- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Kiz deluuuuuu kimi kimin yerine davet ediyon sen bakim bn buranin daimi uyesiyim aydin tarafimdan bir sure askiya alindi Destek vermeye size devam edicem ve bnde dogurucam oglani:))))selam superrrr anneler nasilsiniz bakalim gurbett piglet canparcam eylull hepinizi kucakliyorumm burayada yazin arada
ay yavrum bnde diyom niye guccuk yazilmis bn yeni geldim hosgeldin guzelim sefalar getirdin[SUP]neyse çıktım ben hayırlı iftarlaar hrkese[/SUP]
tamam şimdi oldu canparçam..canım nasılsın..kızlar ben hala gülen yüzmüdür ne haltsa onu hala göremedim.çok sinirliyim neden çıkmıyo.13.günüm bugün ya geç çatlıycak yada yumoşum olmadımı ne
Kiz deluuuuuu kimi kimin yerine davet ediyon sen bakim bn buranin daimi uyesiyim aydin tarafimdan bir sure askiya alindi Destek vermeye size devam edicem ve bnde dogurucam oglani:))))ay yavrum bnde diyom niye guccuk yazilmis bn yeni geldim hosgeldin guzelim sefalar getirdin
canimmm iyi olmaya calisiyom bazi tatsizliklar yasaninca insan soguyo zatende ramazan davetlerimle falanda ugrasiyorum iste boyle cnm
ama takip ediyorum sizi san sagligi olsun gerisi onemli deil gelmene cok sevindim ama :)
Teravet cim
Hamilelik öncesi kontrol olsun diye doktora gittim...doktor gayet güzel herşey dedi...ilaç bile yazmadı....ben vagihex istedim de öyle yazdı....belki iltihaba faydası olur diye
ilaç kullanmam gerek ever ama hangi ilacı....doktorlar sağlıklısın diye yazmıyor ama bende ilt,hap var işte....olmasa adetlerim düzene girer....
adet düzenlemeye etkili olan ilaç bilgisiolan varmı?
canım ben hrkesle iyi olmak isterim hepiniz arkadasımsınız kımsenın gönlünü kırmak istemem benım hiç bir menfaatım yok yöntemler konusunda asıl amaç dostlukların yürümesi şükür RABBİME hem kızım hem oğlum var tüm isteyen herkesede tattırsın bu duyguyu dediğim gibi hiçbir menfaat peşinde değilim
bitaneem dostluklar hakaret uzerine kurulurmu soylermisin canim
yada sen bi kez hakaret isitseydin ne yapardin geri donup yaltaklanmazdin dimi bende onu yapmamak adina diger tarafa veda mesajimi yazdim
ama gercekten seni ve senin gibi olan arkadaslarimi cook seviyorumm
ben çok kırılganımdır kımseyı kırmak istemediğim gibi kımsenınde benı kırmasını istemem o zaman ne olur bilemem
gurbettt ulenn senn yokken ben variddiimmmm ne diyon lenn sennnnn
valla canim aydin da cooookkk deger verdigim arkadaslarim ablalarim var az da olsa
ama kimse cocuk deil en son 35 yasindaki bi kadinin cocuk gibi azarlanmasi cok acii
kimse kimsenin kolesi deil karismadim agzimida acmadim
acanlar nolduu ki zaten diyceksin
ramazan ayindayiz ramazan girdi gireli hakaretlerin koku kesilmedi
bazen en guuzel cevap susmaktir en guzelini sen yaptin allah katiindada insanlar arasindada
bu sozlerimin arkasindayim eger girmem engelleneceksede, uzulmem sadece deger verdigim insanlar icin olur
hos onlarda beni okurlar burdan hak vereceklerdir
Selam kızlar nabersiniz? Maşallah çok çabuk ilerliyor konular okumaya yetişemiyorum.
Herkes kendine yakışanı yapar canım, hiç üzülme sen boşver.
Kizlar geliyor sagolsunlar blg bejnubl efecan daha unuttugum varsa af olaEzel nilay orkide mimoza bernur ve aramiza yeni katilan fistiklar ne sıkı dostluklar kurulacak bakinda gorun tek yurek tek bilek olacagiz
yok nilayim niye uzuleyim dedim ya uzulursem oradaki dostluklar icin olur
ama onlarda saolsun geliyolar buraya sevmeseler gelmezlerdi dimi ama
neyse nasilsin iyisin insallahh gurbetin dedigi gibi daha saglam dostluklarimiz olur inss.
canım ikiside aynı takvim.boşuna para harcama
25 26 ağu
1 5 ekim
23 ekim 2 kasım
16 26 kasım
14 20 aralık
23 24 ocak
15 22 şubat
9 20 mart
4 12 nisan
2 5 mayıs