• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım ben şuan reglim 3.günüm evet kısmetse bu ay düşünüyoruz,eşime keçi boynuzu pekmez almayı düşünüyorum.ama peynir yiyorum yan perhz yapmıyorum ne dersin yapayımmı?İngiliz karbonatı aldım 3 gündür suya katıp içiyorum.zaten dr.düşünüyorsan fazla bekleme dedi. 2 kere yumurtadığını anlaman güzel ,bir de okulda süt tozu katmadan neskafe içiyorum.sen neler yapıyosun..
bence keçi boynuzunun faydası çok sperme ama kürü daha iyi diyorlar alıp kaynat suyunu içir yada pekmez ver ben arkadaşa antalyadan doğal keçi boynuzu pekmezii getirdim eşim içiyor 1 aydır 3 4 ay daha içer büyük ihtimal inşallah birde saraçoglunun 15 günlük verdiği kür havuç suyu tvde dinledim akşam eşinize 1 br.sıkın verin göreceksiiniz sperme faydasını diyor onuda sonra vermeyi düşünüyorum.ayrıca her gün soda içiyor incir kaysı yiyor sporda yapıyorya ses çıkarmıyor öğlen arada işte yiyormuş arkadaşları gülüyormuş oda spor yaptığım için yiyorum demiş günlük muzda var tabi ama peynirde yiyor sütte içiyor yapma yeme diyorum dinlemiyor ben 1 aydır peynir yemiyorum sütü ayranı kesdim çok nadir alıyorum .günlük yeşil çay muz soda birde çörek otu yağı içiyorum kahvem var günlük incir kayısı bunlar ingiliz karbonatı aldım ama daha kullanmadım sana eczane nasıl tarif etti bana 1.5 lt reye 2 çay kaşığı karbonat at dök dedi......

bence keçi boynuzunun faydası çok sperme ama kürü daha iyi diyorlar alıp kaynat suyunu içir yada pekmez ver ben arkadaşa antalyadan doğal keçi boynuzu pekmezii getirdim eşim içiyor 1 aydır 3 4 ay daha içer büyük ihtimal inşallah birde saraçoglunun 15 günlük verdiği kür havuç suyu tvde dinledim akşam eşinize 1 br.sıkın verin göreceksiiniz sperme faydasını diyor onuda sonra vermeyi düşünüyorum.ayrıca her gün soda içiyor incir kaysı yiyor sporda yapıyorya ses çıkarmıyor öğlen arada işte yiyormuş arkadaşları gülüyormuş oda spor yaptığım için yiyorum demiş günlük muzda var tabi ama peynirde yiyor sütte içiyor yapma yeme diyorum dinlemiyor ben 1 aydır peynir yemiyorum sütü ayranı kesdim çok nadir alıyorum .günlük yeşil çay muz soda birde çörek otu yağı içiyorum kahvem var günlük incir kayısı bunlar ingiliz karbonatı aldım ama daha kullanmadım sana eczane nasıl tarif etti bana 1.5 lt reye 2 çay kaşığı karbonat at dök dedi......
canım paylaşımın için teşekkürler,ben internetten araştırdım İngiliz karbonatını bir litre suya bir çay kaşığı atıyorum biraz bekliyor daha sonra içiyorum,incir ,kaysı ,sodaya da en kısa zamanda başlamam gerek inşallah geç kalmamışımdır..bi de Yusuf suresine başladım,40 fetih okudum RABBİM KABUL ETTİYSE....

