• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar bana müsaade.
akşam oldu.. sabah beri şu koltuktan kalkışlarım hep, yemek-içmek-tuvalete gitmek için oldu.

yataklarımı toplamam lazım :)

bi gidiyim yatak döşek düzeltiyim... evin ne durumda olduğu ile ilgilenecek vaktim kalmadı. kızın okuldan çıkma vakti geldi.
gidip kızımı alıyım.
bi eczaneye uğrayıp, İngiliz karbonatı, monodox ve proxeed alıyım.
eve gelip bi yemek yapıyım bi zahmet.

akşama da bi sofra kurup, beyimi bekliyim gari :)

yarın kızımın bale kursu var, koca gün onunla sokaklarda geçer.. öbür gün pazar, ailece bişiler yapılır...
gelemem yani ben buraya.
pazartesi sabahi bi terslik olmazsa, nasipse.. görüşürüz canlarım.

sizi seviyorum ben. iyiki varsınız... sevgililer günümüz kutlu olsun.. göbüşler oğluşlarla dolsun...

Canım monodox ve proxeed ne işe yarıyor geçmişi okuyamadım :50:

Bugun giremedim sayfalar uçmuş. Kızlar bugun eski bir arkadasimla konustum kadin dogumcu memleketimde. Şöyle dedi yumurta 18 mm civarina geldiginde koyu kirmizi cizgi cikarmis yani 28 gunde adet goren bir kadinın 12. Gun yumurtasi 18mm civari olurmus ve ertesi gece iliski olmasi gerekirmis yani adetin 13. Gununun gecesi. Bu sekilde yonlendirdigim hastalarimin hepsi oglani buldu dedi hiç yanilmadim dedi yanilirsam bu meslegi birakirim dedi ben şok.

Bugun giremedim sayfalar uçmuş. Kızlar bugun eski bir arkadasimla konustum kadin dogumcu memleketimde. Şöyle dedi yumurta 18 mm civarina geldiginde koyu kirmizi cizgi cikarmis yani 28 gunde adet goren bir kadinın 12. Gun yumurtasi 18mm civari olurmus ve ertesi gece iliski olmasi gerekirmis yani adetin 13. Gununun gecesi. Bu sekilde yonlendirdigim hastalarimin hepsi oglani buldu dedi hiç yanilmadim dedi yanilirsam bu meslegi birakirim dedi ben şok.

slm evet sayfalar ucmus valla.canım bende düşük yaptıgım bebegime öyle hamile kaldım işte o zaman erken oluşuyordu yumurtalar.12.gün çift çizgiyi gördüm ertesi gün silikleşmeye baslayınc 13.gece yani oldu tabi rabbim vermedi.kızlar bu ay bende adet olursam propolis deneyecem.

Burda bir yanlışlık olması lazım. Çünkü yumurta doğal yoldan genelde 22 de çatlar. Bende 28 günde bir düZenli adet oluyorum ama benim yum 16 . Gün çatladı. Kişiden kişiye değişiyor

Galiba bende bu teze uymuyorum 28gün benimkide 14.gün çift çizgi çıktı bakalım tam 14.gün doktora gideceğim yumurtam kaç mm ve catlayacakmi Ovulasyon testi o gün pozitif çıkarsa yum.durumuna göre yönlendirir beni soracağım bakalım erkek bebek için ne diyecek çok güleryüzlü bir kadın bulunduğum ilde 1 numara

Galiba bende bu teze uymuyorum 28gün benimkide 14.gün çift çizgi çıktı bakalım tam 14.gün doktora gideceğim yumurtam kaç mm ve catlayacakmi Ovulasyon testi o gün pozitif çıkarsa yum.durumuna göre yönlendirir beni soracağım bakalım erkek bebek için ne diyecek çok güleryüzlü bir kadın bulunduğum ilde 1 numara

canım gerci gercekten kişiden kişiye degişiyor .haberdar edersin canım yaa gercekten bende merak ediyorum çift cizgi buluyoruz bulmasınada o çizgiden sonra hemen catlıyormu kac saat sonra çatlıyor onu ayarlamak zor işte.pik yaptıgı zaman yumurta catlamaya hazır oluyor peki sorun orda bence zaten 6 saat sonramı 36 saat sonramı catlayacak benim bir arkadasımın basına geldi çizgilere aldandı ilişki oldu sonra catladı yumurtası ve önceden olmuş oldu bakalım kıza benzetmişler kesin olunca söyleyecek

Vallahi bilemiyorum. Benim bu ay oyle oldu 12. Gun 18mm dedi dr. Sali gecesi catladi. Zaten 18 mm de iken igne vuruyoruz dedi 36 saat donra iliski diyoruz dedi oda dedigi saatlerr tekabul ediyor 24 tane erkek bebek bulmus 2 yildir ugrasiyorum bu isle dedi

