-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
gulyhas cnm jonas neydii yaa
nasil bakiliyodu linki varsa atarmisin canim
mrb arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu klübe üyeyim bebek cinsiyetiyle ilgili bir çok arkadaşın topiğinde paylaştığı bilgileri okudum kimi zamanda fikir aldım ama bir türlü ikinci çocuğa cesaret edemedim yada şartlar uymadı erteledim oğlum şuan 2,5 yaşında bazen kardeş için uygun zaman olduğunu düşünüyorum bazende 1 sene daha beklesem mi diyorum yaş ilerledikçede zorlanıcak mısım gibi geliyo ufff yaa çok zor bide kızım olsun çok istiyorum yaa olmazsa 3.cüye hiç cesaret edemem.kızım olmaz gibi geliyo çünki eşimin ailesinde kız çocuk yok denecek kadar az eşim 3 erkek kardeş kardeşlerinin birinin kızı var sadece diğerleri hep erkek inanır mısınız geçen sene kuzenlerinin çocukları oldu 3 üde erkek o kadar erkek çocuk baskın yani kiminiz bana ah ne güsel keşke bizimde oğlumuz olsa diyo belki ama işte herkes kendinde olmayanı istiyo.kesin çözümüde var bunun kıbrısta ama işte malum maliyeti çok pahalı ona bütçe ayıramam ne yazık ki cesaretimi toplayıp kesin karar verdiğimde burda paylaştığınız ve deneyimlediğiniz şeyleri uygulayıp gerisini allahın taktirine bırakmayı düşünüyorum hanımlar iyiki böyle bir paylaşım yeri var kızlar ve mimoza sanada çok teşekkürler ilk olarak sen cevap vermiştin bana kız bebekle ilgili yöntemleri sorduğum da :)şimdi de yeni bilgileri paylaşımları bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardan .inş allah hepimizin gönlüne göre verir bende minik kızıma kavuşurum en hayırlı olduğu zamanda...
Mimoza
maydanozu kaynatıp buharına duruyon galiba....
ama nekadar maydanoz ne kadar su?
bende yapayım bariii....bende de iltihap var...her ne kadar doktorlar yok dese de....
canım ben bilmiyorumnasıl bakıldığını jonasemminin bakıcısı bakıyordu hatırladınmı? gün veriyordu saat veriyordu hatırladığım kadarı ile
kızlar başka bilen varmıydı bu yöntemi sanırım birde yasemin bakıyordu ama oda kayıpppppppppp
bio takvim isteyen arkadaşlar yarın bakarım inşalah.şu an uykum var..:)
aslında llk sayfada çok ii bi açıklama olmuş kendiniz bakmaya çalışsanız...biraz...
tamam bakarımda zaten ilk sayfada çok ii açıklamış biraz anlamaya çaışsanız...
illa bakamıyoruz diyen olursa bakıcam.yarın görüşürüz
gulyhascım ben senden bı konuda bılgı almak ıstıyorum.bu baby choıce takvımınden bende almayı dusunuyorum ama tek endısem yum. gunumu nasıl denk getırıcem.ınternetten arastırdım adet gecıktırılıyo falan ama sen bu yontemı denemıs bırı olarak ne kullandın ılac olarak ve nasıl bı yol takıp ettın?daha detaylı bilgilendırırsen sevınırım.denk getıremezsem dıe endıselenıyorum.
iltihap gidermede acı günek derız biz bi bitki var ne geçiyor normalde bılmyorum çok etkılı kızlar kardesım yediğinde akar baya yazık .bıde marankı bı tarıf vermişti bu iltihapla ilgili arastırın derım etkılı onunkılerde annem dınlemiş.ALLAH şifa versın iltihap ateşte yapar.
ii geceler kızlar.yatmadan bi uğrayım dedim...
bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
az önce yine yaptım test yine çıkmadı gülenyüz
sabah yine yapıcam.üç çubuk harcadım bugün....
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....
ne yazmistinki guzelimen son yazdığım mesaj yok ......................
niye silindi ki yine.....
yazmayalım mı yani.....
ii geceler kızlar.yatmadan bi uğrayım dedim...
bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
az önce yine yaptım test yine çıkmadı gülenyüz
sabah yine yapıcam.üç çubuk harcadım bugün....
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....
canim normalde benim bildigim iliski gunu bir kur yeterliGünaydın kızlarrr
mimozacığım banada maydonoz buharını nasıl yaptığını anlatabilirmisin ? kaç kür halinde uyguluyorsun bende yapayım
Allahim saglicakla kavusmani nasip etsin guzelimmerhaba arkadaşlar
benim 6 yaşında bir kızım vardı şimdi 6,5 aylık hamileyim oğlum olacakmış
iki kere ilişki olmuştu benim biri adetten hemen sonra
biride yumurtlama günümdü sanırım çünkü tam ayın ortasında benim kasıklarım ağrır ağrıdığı zamandı
ben sadece dua ve namaz yaptım arkadaşlar takvimmiş, diyetmiş, onu yemek bunu yemek yapmadım
eşime soda iç demiştim oda anca bir veya iki kere içmiştir heralde
ilişkiden önce namaz ve dua, ilişkiden sonra namaz ve dua
sonrasındada çok dua ettim, namazlar kıldım yağmur yağdı dua ettim, yolda yürüdüm dua ettim Allahımdan istedim
ve kabul edeceğini bilerek istedim
oğlum olsaydı kızım olsun diye ederdim
ikinciye kızım olsaydı yine çok sevinirdim çünkü kızımız çok kıymetli
ama değişik olması çok güzeldir herkes ister
Allah mübarek günlerde hepinizin dualarını kabul etsin gönlünüze göre versin ihşallah