Bilmiyorum ki, adet döngüne göre yumurtlamadan önce gidersen daha iyi olur. Mesela 12sinde gitsen, diyelim ki 13. 14 gün çatlar dedi. Çatlayacağı günde gitsen daha iyi olur sanki. Benim doktorum şu günler arası dediği için ve ücret almadığı için o günler tekrar gidememiştim. İki farklı doktordan da takip olabilir, çekiniyorsan sürekli oraya gitmeye. Ama uzun bir süreç olabileceğini de unutma. Çünkü kafaya takınca ve stres yapınca yumurta ya geçiyor, ya erken çatlayabiliyor. En güzeli dua. Ama illaki bir sebebe yapışacağım, bu yaptıklarım da dua yerine geçer diyorsan dedektif gibi araştırma ve çalışma yapman lazım. Rabbim kolaylaştırsın işini.
canım çok sağol bende artık 12.gün gidecem bakalım yumurtam ne durumda genelde adet döngüm 25 bazen 26 oluyor benim çekindiğim konu acaba erkek istediğimi söylesemmi diye ama dr daha çok gebe kalmaya önem veriyor oyüzden söylemedim söylemediğim içinde 2 günde bir yumurtlama kont yapmaz gibi

ERKEK ÇOCUK İSTEYEN BİR ANNE OLARAK tüm yazıları okumaya çalıştım bazılarının araştırmalarına hayran kaldım bende istiyorum ama yaptığın tek şey dr gidip yumurta takibi yaptırmak.
aslında sorun şuki bazen hepsi kocaman bir aldatmaca olrarak geliyor yani diyorumki bunlara ne gerek varki rabbim duamı uygun görürse zaten kabul edecek annemin 4 oğlu var sanki bunlarımı denedi diyorum rabbime güven diyorum o ne isterse o olacak
sonrada bir yanım olsun sen bir şansın varsa dene diyor
yani kızlar kafam ruhum karmakarişık aslında ne yaptığını bilmeyen çaresiz bir kelebek gibi çırpınıyorum ve elimden hiç bir şey gelmeyecek biliyorum tek duam rabbim gönlümdeki sana ayandır sen hayırla sağlıkla kabul et demek

ERKEK ÇOCUK İSTEYEN BİR ANNE OLARAK tüm yazıları okumaya çalıştım bazılarının araştırmalarına hayran kaldım bende istiyorum ama yaptığın tek şey dr gidip yumurta takibi yaptırmak.
aslında sorun şuki bazen hepsi kocaman bir aldatmaca olrarak geliyor yani diyorumki bunlara ne gerek varki rabbim duamı uygun görürse zaten kabul edecek annemin 4 oğlu var sanki bunlarımı denedi diyorum rabbime güven diyorum o ne isterse o olacak
yani kızlar kafam ruhum karmakarişık aslında ne yaptığını bilmeyen çaresiz bir kelebek gibi çırpınıyorum ve elimden hiç bir şey gelmeyecek biliyorum tek duam rabbim gönlümdeki sana ayandır sen hayırla sağlıkla kabul et demek
eyham canım bu burda bulunan kişilerin ruh hali canını sıkma yalnız degilsin inşaALLAH doğru yoldan gideriz

hazal tahminime göre 1 veya 2 ocakta yumurtam çatlar inşallah ama napacam bilemiyorum o kadar stres yaptım ki,o kdadr okudum burdan takip ettim sanki hepsi uçtu aklımdan...sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum......[/QUOT

Hadi hayırlısı canım.inşallah ilk denemede oğluşuna kavuşursun.bence bir yer not al sırasıyla yapacaklarını.çünkü zaman çok önemli.bir de çift çizginin ilk ne zaman çıktığını yakalamak ve kaçıncı saat deneme olması gerektiği çok önemli.okuduklarımdan onu anladım:)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

izmir öğretmenim güzel dileklerin için bolca amin..rabbim hepimizi isteğine kavuştursun canım.....çok heyecanlıyım aklıma geldikçe bir heyecan anlatamam sen bu ay denedin anlarsın beni hadi bakalım öğretmenim,,bu ay inşallah beraber bir sevinç yaşayalım...