Birde beslenme listesi verdi kizlar karnibahardan bahsetti potasyim kaynagi dedi maden suyu yumurta karidiminda kizartin yiyin dedi. Patates falan iste digerleri bizim bildigimiz seyler

slm evet sayfalar ucmus valla.canım bende düşük yaptıgım bebegime öyle hamile kaldım işte o zaman erken oluşuyordu yumurtalar.12.gün çift çizgiyi gördüm ertesi gün silikleşmeye baslayınc 13.gece yani oldu tabi rabbim vermedi.kızlar bu ay bende adet olursam propolis deneyecem.
Propolis ari poleni gibi biseymi

Burda bir yanlışlık olması lazım. Çünkü yumurta doğal yoldan genelde 22 de çatlar. Bende 28 günde bir düZenli adet oluyorum ama benim yum 16 . Gün çatladı. Kişiden kişiye değişiyor
cnm özür dilerim ya yanlış bılgıden tatlı kaşığı değil çay kaşığı cnm az önce yaptım hem gelıp duzelteyım dedım...2lt suya ıkı cay kaşığı karbonat koyuyorum...
kızlar cevap bekliyorum bilenler varmı
fitil kullandınmı ben kullandım kullandığıma pişman oldum sureklı o bahsettığın akıntı oldu ve sonrası kupkuruyum kullanmıycam artık....
bacım onuda yaptım...ben çatlama da dahil 6-7 den yukarı ph görmedim...aldım artık 5 tl verdim ona içicem :27:
eczaneye bi de ph kağıdı sordum..adam depoya tel açtı,dedim numaralımı yoksa renk değiştiren mi? yok abla dedi adam idrara batır kağıdı hem numara veriyo hem renk...ben turnusol kağıdı gibi mosmor ol :53: yok be adam dedim nerden çıkarıyosun idrarı,çocuğun fen dersine lazım,su ölçücez biz onla...
ay bu ziyaretçilerden biri bu adam olabilirmi yaa :18:

ayy harıkasın cok guldum cnm ya...adam demedımı abla ıstediğinden kırtasıyede bulunur...:37:çok şekersın cnm yaa...:1:

Vallahi bilemiyorum. Benim bu ay oyle oldu 12. Gun 18mm dedi dr. Sali gecesi catladi. Zaten 18 mm de iken igne vuruyoruz dedi 36 saat donra iliski diyoruz dedi oda dedigi saatlerr tekabul ediyor 24 tane erkek bebek bulmus 2 yildir ugrasiyorum bu isle dedi

benimkide öyle 21mm olucanca zaten catlamıyor kiste dönüşüyor galiba cünkü progestan testi 21. günde yaptırdım catlamamıştı aralık ayında yumurta takibini iyi yapan bi doktor bulmak lazım bence. 2 yılda iyi basarı arkadasının basarısı.

Son düzenleme:
benimkide öyle 21 olucanca zaten catlamıyor kiste dönüşüyor galiba .yumurta takibini iyi yapan bi doktor bulmak lazım bence. 2 yılda iyi basarı arkadasının basarısı.
terslerini yolla yorum yaparim dedi tamam dedim bakalim gerçi ben yum takibi yaptiriuorum ama bu ay bi bakicam kendim test
Yapicam gecen ayki gibi 13. Gunmu catlayacak yine

Canım benim ben çatlatma iğnesi vurduğumda 13. Güm yum çatlıyordu ama doğal yoldan ise 16. Gün. O yüzden bana pek mantıklı gelmedi. Eğer arkadaşında iğne ile demişse doğruluk payı var ama şunuda unutma çat iğnesi vurupta5-6 saat sonra çatlayanda var. Umarım sen oğlanı bulursun

terslerini yolla yorum yaparim dedi tamam dedim bakalim gerçi ben yum takibi yaptiriuorum ama bu ay bi bakicam kendim test
Yapicam gecen ayki gibi 13. Gunmu catlayacak yine

valla öyle bi imkanın varsa gönder canım testleri hem doktor hem test yanıltıyor çünkü bence ben hamile kaldıgımda sadece ovulasyon testi kullanmıstım.ocak ayınta takip yaptırdım bu ay takip yaptırdım beni persembe cagırdı ama gitmeye fırsat kalmadı

valla öyle bi imkanın varsa gönder canım testleri hem doktor hem test yanıltıyor çünkü bence ben hamile kaldıgımda sadece ovulasyon testi kullanmıstım.ocak ayınta takip yaptırdım bu ay takip yaptırdım beni persembe cagırdı ama gitmeye fırsat kalmadı
Canim hepimizin testlerini yorumlaticam ona ben

Canım benim ben çatlatma iğnesi vurduğumda 13. Güm yum çatlıyordu ama doğal yoldan ise 16. Gün. O yüzden bana pek mantıklı gelmedi. Eğer arkadaşında iğne ile demişse doğruluk payı var ama şunuda unutma çat iğnesi vurupta5-6 saat sonra çatlayanda var. Umarım sen oğlanı bulursun
Evet bencede her kadinda ayni olmaz ben bu ay test denicem bakalim kacinci gun catlicak

Back