Süper Anneler - 2011

canım 4 çocuk bence çok harika...
neden diyecek olursan bak avrupanın nufusu 2040lı yıkllarda tamamen bitme noktasına gelecek.bunu hesapla çok kesin bi şekilde bilebiliyorlar.çünkü çoğu aile ya hiç çocuğu yok yada tek çocuklu.bu durumda ileriye yönelik yapılan hesaplamalarda nufusun ne zaman biteceği toplum mühendisleri tarafından hesaplanmış durumda....türkiye içinde aynı tehlike söz konusu..başbakan demiyormu en az 3 çocuk..bunuda dikkatli düşünen herkes anlar neden dediğini....bende en az 3 4de olabilir ama ikinciyi çıkaramadım henüz orası başka

gulyhas.....................klomen + iğne+36.saar deneme+namaz+ dua
tombilubu...................klomen +iğne+34.saat deneme+namaz+dua
fiona.........................testte pozitifin ikinci günü denemetek deneme....bio kızdaydı
mutluelif....................testte gülenyüzün çıktığı gün değil ertesi akşam tek deneme
matematik..................ov mikroskopunda yoğun eğreti otunun ikinci günü deneme +yüksek ph diyeti

akıma gelnler bunlar.bunlar oğluşu bulan arkadaşlar.hatırlayın yazıyım kızlar...
ayrıca erkek bebek için yapılanarı yapıpta kızı olanlarda var...

onlarıda hatırarsanız eklerim

merhaba ben de tarihlerimi versem bu ay için erkek ve kız günlerini söyleyebilir misiniz??

eşim 21.07.1983
ben 18.07.1986

şimdiden tşk ederimmm...

bilemiyorum ama benim eşim tarafında da hep erkek var fakat bizim kızımız oldu şu an 2.5 yaşında canım.amca çocuklarının hala çocuklarının teyzelerin falan erkek cocukları ama oluyo demek ki bak bende kız var.bana da cok derlerdi bu tip seyler senın kesın oglun olur die.allahım uzun hayırlı ömürler versin dünya güzeli kız bebişim oldu.2. bebek için zamanıdır diyorum ben de senın gibi bazen de sabrım yeter mi diyorum ama ben gözumu kararttım bu aralar.inşallah Allahım bana bi erkek sana da bi kız bebek nasip etsin.gönlünün istediği gibi olur inşallah hersey.yani o konuya fazla takılma bence.cunku bana da hep artık kızım olurmus gibi gelıyo.psikolojık galıba.

Arkadaslar bugun benim dogum gunum.Benim icin bu mukaddes ayda bol bol dua edin olurmu.Ins hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.

evet okudum o diyeti diğer yöntemleride okudum. kararımı verince deniycem bende.bence onlar cinsiyet seçme yöntemiyle yapmışta olabilirler çünki ingilterede yapıyolar cinsiyet seçme yöntemini her neyse öyle yada böyle azmedince oluyo demek ki 4 cüde bile olsa:)

rica etsem bana da yollarmısın ltffff.

rica etsem bana da yollarmısın ltffff.

karabiber var
adanadana var
tali_tan var
ilkim var
var da var bunlarin ogullari var

gurbet guzzeli been ticker yapmayi bilmiyorum
yapan varsa yapiversin bi zahmet linki yollayin ben yapistirayim
iste son satim bugun

Arkadaslar bugun benim dogum gunum.Benim icin bu mukaddes ayda bol bol dua edin olurmu.Ins hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.

nice yaşlara prenseslerin ve doğacak olan prensinle beraber
mutlu huzurlu yılların olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en kısa zamanda paşanı kucağına alman dileğimleeeeeeeeee:)

kızlar benim ilşki 38. saatte oldu
yumoş sağdaydı
eşim keçiboynuzu kürü kullandı
bu nu özellikle yazdım çünki etkisinin olduğunu düşünüyorum
yanlış hatırlamıyosam karabiberde kullanmıştı sperm sayısını arttırıyo ve kalitesi yükseliyo
derin ilişkiii:)))

doğum günün kutlu olsun canım nice güzl yaşlara inşsallah, seneyede oğluşun kucağında kutlarsın belki bellimi olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…