Çok haklısın.ben de onu yeme şunu yapma ph dengele:) eltim köyde yaşıyor.ne ph lı su içer ne yum testi bilir ne de soda içer:)) ama 2 oğlu var.ama biz de tedbir alıyoruz inşallah takdir Allahtan. böyle ikilemlere düşmeyelim arkadaşım.inanarak yapalım, bedenimizi öyle yönlendirelim.inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz.

izmir öğretmenim güzel dileklerin için bolca amin..rabbim hepimizi isteğine kavuştursun canım.....çok heyecanlıyım aklıma geldikçe bir heyecan anlatamam sen bu ay denedin anlarsın beni hadi bakalım öğretmenim,,bu ay inşallah beraber bir sevinç yaşayalım...

İnşallah canım.ama takvimlere inanmamakla birlikte takvimler şubatı gösteriyor.hem de 2 ay daha beslenmeye dikkat edeyim inşallah.sonra onu yapmadım keşke şunu yapsaydım demeyeyim.

Kızlar ya kimseye bu konuda konuşmakta pek doğru değil sanki.2 kızı olan çok yakın arkadaşım var.eşi deli gibi erkek bebiş istiyor.ben ona beslenmeden bahsettim.muz ye soda iç et çok önemli dedim.tmm yaparım ama kız olursa kapina bırakırım yanına da sodayla muz 1 kilo et:)))) yer sen de bebiş yaparsin artik dedi.
Yani burdakilerden başka anlayan yok bizi:)
İyiki varsınız.

canım paylaşımın için teşekkürler,ben internetten araştırdım İngiliz karbonatını bir litre suya bir çay kaşığı atıyorum biraz bekliyor daha sonra içiyorum,incir ,kaysı ,sodaya da en kısa zamanda başlamam gerek inşallah geç kalmamışımdır..bi de Yusuf suresine başladım,40 fetih okudum RABBİM KABUL ETTİYSE....
rica ederim canım tedbir bizden takdir Allahtan bunları yapmadan oğlu olanmı yok var tabiki bence yiyecekde önemli kızkardeşimin görümcesi 3.oğluşu oldu nasip hepsi sanki yum gününe saatinemi denk geldi Allah bilir ama çok tuzlu yediğini duydum birde aile erkeğe yatkın olunca oluyor...benim düşüncem yine taiki nasip kısmet ama inşallah yanılmam gösterir Rabbim muradımı verir yum saati çok önemli birde tek ilişki perhiz tabi önce ben bunu iki kızımdada gördüm bizde tam tersiydi inşallah beceririm şu testleri Allahım yol gösterir tabi duamıda eksik etmem asla....

bence şu testler bile yorucu kimi kadın çok şanslı akıntıdan ağrıdan anlıyor hemen yapıyor en son dr a gittim demiştim konuştuk bu konuları bana akıntı ve ateş takip et dedi hiç test yap demedi.2 .kızıma hamleyken kuaförümde 2.oğluna hamile kaldı ben cinsiyeti öğrenmştim oda öğrendi bana öyle şeyler söylediki şaşırdım işte ben zaten yum günümü bilyorum aknıtı geliyor beyaz gibi şeyler söyledi biz ozaman yaptık dedi oğlu oldu kendi kendime ben niye hiç birşey bilmiyorum şuna bak kadın o yoğunlukta çalışıyor bunları biliyor dedim ama Allahım bana iki kız nasip etti şanslı olduğumu hep düşündüm 2.iyiki kız olmuş dedim onu severken...vardır bundada bir hikmet diyorum...

ya kızlar siz hangi testlere bakıyorsunuz çin min başka ne var bioya bakan varsa banada baksın lütfen şu çin takvimi her sitede farklı gebelik org da yaşınızın üstüne 1 ekleyin yazmıyor bende eklmesem tutuyor eklersem tutmuyor...

