- Emoji Skoru
- 234
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #58.981
bence keçi boynuzunun faydası çok sperme ama kürü daha iyi diyorlar alıp kaynat suyunu içir yada pekmez ver ben arkadaşa antalyadan doğal keçi boynuzu pekmezii getirdim eşim içiyor 1 aydır 3 4 ay daha içer büyük ihtimal inşallah birde saraçoglunun 15 günlük verdiği kür havuç suyu tvde dinledim akşam eşinize 1 br.sıkın verin göreceksiiniz sperme faydasını diyor onuda sonra vermeyi düşünüyorum.ayrıca her gün soda içiyor incir kaysı yiyor sporda yapıyorya ses çıkarmıyor öğlen arada işte yiyormuş arkadaşları gülüyormuş oda spor yaptığım için yiyorum demiş günlük muzda var tabi ama peynirde yiyor sütte içiyor yapma yeme diyorum dinlemiyor ben 1 aydır peynir yemiyorum sütü ayranı kesdim çok nadir alıyorum .günlük yeşil çay muz soda birde çörek otu yağı içiyorum kahvem var günlük incir kayısı bunlar ingiliz karbonatı aldım ama daha kullanmadım sana eczane nasıl tarif etti bana 1.5 lt reye 2 çay kaşığı karbonat at dök dedi......canım ben şuan reglim 3.günüm evet kısmetse bu ay düşünüyoruz,eşime keçi boynuzu pekmez almayı düşünüyorum.ama peynir yiyorum yan perhz yapmıyorum ne dersin yapayımmı?İngiliz karbonatı aldım 3 gündür suya katıp içiyorum.zaten dr.düşünüyorsan fazla bekleme dedi. 2 kere yumurtadığını anlaman güzel ,bir de okulda süt tozu katmadan neskafe içiyorum.sen neler yapıyosun..