- 27 Ağustos 2013
- 506
- 45
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.221
Sen çok eskilerdensin bu kadar kişiyi okudun denemelerine tanık oldun genel olarak ortak yolu ne bu işin? Birde teravet mutlaka çat iğnesi kullanın demişti sen ne düşünüyorsun?
bence abartmayin yahu. onun yerine vajinal dus yapin gercekten daha mantikli. cunku bu diyetlerle yukselmesi zor is. bir de bence de limon kesinlikle alkali degil. asitik bir sey vucutta neden alkali olsun. ayni sey domates suyu ve portakal icin de gecerli.
bence abartmayin yahu. onun yerine vajinal dus yapin gercekten daha mantikli. cunku bu diyetlerle yukselmesi zor is. bir de bence de limon kesinlikle alkali degil. asitik bir sey vucutta neden alkali olsun. ayni sey domates suyu ve portakal icin de gecerli.
ben sana daha once de onerdim. bence sen bos yere kafani karistirma. dr git, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi ol, 30-36.saat iliski de bulun. erken olsun, gec olmasin. gec olanlarin hep kiz.
onun disinda hem kendini yormana hem de parana yazik. ben yurtdisindayim, orada olsam kesin oyle yapardim. burada yapmiyorlar boyle seyler.
ben eski degilim, sadece cok okuyorum herseyi.
ben bazen hemen anliyorum ovulasyon gunumu. uzayan akinti basliyor, 10-12 saat sonra su gibi oluyor ve kasik agrisi.
ben sana daha once de onerdim. bence sen bos yere kafani karistirma. dr git, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi ol, 30-36.saat iliski de bulun. erken olsun, gec olmasin. gec olanlarin hep kiz.
onun disinda hem kendini yormana hem de parana yazik. ben yurtdisindayim, orada olsam kesin oyle yapardim. burada yapmiyorlar boyle seyler.
ben eski degilim, sadece cok okuyorum herseyi.
bacım onuda yaptım...ben çatlama da dahil 6-7 den yukarı ph görmedim...aldım artık 5 tl verdim ona içicem
eczaneye bi de ph kağıdı sordum..adam depoya tel açtı,dedim numaralımı yoksa renk değiştiren mi? yok abla dedi adam idrara batır kağıdı hem numara veriyo hem renk...ben turnusol kağıdı gibi mosmor olyok be adam dedim nerden çıkarıyosun idrarı,çocuğun fen dersine lazım,su ölçücez biz onla...
ay bu ziyaretçilerden biri bu adam olabilirmi yaa :18:
Bir arkadaş var çat iğnesi vurmuş ama olmamış ikinci ay tekrar denemiş sonra onunla birlikte ovulasyon testi kullanmış bakmışki çat iğnesi rağmen o iğneden 5-6 saat sonra çatlıyormuş. Ben Dr ozaman dedim yapalım diye ne kadar doğal olursa bizim için okadar iyi. Hem yumdan bir gün öncede yapılırsa kız diyorlar
Bir arkadaş var çat iğnesi vurmuş ama olmamış ikinci ay tekrar denemiş sonra onunla birlikte ovulasyon testi kullanmış bakmışki çat iğnesi rağmen o iğneden 5-6 saat sonra çatlıyormuş. Ben Dr ozaman dedim yapalım diye ne kadar doğal olursa bizim için okadar iyi. Hem yumdan bir gün öncede yapılırsa kız diyorlar
evet evet, yumyum öncesi ilişki, sonuç: kız. net yani.
ben o akıntıyı hiç görmüyorum.
hamile kalmaya çalışmadığım dönemde görüyordum arada bi.. geçen sene falan. 1 senedir hiç görmedim.
ki, akıntıyı görsem, ilişkiye bile girmeden hamile kalacağım :)
çünkü benim tüm hamileliklerim, o akıntıyı gördüğüm günün ilişkisinden gerçekleşti. hep akıntıyı buldum, hamile kaldım.
