• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bazen ne aptalmışım hiç birşey bilmiyormuşm diyorum ama kısmette buymuş tabi hiç bi yöntem blmiyormuşum yum günümü bile ama şuan keşfettim doktora gitmesemde yum günümü kendim bulacakmışım gibi geliyor inşallah ki ben sözde yum günlerimi takiple denedim dr şu günlerde yap derdi ama akıntı falan demezdi bende gün aşırı denerdim :)
canım ben hala tam bilemiyorum o yumurta akı gibi bişey sıvı diyorlar ben de hiç öyle bişey yok...sadece bir kaç aydır kasılta hafif ağtı oluyor yardımcı olurmusun bilgilerimizi paylaşalım...

Arkadaşlar spermin ayiklanip rahme yerleştirilmesi de bile 100 de 70 şans veriyor doktorlar kaldiki diğer yöntemler biz anne rahmine düştüğümuz an kaderimiz yazılıyor buna bizden doğacak çocuklar da dahil tabi kismetimiz de varsa kaderimizi yalnız mevlam değiştirir bolca dua edelim

Arkadaşlar spermin ayiklanip rahme yerleştirilmesi de bile 100 de 70 şans veriyor doktorlar kaldiki diğer yöntemler biz anne rahmine düştüğümuz an kaderimiz yazılıyor buna bizden doğacak çocuklar da dahil tabi kismetimiz de varsa kaderimizi yalnız mevlam değiştirir bolca dua edelim
canım benim dr.bugün çok yorgundu 3 sezeryan yapmış çok yorgundu anlatmaya çalıştım ama başaramdım sanırım sonunda bunu neden istiyorsun diyince erkek bebek için dedi o da günah bunun ayeti var istediğimize kız istediğimize erkek veririz diyor dedi sen müdahale mi etmek istiyorsun dedi,bende estağfurullah hocam dedim.istersen yumurtanı çatlatırız dedi ama bir ayda 2 kere yumurta çatlaması gereksiz dedi bir tanesi doğal yoldan çatlar diğerini de biz çatlatırız bence gereksiz dedi.yoksa ben paramı alırım dedi gülümsedi..istersen yaparım dedi ama benim 3 kızım var hiç müdahele etmedik dedi...adetinin olacağını günden 12-13 öncesinde ilişki olsun dedi...ne bileyim anlatamadım gibi geldi zaten çok kızardım utandım...değişik bir his halbuki 2 kızımında dr.u ama utandım...hocam dua ediyorum Yusuf suresi okuyorum diyince madem Yusuf suresi okuyorsun buna ne gerek var dedi...napacam şaşırdım...

bendeki akıntı bildiğin biraz pişmiş yumurta akı gibi geldi 3 defa sonrada ıslaklık hissettim herkesde farklı kimininki sünüyor of zor işler bide şu ayda 2 kere yum oluşma kafamı karıştırıyor dr bana bir tane oluşur dedi seninki 2 demiş bende ogun anlatmaya çalıştım bayan birde utandım renkten renge girdim oda ters böyle şeylere zorla kabul etti işte nisana ama geldiğinde erkek için istediğini söyle unuturum ben diyor ilk benmişim böyle isteyen...

canım benim dr.bugün çok yorgundu 3 sezeryan yapmış çok yorgundu anlatmaya çalıştım ama başaramdım sanırım sonunda bunu neden istiyorsun diyince erkek bebek için dedi o da günah bunun ayeti var istediğimize kız istediğimize erkek veririz diyor dedi sen müdahale mi etmek istiyorsun dedi,bende estağfurullah hocam dedim.istersen yumurtanı çatlatırız dedi ama bir ayda 2 kere yumurta çatlaması gereksiz dedi bir tanesi doğal yoldan çatlar diğerini de biz çatlatırız bence gereksiz dedi.yoksa ben paramı alırım dedi gülümsedi..istersen yaparım dedi ama benim 3 kızım var hiç müdahele etmedik dedi...adetinin olacağını günden 12-13 öncesinde ilişki olsun dedi...ne bileyim anlatamadım gibi geldi zaten çok kızardım utandım...değişik bir his halbuki 2 kızımında dr.u ama utandım...hocam dua ediyorum Yusuf suresi okuyorum diyince madem Yusuf suresi okuyorsun buna ne gerek var dedi...napacam şaşırdım...
Canım Benim aslında kadının birtek yumurtası catlamiyor birkaç yumurta farklı günlerde catliya biliyor buna en güzel örnek çift yumurta ikizleri benim arkadaşım birer hafta araynan kızlarına hamile kalmıştı bence cinsiyete müdahale edemeyiz gibi geliyor Rabbim sanada bir paşa nasip etsin inşallah canım benim

hazal benimkide sanki ilk defa duymuş gibiyki eski bir dr. ve bilgilidir de 2 yuumrta şöyle dedi ben yumurta çatlatma iğnesiyle çatlatırım bir de doğal yoldan çatlarsa iki kere olur bence gerek yok dedi...günah müdahale etmek dedi...ama istersen yapalım dedi

