Süper Anneler - 2011

gulyhas cnm jonas neydii yaa
nasil bakiliyodu linki varsa atarmisin canim:KK61:

canım ben bilmiyorumnasıl bakıldığını jonasemminin bakıcısı bakıyordu hatırladınmı? gün veriyordu saat veriyordu hatırladığım kadarı ile

kızlar başka bilen varmıydı bu yöntemi sanırım birde yasemin bakıyordu ama oda kayıpppppppppp

size bi hikaye anlatıcam ibretlik arkadaşımın ablası 8 sene önce falan evlendi şehirde yaşarken kocası için köy hayatını tercih etti ve bursanın bi köyünde yaşamaya başladı evlendiklerinde kocası işszidi köyde öyle geçinip duruolar kaynansı ve kayınpederiyle altlı üstlü oturuodu onlarada bakıosu sonra kaynanası kanser oldu gırtlak kanseri kemoterapi falan hiç bişey fayda etmedi doktor aldı bunları karşısına demişki bu kadın şah damarı patlayarak kanlar içinde ölecek ki onu dedikten 3 ay sonra teyze vefat etti ablamla ikisi yanlız abla kaynanasını o halde yerde bulmuş banyoya sokmuş bi güzel temizlemiş yıkamış abdest aldırmış sonra komşularına haber vermiş ardından şehre taşındılar evde dikiş yapmaya başladı kocası iş buldu kayınpederide bunlarla beraber geldi kayınpederi ikinci kez evlenmiş ilk evliliğinden bi oğlu varmış senelr sora o çıktı ortaya odakanser hastası bizim abla onada baktı oda ellerinde öldü bu arada hamile kaldı ikiz bebek bekliodu doktor bebeklerin sakat olabileceğini söledi ama abla aldırmadı sonra bebkler doğumda öldü arkasından babannesi hastalandı oda bu ablanın elinde öldü 3 ay altını aldı kadının ona baktı bebkler gibi kız neler çekti her gördüğümde şükrediodu hamolsun diyodu dimdik ayaktaydı işleri ilerledi iyi para kazanmaya başladı kocası güzel bi iş buldu bi ay önce dünyalar güzeli bi kız çocuu dünyaya getirdi sapasağlam onun yaşadıklarını düşündükçe kendimi kötü hissediorum allahım bizede sabırlar versin her zaman

bugünümüze çok şükür abla düşünsek neler var ibret alacağımız.çok sevaba girmiş maşallah ne sabırlı bayanmış.sankı bi sınvdan geçmişcesıne arka arkaya yaşamış yılmamış ALLAH sabır versın inş.

ii geceler kızlar.yatmadan bi uğrayım dedim...
bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
az önce yine yaptım test yine çıkmadı gülenyüz:KK43:
sabah yine yapıcam.üç çubuk harcadım bugün....
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....

Son düzenleme:
bio takvim isteyen arkadaşlar yarın bakarım inşalah.şu an uykum var..:)
aslında llk sayfada çok ii bi açıklama olmuş kendiniz bakmaya çalışsanız...biraz...
tamam bakarımda zaten ilk sayfada çok ii açıklamış biraz anlamaya çaışsanız...
illa bakamıyoruz diyen olursa bakıcam.yarın görüşürüz

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu klübe üyeyim bebek cinsiyetiyle ilgili bir çok arkadaşın topiğinde paylaştığı bilgileri okudum kimi zamanda fikir aldım ama bir türlü ikinci çocuğa cesaret edemedim yada şartlar uymadı erteledim oğlum şuan 2,5 yaşında bazen kardeş için uygun zaman olduğunu düşünüyorum bazende 1 sene daha beklesem mi diyorum yaş ilerledikçede zorlanıcak mısım gibi geliyo ufff yaa çok zor bide kızım olsun çok istiyorum yaa olmazsa 3.cüye hiç cesaret edemem.kızım olmaz gibi geliyo çünki eşimin ailesinde kız çocuk yok denecek kadar az eşim 3 erkek kardeş kardeşlerinin birinin kızı var sadece diğerleri hep erkek inanır mısınız geçen sene kuzenlerinin çocukları oldu 3 üde erkek o kadar erkek çocuk baskın yani kiminiz bana ah ne güsel keşke bizimde oğlumuz olsa diyo belki ama işte herkes kendinde olmayanı istiyo.kesin çözümüde var bunun kıbrısta ama işte malum maliyeti çok pahalı ona bütçe ayıramam ne yazık ki cesaretimi toplayıp kesin karar verdiğimde burda paylaştığınız ve deneyimlediğiniz şeyleri uygulayıp gerisini allahın taktirine bırakmayı düşünüyorum hanımlar iyiki böyle bir paylaşım yeri var kızlar ve mimoza sanada çok teşekkürler ilk olarak sen cevap vermiştin bana kız bebekle ilgili yöntemleri sorduğum da :)şimdi de yeni bilgileri paylaşımları bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardan .inş allah hepimizin gönlüne göre verir bende minik kızıma kavuşurum en hayırlı olduğu zamanda...

kız bebek için mutlaka ovulasyondan 3-4 gün önceki günleri deneyin....
bizzat komşumda denenmiştir:)))))) veeeeeeeeeeeeeeeeee yarın kıznı kucağına alıyor hayırlısıyla......

