• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Ah şu sezeryan olayı olmasa 3 4 çocuk ne güzel.ev şenlenir. Riseboz edoktor enfeksiyon var demiş ya onun için birşey kullanıp oyle mi hamile kaldın.sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu.
Teşekkürler inşallah canım. Yok canım hamile kaldıktan sonra fitil kullanmış oldum. Perşembe günü doktor fitil yazdı ve yumurta 15mm pazartesinden önce çatlamaz dedi, deneme olsa da olmaz dedi mübarek. Fitili bir hafta sonra kullan dedi. Ctesi denemeden hamile kalmışım. Ya kaldıysam da şüphede düştüm açıkçası, sonra sekiz gün sonra Cuma günü yeniden yanına gittim. Bana fitil yazdınız enfeksiyon varsa niye hemen kullanmadım, ya hamile kaldıysam zararlı olmaz mı diye sordum. Çünkü tereddütlü de olduğum için başka hiç deneme de yapmamıştım. Adam gebeliğe mani olmasın diye kullandırmadım, gebelikte zararlı değil deyince bir güzel tedavimi de oldum. Sonra sürpriz oldu işte.. Rabbimin hikmetinden sual olmuyor.

Daha kesin değil canım, değişmezse yüzde 60 erkeğe benzetti doktor. Hayırlısı, sağlıklı sıhhatli olsun, Rabbimin razı olduğu kul olsun. İnşaAllah kucağıma almak da nasip olur.
Daya kız adama eti, meyveyi. :KK37:Yap iki güne bir etli yemekler. Ertesi gün tavuk, hindi, mercimek pilavı.:kk77: Geceleri de meyve soy ver. Limonlu sodalar için, içirin. Adam ilgiden bunalsın. Artık keçi boynuzu, kahveyi filan içirmeyi de başarırsın, bu kadar ilgiden sonra. Yani protein ağırlıklı beslenmeye çalışın ve Rabbim bunları vesile kıl diye dua et.
Kadın isterse her şeyi yaptırır vallahi. Bende keçi boynuzu, çakşır otu filan alıp zulalamıştım, hamile kalınca elimden zor kurtuldu kocam.
canı m valla benim koca etci zaten ömründe sebze yeme sayısı sınırlı ama ilki kız oldu zaten öyle bişeyede ozamanlar bakmadık şimdia tek YAPTIĞIM dr kontrolü (buarada minik kızım bırakmıyor) onada nasip 1artık

buarada riseboz sen yumurta günümü öncesimi yoksa çatlama zananını 1hamile kaldın

şimdi benim adetimin 10.günündeyim perşembe 12.gün oluyor ve ben dr kontrolüne yumurta takibine gitcem ama dr ilişkide bulunup gel garanti olsun dedi ama ben bulunmayı düşünmüyom çatlasın yada çatlamaya yakın b,ir tarihte tek ilişkide bulunayım diyorum sizce doğrumu olur

buarada riseboz sen yumurta günümü öncesimi yoksa çatlama zananını 1hamile kaldın
Canım bir üstte anlattım. Doktor pazartesinden önce deneme olsa da gebelik olmaz dedi, bende ne test yaptım ne hazırlık. Yumurta o gün mü, ertesi gün hiç bilmiyorum. çünkü ov. testlerini de yeni sipariş vermiştim, O sırada elimde hiç teste yoktu. Rabbimin ol demesi yeterli. İnşaallah sağlıklı sıhhatli de olur yavrum, çünkü ikili ve üçlü testte yaptırmayacağım.

şimdi benim adetimin 10.günündeyim perşembe 12.gün oluyor ve ben dr kontrolüne yumurta takibine gitcem ama dr ilişkide bulunup gel garanti olsun dedi ama ben bulunmayı düşünmüyom çatlasın yada çatlamaya yakın b,ir tarihte tek ilişkide bulunayım diyorum sizce doğrumu olur
Allah bilir canım. Ben 2013 yılımdaki denemelerimde testten takip edip, çift çizgiden sonra yani yumurta çatladıktan sona deneme yaptığımda hamile kalamadım. Sonra 2014 Ocak ayında çift çizgiyi gördüğüm gün yani yumurta çatlamak üzereyken deneme yaptığımda hamile kaldım ama Mart ayında kaybettim. Bu kayıptan sonra doktor takibi de yapmaya başladım çünkü ov. testinde hiç çift çizgiyi yakalayamıyordum.

Canım bir üstte anlattım. Doktor pazartesinden önce deneme olsa da gebelik olmaz dedi, bende ne test yaptım ne hazırlık. Yumurta o gün mü, ertesi gün hiç bilmiyorum. çünkü ov. testlerini de yeni sipariş vermiştim, O sırada elimde hiç teste yoktu. Rabbimin ol demesi yeterli. İnşaallah sağlıklı sıhhatli de olur yavrum, çünkü ikili ve üçlü testte yaptırmayacağım.
şimdi gördüm canım okudum muhtemelen adetininin 14.gününe falan denk gelmiştir yumurta ama çatlamışmıdır bilemezsin tabi ay riseboz inşalllah dünyalar taTlısı sağlıklı bir oğluşun olur inanın burdaki herkese dua ediyorum ay rabbim bu son ay ve yeni yıl isteyen herkese bir oğluş isteyene kız nasip et diye yalvarıyorum valla