Canım Benim aslında kadının birtek yumurtası catlamiyor birkaç yumurta farklı günlerde catliya biliyor buna en güzel örnek çift yumurta ikizleri benim arkadaşım birer hafta araynan kızlarına hamile kalmıştı bence cinsiyete müdahale edemeyiz gibi geliyor Rabbim sanada bir paşa nasip etsin inşallah canım benim
o dğoru anneminde çift yumurta ikiz kızları var...halamında ikiz oğlu olmuş ama maalesef yaşamaış...

Ay inşallah halayin ikiz oğulları gibi oğulların olsun ama Seninki ler uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli olsun bende ikinci kızdan sonra ikiz oğlum olsun çok istemiştim bir arkadaşım biri buldunda ikiz istiyorsun demişti aklıma gelince hala üzülürüm isteyen herkese nasip etsin

Ay inşallah halayin ikiz oğulları gibi oğulların olsun ama Seninki ler uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli olsun bende ikinci kızdan sonra ikiz oğlum olsun çok istemiştim bir arkadaşım biri buldunda ikiz istiyorsun demişti aklıma gelince hala üzülürüm isteyen herkese nasip etsin
ay banada dua et son 1kez canım ama tabi ikiz deme 1 oğlum olsunda sağlıklı hayırlı zor çünkü hadi 1 çocuk olsa 2 tane var zaten :) benim görümceminde çift yum ikizi var birine gündüz ilişkide 2.side akşam ilişkide olmuş o öyle diyor bazen banada ikizin olsun diyorlar korkuyorum çünkü görümcemin var ailede...

amin canım güzel dileklerin seni de bulsun inşallah sende yavrularınla uzun,mutlu bir ömrün olur...benim de geçen çok severiz komşumla birbirimizi marketten kamyon almış,beni görünce bir saklama çabasına girdi sonra da apartmanda karşılaştım yine tuhaf davrandı,yine de iyi niyetli olmasını isterim belki de onun oğlu yok üzülmesin diye mi acaba diyorum...yoksa kırılırım.......daha hepimizde bir çok örnek vardır...onlara veren rabbim bize de hayırlı erkek evladı veriri inşallah.....

hazal benimkide sanki ilk defa duymuş gibiyki eski bir dr. ve bilgilidir de 2 yuumrta şöyle dedi ben yumurta çatlatma iğnesiyle çatlatırım bir de doğal yoldan çatlarsa iki kere olur bence gerek yok dedi...günah müdahale etmek dedi...ama istersen yapalım dedi
benim dr da 40 42 var bayan bilgili ama ters biraz kendinin 1 kız 1 oğlan oğlu rahatsız zekayla ilgili ya dovn sendomlu galiba ondanmı hassas bilmiyorum Allah korusun hayırlı sağlıklı versin herkese ben bayan diye tercih etmiştim aslında erkek dr a gidiyorum rahatsızsam fakat sırf yum takibi için neden erkekeğe muayeneye gideyim erkek dr bana yum takibi yapacagını da söyledi yinede tercih etmeye korkuyorum Allahtan korkuyorum eğer karından usg ye bakarsa tabi oda ne kadar sağlıklı olur bilmem erkek dr soracağım olursa ona giderim o daha ilgili davranır sanki

hazal tahminime göre 1 veya 2 ocakta yumurtam çatlar inşallah ama napacam bilemiyorum o kadar stres yaptım ki,o kdadr okudum burdan takip ettim sanki hepsi uçtu aklımdan...sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum......

hazal ben erkek dr.a gidiyorum çünkü bayan dr. çok sert napayım...ama doktorumdan memnunum 2 kızımında dr.vakit namazlarını kaçırmayan bir kişi..

bende çok göründüm erkek dr a canım zaten ya o bayana yada o erkek dr a gidiyorum .sanki erkek dr a muayene olursam bişeyler ters gidecek diye korkuyorum bakacam zorda kalırsam giderim.ozaman sen bu ay düşünüyorsun kesin reglin bittimi benim reglinin 22.günü yine yummu var bugun yoğun akıntı hissediyorum 2 yum oluşuyor galiba bende ayda 2defa sen eşine takviye yaptınmı bence havuç keçi boynuzu iyi ..