Mimoza

maydanozu kaynatıp buharına duruyon galiba....

ama nekadar maydanoz ne kadar su?

bende yapayım bariii....bende de iltihap var...her ne kadar doktorlar yok dese de....

Mimoza

maydanozu kaynatıp buharına duruyon galiba....

ama nekadar maydanoz ne kadar su?

bende yapayım bariii....bende de iltihap var...her ne kadar doktorlar yok dese de....

iltihap gidermede acı günek derız biz bi bitki var ne geçiyor normalde bılmyorum çok etkılı kızlar kardesım yediğinde akar baya yazık .bıde marankı bı tarıf vermişti bu iltihapla ilgili arastırın derım etkılı onunkılerde annem dınlemiş.ALLAH şifa versın iltihap ateşte yapar.

canım ben bilmiyorumnasıl bakıldığını jonasemminin bakıcısı bakıyordu hatırladınmı? gün veriyordu saat veriyordu hatırladığım kadarı ile

kızlar başka bilen varmıydı bu yöntemi sanırım birde yasemin bakıyordu ama oda kayıpppppppppp

gulyhascım ben senden bı konuda bılgı almak ıstıyorum.bu baby choıce takvımınden bende almayı dusunuyorum ama tek endısem yum. gunumu nasıl denk getırıcem.ınternetten arastırdım adet gecıktırılıyo falan ama sen bu yontemı denemıs bırı olarak ne kullandın ılac olarak ve nasıl bı yol takıp ettın?daha detaylı bilgilendırırsen sevınırım.denk getıremezsem dıe endıselenıyorum.

bio takvim isteyen arkadaşlar yarın bakarım inşalah.şu an uykum var..:)
aslında llk sayfada çok ii bi açıklama olmuş kendiniz bakmaya çalışsanız...biraz...
tamam bakarımda zaten ilk sayfada çok ii açıklamış biraz anlamaya çaışsanız...
illa bakamıyoruz diyen olursa bakıcam.yarın görüşürüz

mimozacım rica etsem lutfen bana bakarmısın ben hıc anlamıyorum.
ben bu aralar hamile kalmak istiyorum çünkü.
erkek bebek için ben 08.03.1978 eşim 07.11.1980

gulyhascım ben senden bı konuda bılgı almak ıstıyorum.bu baby choıce takvımınden bende almayı dusunuyorum ama tek endısem yum. gunumu nasıl denk getırıcem.ınternetten arastırdım adet gecıktırılıyo falan ama sen bu yontemı denemıs bırı olarak ne kullandın ılac olarak ve nasıl bı yol takıp ettın?daha detaylı bilgilendırırsen sevınırım.denk getıremezsem dıe endıselenıyorum.

internete babaychoice takvimi diye yazın ne kadar mağduru var okukun derim....
Ücret ne alıyorlar bilmiyorum çokta dedikleri gibi değil doğruluk oranları....yine de siz bilirsiniz tabiiii
Babychoicenin takvimini çözen bir arkadaşımız vardı sanıyorum...birebir aynı günleri çıkarıyordu...kimdi şuan hatırlayamadım

iltihap gidermede acı günek derız biz bi bitki var ne geçiyor normalde bılmyorum çok etkılı kızlar kardesım yediğinde akar baya yazık .bıde marankı bı tarıf vermişti bu iltihapla ilgili arastırın derım etkılı onunkılerde annem dınlemiş.ALLAH şifa versın iltihap ateşte yapar.

maydanoz bana zararsız gibi geldi...denemekte fayda olur diye düşündüm canım...
ama dediğini de araştırırım inşallahhhh....
yok öyle ateş felan yok çok şükür ama sikluslar düzelmiyor...
Düzene sokayım ki oğlumdaki yöntemi yeniden deneyecem....

Komşum bugün sezeryan oluyor sabah saatlerde sanıyorum

2 oğlu vardı ve oda çok korkardı yine erkek olur diye....
Biraz tüyo verdim :KK28::KK9::KK9::KK9::26: veeeeeee baya bir denemeden sonra hamile kaldı :KK49::KK49:
Rabbim de nasip etmiş.....kızı olacak inşallahhhh...bugün kavuşacak kızına.....

Sizlerde dua edin...Hayırlısıyla alsın bebeğini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim tüm isteyenlerin gönlündekileri versin

bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....

