Süper Anneler - 2011

sende takviyelri almaya basla bence ben basladim iki haftadir yavstan gidiyorum bakalim denemeye var 6 hafta kismetse insAllah
benim su an yaptiklarim
folibol
balikyagi hapi
müsli sütle
pekmez
muz
hurma bugün itibariyle incirede basliyorum insAllah
adet oluncada
cörekotu tarcin ve bal üclüsü ne baslayacagim yumurtami bu ay bakacam kacinci gun catliyor

bende başladım çinko e vitamini folibiol sabahları müsli bol meyve karpuz sirkeli suya bugün akşam başlıcam çinko 25 mgr ama. eşime dr anitibiyotik için verdi megameni yarar inşallah başka bişey kullanmıyo

Komşum bugün sezeryan oluyor sabah saatlerde sanıyorum

2 oğlu vardı ve oda çok korkardı yine erkek olur diye....
Biraz tüyo verdim :KK28::KK9::KK9::KK9::26: veeeeeee baya bir denemeden sonra hamile kaldı :KK49::KK49:
Rabbim de nasip etmiş.....kızı olacak inşallahhhh...bugün kavuşacak kızına.....

Sizlerde dua edin...Hayırlısıyla alsın bebeğini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim tüm isteyenlerin gönlündekileri versin

ayyy ne güzel allah bana ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallahh neler yaptı canım bana da yazarmısın allahım ogünü sabırsızlıkla bekliyorum tabi önce kocamı kafaya almam gerek:KK43:

gulyassssssss canım hiç karşılaşamıyoruzzzzzzz
egem nasıl
prenses nasıl
sen nasılsınnnnn
zor dimi iki çocuk
sen iştemisin

İngilrete'de yapılan bir araştırma mutlu ailenin sırrını belirledi...Buna göre iki kızı olanların en mutlu aileler olduğu ortaya çıktı...

İngiliz annelere bebek bakımı ve çocuk yetiştirme konularında hizmet veren ‘bounty’ adlı internet sitesinin yaptığı araştırma, en mutlu çiftlerin iki kız çocuğu bulunanlar olduğunu ortaya çıkardı

Çocukları 16 yaşın altında olan 2 bin 116 çiftle gerçekleştirilen araştırma sonucunda, iki kız çocuğunun az kavga ettiği, uyumlu bir şekilde oyun oynadığı, ev işlerine yardım ettiği ve ailelerine bağlı oldukları için mutlu ailenin formülü olduğu açıklandı. En mutsuz ailelerin ise 4 kız çocuğuna sahip aileler olduğu görüldü.

İşte çocuk sayısına göre mutluluk sıralaması;

İKİ KIZ

BİR KIZ BİR ERKEK

İKİ ERKEK

ÜÇ KIZ

ÜÇ ERKEK

DÖRT ERKEK

İKİ KIZ BİR ERKEK

ÜÇ ERKEK BİR KIZ

ÜÇ KIZ BİR ERKEK

İKİ ERKEK İKİ KIZ

DÖRT KIZ

selam superrrr anneler nasilsiniz bakalim gurbett piglet canparcam eylull hepinizi kucakliyorumm burayada yazin arada

canım ben o dönem 300 küsür lira vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, primolout-N diye bir hap içiyorsun adetini o döneme denk getirmek için aşağı yukarı tahmin edersin kaç gün önce veya sonra olsun diye ona göre içersin sabah akşam, ayrıca takvim alırken sana söylüyorlar tarif ediyorlar

ama bana sorarsan bu kadar para verip alma bu takvimi tutmayanda çok, onun yerine yorumcuya üye ol hem daha az ödersin hemde hemen hemen onunla aynı günleri veriyor. Hem jonas methodu hem yum zamanını hemde babychoice takvimini birleştirip daha güzel ve bence tutan bir takvim veriyor.