şimdi akıntım da yok, hamiş de kalamıyorum.. ne iş sence?
arkadaşım, valla iğneden 30-36 saat sonra olacağından emin olsam, yarın vurdururum.
ama bisürü şey okudum ben burda ilgili topikte.
iğneden 4-5 saat sonra çatlayıp, yumyumu kaçıranı da var, 48 saat sonra hala çatlamamış olanı da var. kesin çatlayacak, kesin o saatte çatlayacak diye bişey yok. o genel bi beklenti.
hahahaha... evet ziyaretçiyi denk getirmişsin :)))
ne kadar doğru bilemem ama doktorlar 2 gün öncesi kız diyorlar dedimya ablam 14.güne kadar korunmadık diyor oğlu var canımBir arkadaş var çat iğnesi vurmuş ama olmamış ikinci ay tekrar denemiş sonra onunla birlikte ovulasyon testi kullanmış bakmışki çat iğnesi rağmen o iğneden 5-6 saat sonra çatlıyormuş. Ben Dr ozaman dedim yapalım diye ne kadar doğal olursa bizim için okadar iyi. Hem yumdan bir gün öncede yapılırsa kız diyorlar
bir karar vermek zorundasin. bu isin sonu yok, herkes bir sey diyor-der. normaldir, herkesin tecrubesi farkli. o zaman dr guvenip onla devam et, o ne derse onu yap.
peki senin drunda su kadar kisinin oglu oldu gibi verileri var mI? neye guvenerek oglan olur diyor?
bu isteki en onemli sey kararli olmak. yoksa herkes catlama zamanini mi buldu? nasil ogullari oldu?
bu islerde tek emin oldugum, sIk iliskiyle kiz oluyor:2:
7
@yalel yumyum ne kadar oncesi kiz oldu? bir gun olduguna emin misin? test yapmis miydin? bu onemli cunku ben 1 gun oncede erkek olduguna inaniyorum.
arkadaşım, valla iğneden 30-36 saat sonra olacağından emin olsam, yarın vurdururum.
ama bisürü şey okudum ben burda ilgili topikte.
iğneden 4-5 saat sonra çatlayıp, yumyumu kaçıranı da var, 48 saat sonra hala çatlamamış olanı da var. kesin çatlayacak, kesin o saatte çatlayacak diye bişey yok. o genel bi beklenti.
:)))
kızlar bişey soracam yumurtanın çatlayacagı zaman uzayan akıntı yapışkanmı oluyor ben şi,mdi taki,p ediyorumda uzayan akıntı ince ve yapışkan peki yogun ve sıvı oldugu zaman yumurtta çatlamışmı oluyor
Evet dr birçok kişiye yapmış ve hatta yum çoğaltarakta üçüz ikiz bile erkek tutmuş. Zaten bunu duyunca gittim. Benim dr diyor diet vajinal duş hiçbirine inanmıyorum sadece ilişki önce kadın orgazm olacak sonra yum tam çatladığı zamanı bulup ona göre ilişki başka bilimsel yönden hiçbir başka şey yok demişti. Birde iki ilişki olacak demişti vajina ne kadar çok sperm dolarsa bizim için daha iyi demişti. Tüm hastalara hep aynı şeyi yapmış
evet. ic camasiriniz sanki altiniza hafif kacirmissiniz gibi islaninca bilin ki catlamis. ama onun disinda akinti uzuyor ve camasirinizda goruyorsaniz henuz catlamamis.
e supermis iste. o zaman niye kafani karistiriyorsun. yalniz kadina sunu sor, catlam anini nasil builacak, her saniye ultrasonla bakamaz ki! igne iste bunu garantiliyor, cogu kiside.
Evet dr birçok kişiye yapmış ve hatta yum çoğaltarakta üçüz ikiz bile erkek tutmuş. Zaten bunu duyunca gittim. Benim dr diyor diet vajinal duş hiçbirine inanmıyorum sadece ilişki önce kadın orgazm olacak sonra yum tam çatladığı zamanı bulup ona göre ilişki başka bilimsel yönden hiçbir başka şey yok demişti. Birde iki ilişki olacak demişti vajina ne kadar çok sperm dolarsa bizim için daha iyi demişti. Tüm hastalara hep aynı şeyi yapmış
benim daktır da aynı kafadaiki ilişki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?