• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım bende 83 eylül doğumluyum yani izmir benden 1 ay büyük sadece ozman bende 32 olmuyormuyum sen bilirsin biten yaşmı girdiğim yaşmı önemli bir baksan bana tekrar ....
Canım izmire dediğim gibi 31 ve 32 yaşının cinsiyet ve ayları aynı ...3 ayda erkek var canım...

izmir y leri ne öldürüyormuş....y lerin ölmemesi lazım.

Bence de onlar bize lazim:)) iltihap mantar vs olmaması lazımmış bayanda.hem hamileliği zorlaştırıyormuş hem de y ler dayanıksız oldukları için onları öldürüyormuş. O yüzden bu ay o konuda çalışacağım inşallah.

Arkadaşlar Merhaba çin takvimi ile ilgili bildiğim sudur; çin yaşı hesaplanırken ocak ve şubatta doğanlar 2 diğer aylarda doğanlar 1 yaş ekliyorlar. Benim 2 kızimda da tutuyor. Aslında inanmıyorum ama ikisininde tutması bi acaba dedirtiyor insana

Hayirli geceler ablalar / arkadaslar. Ben yeni katildim araniza☺️. 2 yasinda kizim Var bende Yavas yavas ikinciyi düsünüyorum. Tabiyki bir kizim bir oglum olmasini Cok isteriz ama allah hayirlisini versin insallah. Bana neler önere bilirsinit. Ov Testle nasil oluyor. Yeni yeni hasladim arastirmaya pek Birsey bilmiyorum. Kusura bakmayin biraz uzun oldu

Hayirli geceler ablalar / arkadaslar. Ben yeni katildim araniza☺️. 2 yasinda kizim Var bende Yavas yavas ikinciyi düsünüyorum. Tabiyki bir kizim bir oglum olmasini Cok isteriz ama allah hayirlisini versin insallah. Bana neler önere bilirsinit. Ov Testle nasil oluyor. Yeni yeni hasladim arastirmaya pek Birsey bilmiyorum. Kusura bakmayin biraz uzun oldu

Hayırlı geceler.Allah bağışlasın kızını.ovu testiyle yumurtlama gününü tespit edip o günleri değerlendirmek gerekiyormuş.eski yazıları okursan çok daha ayrıntılı bilgiler var tabi.gönlündeki nasip olur inşallah.

Bence de onlar bize lazim:)) iltihap mantar vs olmaması lazımmış bayanda.hem hamileliği zorlaştırıyormuş hem de y ler dayanıksız oldukları için onları öldürüyormuş. O yüzden bu ay o konuda çalışacağım inşallah.
canım öğretmenim sen ne yaptın bu ay için karar verdin mi,ben kısmetse düşünüyorum...

kızlar hormon ilaçlarını keseli 1 ay oldu işte iki yıldır 28 30 .günlerde regli olurdum biraz önce wc ye gittim kanamam olmuş daha 23 gün oldu niye böyle erken herşey karıştı birbirine demekki dün hisettiğim ağrı yum değil buymuş 2 yıldır hiç sivilcem çıkmıyordu reglimde 2 gündür vardı hiç buna yormamıştım bu ilaçları kesince hemen herşey eskiye donüyor kesin hormonlarda yükselmiştir yine kist zaten duruyor o kalıcı bu gidişle..:KK49:

Hoşgeldin canım bizde yeni sayılrız hoş ben 2 yıldır takip ediyorum öylesine şimdi düşünüyorum acemiyim yöntemlerde ov tesi yap yum takibi ol kendini akıntını reglinin bitimden sonra kontrol et önceki sayflarda ayrıntılı yazıyor. buralara kimse çok gelmiyor artık eskiler gelze keşke bizede biraz yardımcı olsa burda pek garip kaldık:KK31:

kızlar iyi geceler ...coraspirinden de bahsetmiş arkaşlar yum kabuğuna iyi geliyor spermler hemen dölleyebiliyormuş yumu siz nediyosunuz gijnij arkadaşda kullanmış yanlış hatırlamıyorsam içsekmi biraz birde benim arkdaş fitil aldıktan sonra 2.oğlunu kucagına aldı ama bende akıntı var fakat dr iltihap yok dedi yinede alsammı ....