samira yapıyordu canım hemde aynısını :))

yaaa ciddimisin iltihabın aktığını görebildinmi? valla bende çok merak attim deneyeceğim şu adet dönemim geçsin , bebek yapmak için değil tabiikiiiiiii:))

inşallah görürsün gülen yüzünü ve denemelere başlarsınız allah kolaylık versin sorunsuz atlatırsınız inşallah canım, bütün Y lerrrrrrrrr hücummmmmmmmm

aslında ilişkiden sonra hep düşün beyninde canlandır Y ler varmış gibi sadece ve onlar önde giderek yumurtayı döllediğini canlandır gözünde:))
kızlar bioritim ve bu parayla almayı düşündüğünüz takvim aynıııııııııııııııııııııııııı
nehir para vermene gerek yok bakarız burdan aynısı çünkü....

mimoza nasıl yaptığını tekrar yazsana maydanoz kürünü

gurbetin yazdıklarından hangisi denedin...bu arada gurbet cim çok sağol cnm bilgiler için

Günaydın kızlarrr

mimozacığım banada maydonoz buharını nasıl yaptığını anlatabilirmisin ? kaç kür halinde uyguluyorsun bende yapayım

Mimoza

maydanozu kaynatıp buharına duruyon galiba....

ama nekadar maydanoz ne kadar su?

bende yapayım bariii....bende de iltihap var...her ne kadar doktorlar yok dese de....
kızlar gurbet paylaşımda bulunmuş maydanoz kürünü ama ben öle yapmıyorum.halbuki sütle yapmak daha iiii neden biliyormusunuz.elimde bi fitil var içindekiler bölümünde laktik asit var yazıyor.laktik asit süttede var biliyormusunuz....maydanozda doğal antibakteriyel...çok mantıklı geldi bana.ama ben sütle yapmıyorum.diyet listemizde süt asidik yapar ya ne biliyim rahmide asidik yaparmı acaba diye bebek planladığım bir dönemde kullanmak istemedim.iki üç bardak phı yüksek suyu kaynattım.içine yarım demet maydanozu kaydum.küçük bir kaba alıp banyo kovasının içine koydum ve oturdum:KK17:arada bacaklarımı açtığım için haşlanmamak için çarşaf kapatmadım etrafıma.yarım saat kadar oturduktan sonrada temiz ütülenmiş bi havluyu koyup yattım.iki gündür yapıyorum.bugün üçüncüyü yapıcam....
iltahap aktı diyebilirim.çok rahatlık veriyior.tertemiz oldu iki günde akıntım yok.bugünde yapıcam ve bırakıcam.....

gulyhascım ben senden bı konuda bılgı almak ıstıyorum.bu baby choıce takvımınden bende almayı dusunuyorum ama tek endısem yum. gunumu nasıl denk getırıcem.ınternetten arastırdım adet gecıktırılıyo falan ama sen bu yontemı denemıs bırı olarak ne kullandın ılac olarak ve nasıl bı yol takıp ettın?daha detaylı bilgilendırırsen sevınırım.denk getıremezsem dıe endıselenıyorum.

mimozacım rica etsem lutfen bana bakarmısın ben hıc anlamıyorum.
ben bu aralar hamile kalmak istiyorum çünkü.
erkek bebek için ben 08.03.1978 eşim 07.11.1980

canım ikiside aynı takvim.boşuna para harcama
25 26 ağu
1 5 ekim
23 ekim 2 kasım
16 26 kasım
14 20 aralık
23 24 ocak
15 22 şubat
9 20 mart
4 12 nisan
2 5 mayıs

kız orkıdem naber nerelerdesın görünmüyonn:KK54:

canimmm iyi olmaya calisiyom bazi tatsizliklar yasaninca insan soguyo zatende ramazan davetlerimle falanda ugrasiyorum iste boyle cnm
ama takip ediyorum sizi san sagligi olsun gerisi onemli deil gelmene cok sevindim ama :)

tamam şimdi oldu canparçam..canım nasılsın..kızlar ben hala gülen yüzmüdür ne haltsa onu hala göremedim.çok sinirliyim neden çıkmıyo.13.günüm bugün ya geç çatlıycak yada yumoşum olmadımı ne:KK59:

X