rica ederim canım tedbir bizden takdir Allahtan bunları yapmadan oğlu olanmı yok var tabiki bence yiyecekde önemli kızkardeşimin görümcesi 3.oğluşu oldu nasip hepsi sanki yum gününe saatinemi denk geldi Allah bilir ama çok tuzlu yediğini duydum birde aile erkeğe yatkın olunca oluyor...benim düşüncem yine taiki nasip kısmet ama inşallah yanılmam gösterir Rabbim muradımı verir yum saati çok önemli birde tek ilişki perhiz tabi önce ben bunu iki kızımdada gördüm bizde tam tersiydi inşallah beceririm şu testleri Allahım yol gösterir tabi duamıda eksik etmem asla....
canım kısmet ama senin de dediğin gibi bende bişey bilmiyordum,ama şunu biliyorum ikisin dede ben pasif ve isteksizdim,cinsiyet konusun da rahattım sadece çocuğum olsun diye dua ediyordum...burda okuduğuma göre bayanın stresli olması lazımmış...

Kızlar telden baktım bir jacob arkadaş dir sormuş telden bir okuyor sabah pc den cevaplayacagim bur arkadaş esin bir şey kullandımı demis hayır sadece soda icti hergün fitil kullandım ben evet ama markasını hatırlamıyorum geçen sene ocak şubat yazılarını okuyabilirsiniz yanlarım inşallah gönlünüz deki pasalara kavusursunuz bioritm ve çin bende tutmadı ayrıca inanmayın derim Defnem ameliyatimçok iyi geçti özelde yaptım 7.30girdim öğleden sonra 14.30da ayağa kalktım ve ağrım oldukça iğne yaptırdım dikisleri hissetmedim bile başka sorunlar çıktı ama doğumla ilgili değil sonra uzun uzun anlatırım hiç korkma bir anda olup bitiyor teknoloji çok ilerledi ilaclar falan herşey çok gelişti doğumun yaklaşın konuşuruz yine canım kaç haftalık oldun sen şimdi

Sosyalci öğretmenim.bit takvime bakmıştın ya.pek unutkanım kusuruma bakma.30 yaş için bakmıştın.ama ben 83 ağustos doğumluyum.31 oluyor sanrım hatta 2015 te 32 oluyorum.nasıl hesaplanıyorsa tekrar hesaplar mısın sana zahmet.

Sosyalci öğretmenim.bit takvime bakmıştın ya.pek unutkanım kusuruma bakma.30 yaş için bakmıştın.ama ben 83 ağustos doğumluyum.31 oluyor sanrım hatta 2015 te 32 oluyorum.nasıl hesaplanıyorsa tekrar hesaplar mısın sana zahmet.
3oluyosun evet canım 32 den gün alıyosun daha dorusu hangi ay belirmemişin benbütün aylar yazayım: 32 yaş ta erkek aylar: ocak,mart ,aralık erkek aylar canım diğer ayları kız gösteriyor....canım 31de olsan aynı aylarda erkek aynı aylarda kız...

3oluyosun evet canım 32 den gün alıyosun daha dorusu hangi ay belirmemişin benbütün aylar yazayım: 32 yaş ta erkek aylar: ocak,mart ,aralık erkek aylar canım diğer ayları kız gösteriyor....canım 31de olsan aynı aylarda erkek aynı aylarda kız...
canım bende 83 eylül doğumluyum yani izmir benden 1 ay büyük sadece ozman bende 32 olmuyormuyum sen bilirsin biten yaşmı girdiğim yaşmı önemli bir baksan bana tekrar ....

Çok sağol canım.bu takvimler eğlencelik işte ama insan yine de takılıyor.benim arkadaşımda 83 doğumlu Ocakta hamile kalmıştı oğlu oldu.ama çin de ocak nisan gösteriyor.kan yenilemeyi hiç anlamadım zaten:) en önemlisi de istediğin ayda hemen olmuyor.

Kızlar bir de okuduğum yazılardan ve foreverin söylediklerinden o bölgeerin tertemiz olması gerekiyormuş.hem hamileliği kolaylaştırıyormuş hem de y leri öldürüyormuş.zaten benim sürekli akintım var o yüzden fitil iğne benzeri şeyleri doktor kontrolünde kullanmayı düşünüyorum.Aklınızda bulunsun.

Back