmuyor hangisi doğru hepsi yanlış galiba :)

Benim tutuyor.ama bazen yanlıs hesapliyormuşum. Yasına 1 eklıyorsun.ama hamile kaldığın ay doğum tarihinden ise 1 ekleniyor.bizimki avuntu işte.Rabbim nasip eder inşallah.

Benim tutuyor.ama bazen yanlıs hesapliyormuşum. Yasına 1 eklıyorsun.ama hamile kaldığın ay doğum tarihinden ise 1 ekleniyor.bizimki avuntu işte.Rabbim nasip eder inşallah.
nasıl yani mesela mayısda doğduysan mayısdada gebe kalırsanmı 1 ekliyosun bunu hiç duymadım doğruluk oranı kesinmi yani nerden duydun canım.

Evet eski yazilarda okumuştum ben de.bugünden itibaren içeyim coraspini bende.bu arada gg den aldim ben ph kağidını kargo bedava 11 lira falandı.sari olandan.Allahim hepimizin yardimcısı olsun.
izmir bu corapini nedir?ilk duydum,birde turnusol kağıdı mı aldınız?coripini nedir nasıl içiliyor neye faydalı canım kısaca açıklarmısın?

nasıl yani mesela mayısda doğduysan mayısdada gebe kalırsanmı 1 ekliyosun bunu hiç duymadım doğruluk oranı kesinmi yani nerden duydun canım.

Evet öyle.nette araştirdık.ama bu hesapla bebim kızlar uyuyor.bi de sizler hesaplayin doğruluk payı kaç bakalim.

izmir bu corapini nedir?ilk duydum,birde turnusol kağıdı mı aldınız?coripini nedir nasıl içiliyor neye faydalı canım kısaca açıklarmısın?

Coraspin canım aspirin çeşidi.içimizi temizleyecek inşallah.ama adet doneminde çok arttirıyormuş kanamayı.adetten önce içeceğim inşallah.temizleyip hamileliği kolaylaştırıyormuş inşallah.gunde 1 kere.ama başka hastalığınız varsa danışip için

Evet ph ölçmek için.sarı renkte aldım.ph yuksek olması lazımmış o günlerde

Evet öyle.nette araştirdık.ama bu hesapla bebim kızlar uyuyor.bi de sizler hesaplayin doğruluk payı kaç bakalim.
şimdi eğer yaşımın üstüne hiç eklemesem çinde zaten 2 kızımda tutuyor bu hep öyleydi şu bir ekle çıkınca karıştı eğer 31 yaşa direk bakarsam hiç yaş eklemeden ocaktan mayısa kadar erkek görünüyor... özelden sana msaj atacağım canım kızlara kaldığım aylara birde sen bak ben karıştırıyor olabilirim...

Coraspin canım aspirin çeşidi.içimizi temizleyecek inşallah.ama adet doneminde çok arttirıyormuş kanamayı.adetten önce içeceğim inşallah.temizleyip hamileliği kolaylaştırıyormuş inşallah.gunde 1 kere.ama başka hastalığınız varsa danışip için
Coraspin kan sulandirici bir asprin, mide kanamasina sebep olabilir. O yuzden danismadan kullanmayin. Bu topikte antibiyotik onerenler oldu, ancak coraspin hic onerilmedi

kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur

kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Ne kadar uzulme desemde uzuleceksiniz. Ama emin olun 2 gune bitecek, bebeginizin heyecani saracak

Canım benim demek 3 prensesin olmuş olacak. Rabbim kaldırabileceğini düşündüğü için nasip etti belli ki. Evet öyle, bizim istediğimiz değil Rabbim 'in murat ettiği gerçekleşiyor. Hayır da O'nun yarattığında. Bir Meryem anası olursun inşallah. Sağlıklı, sıhhatli olması her şeyden önemli. Yavaş yavaş hareketlerini de hissetmeye başlarsın artık. Güzel hamilelik geçir ki bebeğinde sakin, uslu, akıllı, dertsiz, tasasız (gazsız) bir bebek olsun.

canım çok sağol bende artık 12.gün gidecem bakalım yumurtam ne durumda genelde adet döngüm 25 bazen 26 oluyor benim çekindiğim konu acaba erkek istediğimi söylesemmi diye ama dr daha çok gebe kalmaya önem veriyor oyüzden söylemedim söylemediğim içinde 2 günde bir yumurtlama kont yapmaz gibi
Doktoruna söyle canım, bunun ayıbı da günahı da yok ki. Yalnız tecrübeli bir doktorsa zaten hiç bir yönteme, kıstasa inanmıyor. Nelerle karşılaşıyorlar. Ben aklıma takılan her şeyi sormuştum, adam her seferinde yok öyle bir şey, her şey takdiri ilahi demeye getirdi. Alkali olmaya inandığımı söyleyince, o zaman inandığınızı deneyin demişti. Denediğim zamanlarda gebelik olmadı. Rabbimin takdir ettiği zamanda oldu hamilelik ki,bu zamanda benim başka bir imtihanım. Rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah cümlemizi.

Yeni deneme yapan arkadaşlara Allah C.C. kolaylık versin. Hamile olanaklara da, sağlıkla sıhhatle kucağa almayı nasip etsin Yaradan.

Canım Allah kızını size bağışlasın hayırlı evlat olsun...

Hayırlı olsun canım,teselli cümleleri yazmayacağım çünkü gerek yok,çok şükür sağlıklı bir evladın daha olacak maşallah canım....eşin ve kayınvalidende çok güzel şeyler söylemiş canım...

Back