• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Eşimde sevmez zaten birde şu klasik sözü vardır neden hergün değilde sadece bir gün kutlanırkı diye. Bizim bir yere çıkacağımız yokta kaynanamlar var kayın pederimde hasta onları bırakıp gidemeyiz evde bişiler yapıcam artık

bişey yapmıcam ben bu akşam da...
az daha özenli bi sofra kurarım, 2 kadeh bişeyler koyarım.. şıklaşır zaten ortam :)
tamamdır.

hahaha.. yapmaz. hele de evde... kendi kendine.. hiç yapmaz.
el mahkum, ben yaptırıcam, ben alıcam. so that, o banyoyu yapmam gerekecek. o mevzu beni zorluyor işte.

bu ay da kıvıracak sanıyorum bu konuyu. ısrar etmicem. psikolojisini bozmıyım diye.
öbür ay, hamiş değilsem...... çok pis alıcam intikamımı.

çünkü bu ay, ben .çok hazırlıklıyım, her türlü çalışmayı tam tekmil yapıcam. dakka dakka takip edicem kendimi, gittim ultrason bile çektirdim durup dururken.... yumyumda sorun yok.... aylardır deniyoruz....
bu ay iddialıyım. yine bi terslik olup kaçırmazsam günümü.... artık gerisi tamamen allaha kalmış :) olacak bu iş.
olmadıysa, kalamadıysam ben hamile.... öbür ay benden fena çekeceği var.

Bizim işte ilk denemede tuttu ama düştü demekki bendede ondada sorun yok tutmama sebebide Dr 8 yıldır ara vermişsin birde bunun cinsiyeti farklıysa ondanda düşmüş olabilir dedi. Bu ayda deneyelim bakalım ne olacak. Artık ilerisi için hiçbirşeyi kestiremiyorum

bişey yapmıcam ben bu akşam da...
az daha özenli bi sofra kurarım, 2 kadeh bişeyler koyarım.. şıklaşır zaten ortam :)
tamamdır.

Bende bu akşam için birşey yapmıycam pazar günü sabah dersim var belki okula gitmem onunla birlikte kahvaltıya gideriz bak bu daha mantıklı :)

kizlar herkes iyi mi? cok sayfa var, bir seyler kacirdim mi bilmiyorum.

@sultan cinsiyeti ogrenmedin mi daha?

Bizim işte ilk denemede tuttu ama düştü demekki bendede ondada sorun yok tutmama sebebide Dr 8 yıldır ara vermişsin birde bunun cinsiyeti farklıysa ondanda düşmüş olabilir dedi. Bu ayda deneyelim bakalım ne olacak. Artık ilerisi için hiçbirşeyi kestiremiyorum

ben de kestiremiyorum açıkçası.
tam anlamıyla, kapalı kutu... içerde ne olduğunu bilemiyoruz işte... tahmin etmek iççin kendimizi paralıyoruz :)))

Bende bu akşam için birşey yapmıycam pazar günü sabah dersim var belki okula gitmem onunla birlikte kahvaltıya gideriz bak bu daha mantıklı :)

evet bence de daha mantıklı.

haha
ben dün regl oldum.
nasipse bu ay hamiş kalırsam, sultandan evvel öğrenicem cinsiyetimi :))))
sultan henüz öğrenemedi yani lenarin.

akşamki sevgililer günü özel yemeği için hazırlanmaya gitti kokoş :)

ay korktum.
ben de geçmişi silicem bu akşam :)

bu yazdıklarımı benim kociş görse..... ne olıur bilemiyorum.

arkadaşlar dellenmeyin beni de delirtmeyin :27:

yapacaklarımız belli

hergün limonlu yeşilçay 2-3 fincan

hergün karbonatlı su 3 bardak

süt ürünleri minimum düzeyde tüketilecek,deli gibi süt ayran yoğur yok,ihtiyaç kadar...diyeli akşama menüde yaprak sarma var yemicez mi yani,acık bandırırz yoğurda,öyle kaşık kaşık yok

her gün folic asit,yanında b12 ve coraspin alınabilir

çay kahve komşudaaaan komşuya içilecek

kuru kayısı incir ve hurma hergün tüketilmeye çalışılacak

hergün muz yenilebilir,olmadı gün aşırı

her gün 1 kere soda,markasını tartışabiliriz...

fazlası beni kasar kızlar :ssz:

guldum bayagi, allah da seni guldursun oglusunla. fazlasi beni kasar demissin ya, az mi bu sekerim.

haha
ben dün regl oldum.
nasipse bu ay hamiş kalırsam, sultandan evvel öğrenicem cinsiyetimi :))))
sultan henüz öğrenemedi yani lenarin.

akşamki sevgililer günü özel yemeği için hazırlanmaya gitti kokoş :)

bende dun regl oldum, bakalim yumlarda yakin olcak mi?

@gijnij

phi sormussun. ben epeycedir olcuyorum. catlamadan sonra yukseliyor benimki, herkesinki oyle oluyor diye biliyordum. ama eylul benimki oncesinde de yukseliyor dedi. sasirdim, benim okuduklarim da catlamadan 10-12 saat sonra vajen alkali, yavasca normallesiyor.

ya da bende oyle oluyor diyeyim.