ay banada dua et son 1kez canım ama tabi ikiz deme 1 oğlum olsunda sağlıklı hayırlı zor çünkü hadi 1 çocuk olsa 2 tane var zaten :) benim görümceminde çift yum ikizi var birine gündüz ilişkide 2.side akşam ilişkide olmuş o öyle diyor bazen banada ikizin olsun diyorlar korkuyorum çünkü görümcemin var ailede...
Canım benim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin mevlam duam da hep sizler varsınız çünkü ben sizlerin ruh halini en iyi anlayanlardan biriyim bana nasip etti dünyalar benim oldu sanki kendimi eksik gibi görüyor dum tamamlandim kimsenin gönlünde gözünde kalmasın

Arkadaşlar, o Şura Suresi 49.ve50,ayeti hatırlatan doktor kimse onun elini öpmek lazım, yani en azından ben o ayeti bilmiyordum hiç duymamıştım.
5,5 seneden beri dönüp dönüp kafamı bu konuya takıyordum,niye bazısına sırf kız veriyor, bazısına sırf erkek veriyor diye.
Bugün burda okuyunca araştırdım ve o ayeti okudum. Ne kadar netmiş.
Şura 49.:Allah dilediğine kız çocuğu verir, dilediğine erkek çocuğu verir.
Şura 50.:veya kızlar ve erkekleri birlikte verir,dilediğini de çocuktan mahrum eder.
Bir de tefsire baktım.Diyorki açıklaması olarak: Allah'ın bir bildiği vardır. Parçada kötü gibi duran bütünde mükemmel durabilir.
İnşallah artık bu açıklamadan sonra bu sivrizeka düşüncelerimle kafamı tekrar karıştırmam. Huzura erdim resmen :)

bende çok göründüm erkek dr a canım zaten ya o bayana yada o erkek dr a gidiyorum .sanki erkek dr a muayene olursam bişeyler ters gidecek diye korkuyorum bakacam zorda kalırsam giderim.ozaman sen bu ay düşünüyorsun kesin reglin bittimi benim reglinin 22.günü yine yummu var bugun yoğun akıntı hissediyorum 2 yum oluşuyor galiba bende ayda 2defa sen eşine takviye yaptınmı bence havuç keçi boynuzu iyi ..
canım ben şuan reglim 3.günüm evet kısmetse bu ay düşünüyoruz,eşime keçi boynuzu pekmez almayı düşünüyorum.ama peynir yiyorum yan perhz yapmıyorum ne dersin yapayımmı?İngiliz karbonatı aldım 3 gündür suya katıp içiyorum.zaten dr.düşünüyorsan fazla bekleme dedi. 2 kere yumurtadığını anlaman güzel ,bir de okulda süt tozu katmadan neskafe içiyorum.sen neler yapıyosun..

Arkadaşlar, o Şura Suresi 49.ve50,ayeti hatırlatan doktor kimse onun elini öpmek lazım, yani en azından ben o ayeti bilmiyordum hiç duymamıştım.
5,5 seneden beri dönüp dönüp kafamı bu konuya takıyordum,niye bazısına sırf kız veriyor, bazısına sırf erkek veriyor diye.
Bugün burda okuyunca araştırdım ve o ayeti okudum. Ne kadar netmiş.
Şura 49.:Allah dilediğine kız çocuğu verir, dilediğine erkek çocuğu verir.
Şura 50.:veya kızlar ve erkekleri birlikte verir,dilediğini de çocuktan mahrum eder.
Bir de tefsire baktım.Diyorki açıklaması olarak: Allah'ın bir bildiği vardır. Parçada kötü gibi duran bütünde mükemmel durabilir.
İnşallah artık bu açıklamadan sonra bu sivrizeka düşüncelerimle kafamı tekrar karıştırmam. Huzura erdim resmen :)
buna sebep olmama sevindim canım,evet benim dr.dedi.günah byle şeyler ayette var dedi.ne bileyim dr. ve eşide eczacı onların 3 kızıı oldu,onlar konuya daha hakimken böyle düşünmesi güzel...istersen yaparım ama günah dedi..

Canım benim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin mevlam duam da hep sizler varsınız çünkü ben sizlerin ruh halini en iyi anlayanlardan biriyim bana nasip etti dünyalar benim oldu sanki kendimi eksik gibi görüyor dum tamamlandim kimsenin gönlünde gözünde kalmasın
Amiiiin canım amiiin senden iyi kimse anlamaz doğru dedin...

Back