-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Allahim saglicakla kavusmani nasip etsin guzelim
bende sadece namaz ve dua ile ogullarima kavustum cok sukur birde kizim var Allahim isteyenin hakkinda hayirlis olanini nasip etsin[/QUOTE
amin canım cümlemize
zaten senin yazını okumuştum, eskiden çok takip ediyordum senin etkin büyük yani
Allah sendende razı olsun
su aciz kula dua etde :)Allahim saglicakla kavusmani nasip etsin guzelim
bende sadece namaz ve dua ile ogullarima kavustum cok sukur birde kizim var Allahim isteyenin hakkinda hayirlis olanini nasip etsin[/QUOTE
amin canım cümlemize
zaten senin yazını okumuştum, eskiden çok takip ediyordum senin etkin büyük yani
Allah sendende razı olsun
yeniden anne olmak nasip olsun...
bizler vesileyiz yardimci olabildi isem ne mutlu bana..
istemek bizim en tabi hakkimiz...
Allah cc tövbe hasa acizmiki biz isteyince veremeyecek hazinesi bol Rabbimin herkese yeter....
biz isteyecegiz oda bize hakkimizda hayirli olani nasip edecek...
olmadigi zaman da isyan etmeyecegiz...
Allahin izni ile gercekten samimiyetimle söyluyorum yurekten edilen dua yalvararak yapilan dua geri donmuyor....
sunu da belirteyim bir sey istenildigi zaman hakkimda hayirlisi ise bana nasip et Allahim demek gerekir hayirsiz olduktan sonra oglun veyankizin olsa ne farkeder Allahim bizi tur serlerden uzak eylesin insAllah
kız bebek için mutlaka ovulasyondan 3-4 gün önceki günleri deneyin....
bizzat komşumda denenmiştir:)))))) veeeeeeeeeeeeeeeeee yarın kıznı kucağına alıyor hayırlısıyla......
Komşum bugün sezeryan oluyor sabah saatlerde sanıyorum
2 oğlu vardı ve oda çok korkardı yine erkek olur diye....
Biraz tüyo verdim:26: veeeeeee baya bir denemeden sonra hamile kaldı
Rabbim de nasip etmiş.....kızı olacak inşallahhhh...bugün kavuşacak kızına.....
Sizlerde dua edin...Hayırlısıyla alsın bebeğini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim tüm isteyenlerin gönlündekileri versin
missifa cım özelden mesaj atamıyorum sana engellemişsin sanırım?
gününüz güzel geçsin kızlar :)))
bernurcum verdiğin tüyolar burda paylaştığımız bilgilerdendı demi harıcı varsa yaz anacım lazım banada
gulyhascım ben senden bı konuda bılgı almak ıstıyorum.bu baby choıce takvımınden bende almayı dusunuyorum ama tek endısem yum. gunumu nasıl denk getırıcem.ınternetten arastırdım adet gecıktırılıyo falan ama sen bu yontemı denemıs bırı olarak ne kullandın ılac olarak ve nasıl bı yol takıp ettın?daha detaylı bilgilendırırsen sevınırım.denk getıremezsem dıe endıselenıyorum.
internete babaychoice takvimi diye yazın ne kadar mağduru var okukun derim....
Ücret ne alıyorlar bilmiyorum çokta dedikleri gibi değil doğruluk oranları....yine de siz bilirsiniz tabiiii
Babychoicenin takvimini çözen bir arkadaşımız vardı sanıyorum...birebir aynı günleri çıkarıyordu...kimdi şuan hatırlayamadım
ii geceler kızlar.yatmadan bi uğrayım dedim...
bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
az önce yine yaptım test yine çıkmadı gülenyüz
sabah yine yapıcam.üç çubuk harcadım bugün....
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....
hatirladim guzelim seni evet neler yaptin gorusmeyeli ne zamn istiyorsun denemeyihayırlı cumalar arkadaşlar nasıl sevindim burada bu topici görünce artık çekinmeden girip herşeyimi sorup yazabileceğim bir yer var herkeste burada çok şükür hayırlı olsun hepimize . gurbet ablam sen beni hatırlarmısın bilmem ama bana çok moral olmuştun zamanında çok severim ben seni...
arkadaşlar benim önemli bi sorum olacak şimdi size eşimde prostatit prostat iltihabı çıktı iki aydır antibiyotik kullanıyo acaba spermlere kötü bi etkisi olmuşmudurki deneme yapmak için erkek bebk için beklemelimiyim
Gurbetim bende anlamadım ki???
İltihap olduğundan doktorların sağlıklısın diye ilaç yazmadığından bahsettim
ama ben rica edince fitil yazdırdığımı anlattım....
ama mesajım ertesi günü yok olmuş :SSSSSS
bende anlam veremedim neden silindi
canim taf diye arkadasimiz yapioyrdu o hamile kaldi bu yontemel bend ebasladim fakat ramazan ya unutuyorum olcmeyiKızlar aranızda ATEŞ ÖLÇME yöntemiyle hamiş kalan varmı..? Varsa ovulasyondan ne kadar sonra ve ne kadar yükseliyor..?:97:
sende takviyelri almaya basla bence ben basladim iki haftadir yavstan gidiyorum bakalim denemeye var 6 hafta kismetse insAllahçok teşekkürler gurbet ablam cevabın için GNC megamen kullanıyo ayrıca dediğin gibi yaparım o zaman 10 gün sonra bitecek hapı inşallah yeter artık kavuşayım oğluma inşallah ,hepimiz kavuşalım inşallah dilediklerimize.Allah yardımcımız olsun.