şimdi gördüm canım okudum muhtemelen adetininin 14.gününe falan denk gelmiştir yumurta ama çatlamışmıdır bilemezsin tabi ay riseboz inşalllah dünyalar taTlısı sağlıklı bir oğluşun olur inanın burdaki herkese dua ediyorum ay rabbim bu son ay ve yeni yıl isteyen herkese bir oğluş isteyene kız nasip et diye yalvarıyorum valla
İnşaallah canım. Ecmain olsun, Cenabı Hak fındığı olana fıstık, fıstığı olana fındık nasip etsin. :KK66:

Canım şimdi baktım 16. gününe denk gelmiş. Dedim ya insan stres sıkıntı yapınca ya erken yumurtalama oluyor ya geç. Vakti saati Rabbim biliyor bir tek. Her şeyin hayırlısı.

Allah bilir canım. Ben 2013 yılımdaki denemelerimde testten takip edip, çift çizgiden sonra yani yumurta çatladıktan sona deneme yaptığımda hamile kalamadım. Sonra 2014 Ocak ayında çift çizgiyi gördüğüm gün yani yumurta çatlamak üzereyken deneme yaptığımda hamile kaldım ama Mart ayında kaybettim. Bu kayıptan sonra doktor takibi de yapmaya başladım çünkü ov. testinde hiç çift çizgiyi yakalayamıyordum.
Mrb cnm mart ayinda bi kaybim oldu demissin rabbim bidaha yasatmasin merak ettim onun cinsiyeti bellimiydi

ya bana artık niye hiç bildirim gelmio pazardan beri konu bildirimi yok bende dedim noldu ki şimdi bakiim dedim herkes bişiler yazmış ama bende bildirim yok anlamadım

kızlar ben 28-35 gün arası adet oluyorum ovu testi aldım bugün 7.günüm dün bitti adet sizce ne zaman başliim ovu testini yapmaya 10.gün diye düşünmüştüm nasıl sizce bide östrojenim düşük diye bu ay 7 gün adetin 2.günü başlayarak adaçayı içiyorum

Çatladım bacım biz şimdi ne desekte sana teselli olmaz teselliyi ancak Allahta bulursun. Bizim hakkımızda en iyisini Rabbimiz bilir biz ne dersek nede yaparsak yapalım takdir herşey. Öyle hayırlı bir evlat olsunki Rabbim gönlüne öyle bir razı etsinki hem dünyayı hemahiretini kazandırsın iinşallah

hakikatenmi kız diyetinde var benm evde bol ada çayı var içim ama mı karıştıran adaçayı adet olamayanklarda içiyor söktürücü gibi birşey yumurtlama gününe kadarmı içmeliyiz
Ben korktum 2.gün başladım yarın 8.gün sonuncuyu içcem 7 gün yani etkisi sürüo dediler ve erken çatlatabiliomuş yumurtayı ben bu ay böyle deniom östrojenim düşük bilion ya yükseltiomuş yani yumurta oluşumunu da güçlendiriomuş yumurtlamaya kadar için düşük yapıo diolar ben erken bırakcam biraz

Hdg bacım okadarını bilmiyorum ama eskilerden okumuştum kız diyetinde var diye ben kızla ilgilen mediğim için dikkate almamıştım aklımda kalmış öyle

evet canım mecburen benim bu yaramazla kimse başa çıkamıyor o dönemde bir rahasızlandı ya çok ben olmayınca olmazdı, ahh saol canım ilerde bakarız inşalllah 3 yıl sonra sosyolog olarak işe başlarım kendi işimi yaparım artık:))

canım bildiğim kadarı ile ve kendisinin dediği kadarı ile bişey denememiş beklemeden olmuş sanırım hamilelik

sen ne merak ediyorsan sor bizlere bak hemen hemen hepimiz erkek çocuk aşkıyla embriyo uzmanı olduk:)))

önemli olan sen yum gününü bul, bence muhakkak doktor kontrolünde takibinde ol birde doktorda önemli benimki çok iyiydi şanslıydım çok şükür herşey istediğim gibi gitti, çat iğnesi ol muhakkak derim , diyetini yap kırmızı et ve tuz incir kayısı hurma ye hergün 2-3 tane muz ye, cipro-antibiyotik, vagihenx -fitil , ve mantar hapı kullan hamile kalmadan önce muhakkak,erkek bebek duası varya nette yazar onu oku, namazını kıl duanı et başka bişeye takılma gerisi yoruyor insanı , acaba şumu bumu diye, ben bütün takvimleride denk getirdim dualarla olucak inşallahh ben inanıyorum kızlar
kızlar çok eski bir mesaj okurken dikkatimi çekti fitil mantar hapı kullan giyor erkek çocuk için doğrumu bu dr bana verdi ama ben kullanmadım acaba yumurtlamadan önce kullansakmı

Bence
kızlar çok eski bir mesaj okurken dikkatimi çekti fitil mantar hapı kullan giyor erkek çocuk için doğrumu bu dr bana verdi ama ben kullanmadım acaba yumurtlamadan önce kullansakmı

Bence çok güzel bir bilgi.adetten hemen sonra kullansak olur herhalde.

Back