• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Defnem biz 7+5 olduk. Canım keseye göre değilde nuba göre baktırırım. Ben şu en son düşük olan bebekte meraktan okadar çok kişinin kese incelemiştimki emin ol kese ile hiç alakası yok cinsiyetin. Benimde gönlümden erkek gibi geçti. İnşallah gönlündekinr kavuşursun.

Oy masallah kocaman olmus rabbim kucagina almayida nasip etsin. Insallah canim hepimizin gonlumuzdeki gibi olsun. Nubu gozukmuyor sanki 12. Haftada daha net belli olur. Bende sagda olunca kafa sagda ayaklar solda olunca kiz olur diye hatirladim ondan bi sorayim dedim bacim.

Hazal evet ben tüm yöntemleri denedim. Doktor kontrolü yAptım aynı anda loboguik test gülen yüz testi kullandım birde gElenik marka test kullandım. Çatlatma iğnesi yAptım iğneden 36 saat sonra dr göründüm çatlamak üzere dedi iki saat daha bekledim tekrar muane oldum dr çatlamış dedi hemen eve koştum ilişki oldu. Öncedende diet yApmıştım ama sonuç kız oldu. Tubada tüm yöntemleri denedi ve kızı oldu. O yüzden bizim yönteme inancımız kalmadı buraya gelme sebebimde sadece arkadaşlar için zamanla onlar gittikçe bizde gideceğiz
İnşaAllah gönlündeki muradına kavuşursun çok uğraşmışsın Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşaAllah.Burdaki tüm istenyenlere bana da muradımızı versin Rabbim...
kızlar nasılsınız.ben bugün doktora gittim artık bebek denemelerine başlayabilirsiniz dedi...
Canım Allah yardım etsin kolaylık versin bundan sonra sanada bizede.takvim falan bakacakmısın yoksa sade yöntemmi olacak...

İnşaAllah gönlündeki muradına kavuşursun çok uğraşmışsın Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşaAllah.Burdaki tüm istenyenlere bana da muradımızı versin Rabbim...
Canım Allah yardım etsin kolaylık versin bundan sonra sanada bizede.takvim falan bakacakmısın yoksa sade yöntemmi olacak...
bol bol dua canım,rabbim hepimizin gönlümüzün muradını versin...yumurtlamayı takip edecem kısmetse ama en çok dua...

dr.daha fazla bekleme dedi malum yaş 35...yumurta takibi yaparız dedi...ama ben evde yumurta takibi düşünüyorum ama hepsi kısmet ,aklıma geldikçe heyecanlıyım...

bol bol dua canım,rabbim hepimizin gönlümüzün muradını versin...yumurtlamayı takip edecem kısmetse ama en çok dua...
yani çin takvimine falan uymuycan ben onun için nisanı bekliyorum hemde eşime keçi boynuzu içriyorum biraz bekliycem..tabi herşeyin başı dua hayırlısıyla o büyük haznesinden Allahım bizede verir .

bende 31 yaşındayım kızların kaç yaşında canım...
kızlarım 10 ve6 yaşında canım...senin takvime baktık değilmi.seninde 2 kız dı değilmi.dr.bana çok bekleme dedi canım yapmayı düşünüyorsan bu yıl düşün.35 yaşı tam sınır 35 ten sonra çocuk şansın azalabilir dedi..biraz canım sıkıldı..ama neden diyince 35 yaşı kadınlar için sınırdır dedi...sen sanırım lazerden dolayı nisanı bekliyordun değilmi.

kızlarım 10 ve6 yaşında canım...senin takvime baktık değilmi.seninde 2 kız dı değilmi.dr.bana çok bekleme dedi canım yapmayı düşünüyorsan bu yıl düşün.35 yaşı tam sınır 35 ten sonra çocuk şansın azalabilir dedi..biraz canım sıkıldı..ama neden diyince 35 yaşı kadınlar için sınırdır dedi...sen sanırım lazerden dolayı nisanı bekliyordun değilmi.
evet baktın ama 2.tutmuyor senin takvimde nisan kız galiba ben çine uyucam tabi nasipse senin takvim tutuyormu çogunda ...evet lazer nisanda bitiyor benim buyuk 9 kuçük 3.5 yaşında

Kızlar yaş problem değil bence benim komşum var 40 yaşında 3 çocuğuna hamile 2 oğlu vardı şimdi kızı olacak yeterki yumurtalar çalışsın
canım bende öyle biliyordum ama dr.um öyle söyledi,bence artık anne olma yaşı arttı geç anne olunuyor...dr.um ultrasona bakarak söyledi..yumurtalarda yaşlanma var dedi ama çok şükür hormon tahlillerim normal çıktı..bekleme dedi dr.

canım bende öyle biliyordum ama dr.um öyle söyledi,bence artık anne olma yaşı arttı geç anne olunuyor...dr.um ultrasona bakarak söyledi..yumurtalarda yaşlanma var dedi ama çok şükür hormon tahlillerim normal çıktı..bekleme dedi dr.
düzenlimi reglin bende de pko var yumurtalar tam bilmiyorum ama yavaş çalışyor galiba ama düzenli reglim

evet sen doktora bakma halam 39 da doğum yaptı hemde rahim kalınlaşması oda geçirdi 5 6 yıl önce
hiç sorma 2 kızımda da eşimle karar verdik kısmermiş oldu dr.gerek kalmamıştı bunda 2 aydır dr.gittim...zaten sen halamda da oldu dediğinde bana moral oldu sağol canım...

Canım benim doktorlar aracı veren yüce mevlam derdide dermanı da doktorlara çok Takılma Mevlam ol deyince cansız yumurtadan can çıkıyor

düzenlimi reglin bende de pko var yumurtalar tam bilmiyorum ama yavaş çalışyor galiba ama düzenli reglim
27-28 günde olurdum normalde ama bu rahim kalınlaşmasından dolayı kürtaj olduğumdan beri dün oldum şimdi akılma takılan acaba yumurtam ne zaman çatlar senin fikrin var mı canım yine 28 günde olurmuyum acaba ....bu reglim çok sancılı geçiyor gecenay kürtajdan dolayı sanırım..

Canım benim doktorlar aracı veren yüce mevlam derdide dermanı da doktorlara çok Takılma Mevlam ol deyince cansız yumurtadan can çıkıyor
çok haklısın bende rabbime sığınıyorum eşimle dr.gidip geliyoruz adam ben sıkıldım yapmasak mı demeye başladı ona üzüldüm sonuçta onunda istekli olmasını isterim...

bazen ne aptalmışım hiç birşey bilmiyormuşm diyorum ama kısmette buymuş tabi hiç bi yöntem blmiyormuşum yum günümü bile ama şuan keşfettim doktora gitmesemde yum günümü kendim bulacakmışım gibi geliyor inşallah ki ben sözde yum günlerimi takiple denedim dr şu günlerde yap derdi ama akıntı falan demezdi bende gün aşırı denerdim :)

27-28 günde olurdum normalde ama bu rahim kalınlaşmasından dolayı kürtaj olduğumdan beri dün oldum şimdi akılma takılan acaba yumurtam ne zaman çatlar senin fikrin var mı canım yine 28 günde olurmuyum acaba ....bu reglim çok sancılı geçiyor gecenay kürtajdan dolayı sanırım..
28 se siklus 14 15 ama kontrol tabi işte bende pko olduğu için 16 .gece çatlıyor büyük ihtimal iki kere farkettim bunu şimdi dört gözle gelecek yum günümü bekliyorum aynı zamanmı olacak diye dianayı bıraktım 1 ay olacak hemen hemen

Back