Cok sagolun cevaplariniz icin. Ben biraz eski Sayfalara bakiyim sorum olursa Sorarim yine. Allah hepinizin gönlünüze göre versin.hayirli geceler

kızlar hormon ilaçlarını keseli 1 ay oldu işte iki yıldır 28 30 .günlerde regli olurdum biraz önce wc ye gittim kanamam olmuş daha 23 gün oldu niye böyle erken herşey karıştı birbirine demekki dün hisettiğim ağrı yum değil buymuş 2 yıldır hiç sivilcem çıkmıyordu reglimde 2 gündür vardı hiç buna yormamıştım bu ilaçları kesince hemen herşey eskiye donüyor kesin hormonlarda yükselmiştir yine kist zaten duruyor o kalıcı bu gidişle..:KK49:
sıkma canını hazal dur bakayım kötüye yorma.... dün yumurtam mı çatlıyor yoksa dediğinde bana tuhaf gelmişti anlam verememiştim....bu ay deneme yapmışmıydın...

sıkma canını hazal dur bakayım kötüye yorma.... dün yumurtam mı çatlıyor yoksa dediğinde bana tuhaf gelmişti anlam verememiştim....bu ay deneme yapmışmıydın...
yok yapmadım benim niyetim önce bir kaç ay kendimi kontrol etmek bir sürü netten ov testi aldım.ama durum ne gösterir bilmiyorum birde şu çin kafamı karıştırmıyor değil of Allahım sana sığınıyorum hepsi boş biliyorum takvim neki sen takdir etdikten sonra....

hoş geldin...eylem38 bizlerde şuan deneme aşamasındayız..eski sayfaları okuyarak bişeyler uygulamaya çalışıyoruz..ben ve diğer arkadaşlarda geçmiş sayfaları okuduk istersen sen de oku ,varsa etraftan duyduğun bişey burda paylaşabilirsin...bildiğimiz bir konuda sorun olursa tabiki de yardımcı oluruz...

yok yapmadım benim niyetim önce bir kaç ay kendimi kontrol etmek bir sürü netten ov testi aldım.ama durum ne gösterir bilmiyorum birde şu çin kafamı karıştırmıyor değil of Allahım sana sığınıyorum hepsi boş biliyorum takvim neki sen takdir etdikten sonra....
ama aralık ayı senin için uygun değilimiydi....tabiki Rabbimin takdiri ona ne şüphe...dua okuyomusun canım..Yusuf suresi mesela..

peki ph ölçme kağıdı kullnıyormusunuz kızlar kırmızımı sarımı olacak kağıt .

Son düzenleme:
ama aralık ayı senin için uygun değilimiydi....tabiki Rabbimin takdiri ona ne şüphe...dua okuyomusun canım..Yusuf suresi mesela..
yeni ilaçları bırakmıştım zaten aralıkta hiç düşünmedim yapacağım şeyler vardı dr kontrolü falan hiç kendimi eşim zaten çok istekli değildi değilde acele etmek istemiyorum hatime başladım kuran okuyorum yusuf suresi okycam aklımda çok şey varda nasip kısmet ne gösterecek Mevlam görecem...

peki ph ölçme kağıdı kullnıyormusunuz kızlar kırmızımı sarımı olacak kağıt .
sarı olandan al medikal cilerde var 5 lira falandi ben alırken yum günlerinde ph artarmis anlamak için almıştım ben ve karbonat duş aldığımda yüksek çıkmıştı tahmini yum günlerinde akintindan al sür kağıda renge göre yorumlar sın ama tahmin etmek yinede zor bununla

canım öğretmenim sen ne yaptın bu ay için karar verdin mi,ben kısmetse düşünüyorum...

Bu ay yani aralik gecti Ocak için düşünüyorum ama eğer olursa eylüle geliyor doğum kusmetse doğum öncesi izinleri aktaramam diye korkuyorum.küçk kızım kısmetse bebiş hep evde olacağiz inşallah.mart daha uygun geliyor.ama hayırlısı.bizim ayarlamamızla olmuyor.
Sen hayırlısıyla çalış:) Rabbim yakışıklı sağlıklı oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sarı olandan al medikal cilerde var 5 lira falandi ben alırken yum günlerinde ph artarmis anlamak için almıştım ben ve karbonat duş aldığımda yüksek çıkmıştı tahmini yum günlerinde akintindan al sür kağıda renge göre yorumlar sın ama tahmin etmek yinede zor bununla
Forever ya kücük bebişinle bize yardım ediyorsun.Allah razı olsun senden.vajinal duşu çok derin mi yaptın? Bir de eşin proxed kullanmış mıydı ya da çakşır otu.eskileri okurken gördum yalelin oğlu olacakmış kısmetse.onun adına sevinmek için soruyorum. apranaksın bebişi oldu mu? Olduysa kız mı erkek mi?
Kokla bebişini yerimize.

Back