Günaydın kızlarrr

mimozacığım banada maydonoz buharını nasıl yaptığını anlatabilirmisin ? kaç kür halinde uyguluyorsun bende yapayım

2djrpds.png

en son yazdığım mesaj yok ......................

niye silindi ki yine.....

yazmayalım mı yani.....
ne yazmistinki guzelim

hadi bakalim bende yapicam bu maydonuzu
Günaydın kızlarrr

mimozacığım banada maydonoz buharını nasıl yaptığını anlatabilirmisin ? kaç kür halinde uyguluyorsun bende yapayım
canim normalde benim bildigim iliski gunu bir kur yeterli

merhaba arkadaşlar
benim 6 yaşında bir kızım vardı şimdi 6,5 aylık hamileyim oğlum olacakmış
iki kere ilişki olmuştu benim biri adetten hemen sonra
biride yumurtlama günümdü sanırım çünkü tam ayın ortasında benim kasıklarım ağrır ağrıdığı zamandı
ben sadece dua ve namaz yaptım arkadaşlar takvimmiş, diyetmiş, onu yemek bunu yemek yapmadım
eşime soda iç demiştim oda anca bir veya iki kere içmiştir heralde
ilişkiden önce namaz ve dua, ilişkiden sonra namaz ve dua
sonrasındada çok dua ettim, namazlar kıldım yağmur yağdı dua ettim, yolda yürüdüm dua ettim Allahımdan istedim
ve kabul edeceğini bilerek istedim
oğlum olsaydı kızım olsun diye ederdim
ikinciye kızım olsaydı yine çok sevinirdim çünkü kızımız çok kıymetli:nazar:
ama değişik olması çok güzeldir herkes ister
Allah mübarek günlerde hepinizin dualarını kabul etsin gönlünüze göre versin ihşallah

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler
.........................................................
canım benım tesekkur ederım dıleklerın ıcın ben adetın 5.gunu basladım buyuk bır tencerenın ıcıne su doldurdum 2 demet maydanoz bır avuc karabıber koydum ve maydonozlar bıraz porsuyene kadar kaynattım daha sonra dayanabılecegım kadar sıcaklık olunca belıme buyuk bır battanıye sardım ve bacaklarımın arasına koydum suyu bu ıslemı gunde 3 defa 3 gun boyunca yapıyorsun ve bana sey demıslerdı her aksam ılıskıye gır fakat banyo sakın yapma cunku hıc usutmemen lazım 4. gun banyo yap allah bılıyor ne ıcın yaptıgımızı allahım benı affet dedım yanlız bunu yaparken bırının sana yardım etmesı gerekır suyu ısıtıp getırecek cunku sadece tuvalete kalkıyorsun usutmemek lazım umarım ısınıze yarar ben sadece 2 gun yaptım ve obur ay hamıle kaldıgımı ogrendım allah yardımcınız olsun
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif

.....................................................
KIZLAR benim bildiğim adetin 4.5. ve 6. günü yapılıyor.3 gün üst üste fakat iyice terleniyr.sonra üstünü değiştirp yatağa giriysun yataktada terlersen tekrar kıyafetini değiştirysn ve 3 gün boyuca eşinle birlikte olmuyorsun.3 gün bittiktan sonra birlikte oluyosun bu sürede banyo yapmıyosun 3 gün boyunca.allah yardımcımız olsun.hepimiz duydugumuzu aktarıyrz işte ...

merhaba arkadaşlar
benim 6 yaşında bir kızım vardı şimdi 6,5 aylık hamileyim oğlum olacakmış
iki kere ilişki olmuştu benim biri adetten hemen sonra
biride yumurtlama günümdü sanırım çünkü tam ayın ortasında benim kasıklarım ağrır ağrıdığı zamandı
ben sadece dua ve namaz yaptım arkadaşlar takvimmiş, diyetmiş, onu yemek bunu yemek yapmadım
eşime soda iç demiştim oda anca bir veya iki kere içmiştir heralde
ilişkiden önce namaz ve dua, ilişkiden sonra namaz ve dua
sonrasındada çok dua ettim, namazlar kıldım yağmur yağdı dua ettim, yolda yürüdüm dua ettim Allahımdan istedim
ve kabul edeceğini bilerek istedim
oğlum olsaydı kızım olsun diye ederdim
ikinciye kızım olsaydı yine çok sevinirdim çünkü kızımız çok kıymetli:nazar:
ama değişik olması çok güzeldir herkes ister
Allah mübarek günlerde hepinizin dualarını kabul etsin gönlünüze göre versin ihşallah
Allahim saglicakla kavusmani nasip etsin guzelim
bende sadece namaz ve dua ile ogullarima kavustum cok sukur birde kizim var Allahim isteyenin hakkinda hayirlis olanini nasip etsin

X