Son düzenleme:
bende dun regl oldum, bakalim yumlarda yakin olcak mi?

benim geçen ay, 12. günün gecesi çatladı.

hep, sabah saatlerinde regl oluyorum ben. sabah ilk idrarda değilse de ikincide, bi kirlenmeye yol açmadan, kendim farkediyorum regl olduğumu.
genelde farkedemiyordum ne zaman yumyum olduğunu... geçen ay, eminim 12. gece çatladı. yumyumdan 16 gün sonra regl oldum yeniden. 28 günü tamamladı yani siklusum.
bu ay da 12. günün başından itibaren bekliyorum yani.... öğleden sonra veya gece çatlayacak gibi bi his var içimde.

sen bi tespitte bulundun mu bu konuda?

kaçırdın tabi :22:

ben hamileyim

eylül hamile

sultanın oğlu geliyo

ohh olsun gelmezmisin derslere,kaçırdın hepsini :33:

guldum bayagi, allah da seni guldursun oglusunla. fazlasi beni kasar demissin ya, az mi bu sekerim.

amaaannn sen ne bakıyon benim söylediklerime...3 gün yaparım 4. gün bırakırım ben bunları :9: çok şıpsevdiyimdir :51:

hadi bakalım aldım geldim ingiliz karbonatını,valla bizim bakkaldakinin aynısı...bakkalda 50 kuruş,eczanede 5 tl :53:
aldık artık yapcak bişey yok içicez...
bu arada limonlu suyu ölçtüm hakkaten asidik çıktı...eee madem o içince alkali oluyo,karbonatlı su neden daha bardakta alkali çıkıyo...çözemedim :44:

:( geçmişe bakmamıştım canım az önce okudum
banada doktor bu konular hakkında bilgi verdi açık amaliyat kapalı amalyt ve kemotarapide kullanılan bir iğneden bahsetti çok korkuttu beni iç kanamadan ve tüm riskleri anlattı ama diğer formları inceledim dış gebelik denilipte kese geç görünen bir çok arkadaşımız var ben herhangi bir müdaheleden önce biraz daha beklemeyi taktım kafama görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
rabbim cümlemizi evlatlarına evlatlarınıda kendisine bağışlasım taktirden ötesi olmaz :(

nasil oldun? bize de yaz, merak ettim seni.

ay korktum.
ben de geçmişi silicem bu akşam :)

bu yazdıklarımı benim kociş görse..... ne olıur bilemiyorum.

benim kocis okuyamaz, yine de nasil silecez? ben silinmiyor diye biliyorum.

benim geçen ay, 12. günün gecesi çatladı.

hep, sabah saatlerinde regl oluyorum ben. sabah ilk idrarda değilse de ikincide, bi kirlenmeye yol açmadan, kendim farkediyorum regl olduğumu.
genelde farkedemiyordum ne zaman yumyum olduğunu... geçen ay, eminim 12. gece çatladı. yumyumdan 16 gün sonra regl oldum yeniden. 28 günü tamamladı yani siklusum.
bu ay da 12. günün başından itibaren bekliyorum yani.... öğleden sonra veya gece çatlayacak gibi bi his var içimde.

sen bi tespitte bulundun mu bu konuda?

ben bazen hemen anliyorum ovulasyon gunumu. uzayan akinti basliyor, 10-12 saat sonra su gibi oluyor ve kasik agrisi.

kaçırdın tabi :22:

ben hamileyim

eylül hamile

sultanın oğlu geliyo

ohh olsun gelmezmisin derslere,kaçırdın hepsini :33:

he hee, insallah sekerim. ama hizli tur attim.

@dorti nasil, hassas bir bunye o. sormazsak hemen kuser bize. :1:

@gijnij

phi sormussun. ben epeycedir olcuyorum. catlamadan sonra yukseliyor benimki, herkesinki oyle oluyor diye biliyordum. ama eylul benimki oncesinde de yukseliyor dedi. sasirdim, benim okuduklarim da catlamadan 10-12 saat sonra vajen alkali, yavasca normallesiyor.

canım ben testlerin yalancısıyım inan testte silkleşme olmadan ph yüksek akıntı geldi bende ama şöyle oldu o ay,ph yüksek akıntıdan 4 saat sonraki akıntının ph yüksek değildi...
siz bana bakmayın ben türümün son örneğiyim testler 48 saat e kadr pik görmüş insanım bak :27::27::27::27::27:

@gijnij

Sen çok eskilerdensin bu kadar kişiyi okudun denemelerine tanık oldun genel olarak ortak yolu ne bu işin? Birde teravet mutlaka çat iğnesi kullanın demişti sen ne düşünüyorsun?

hadi bakalım aldım geldim ingiliz karbonatını,valla bizim bakkaldakinin aynısı...bakkalda 50 kuruş,eczanede 5 tl :53:
aldık artık yapcak bişey yok içicez...
bu arada limonlu suyu ölçtüm hakkaten asidik çıktı...eee madem o içince alkali oluyo,karbonatlı su neden daha bardakta alkali çıkıyo...çözemedim :44:

bence abartmayin yahu. onun yerine vajinal dus yapin gercekten daha mantikli. cunku bu diyetlerle yukselmesi zor is. bir de bence de limon kesinlikle alkali degil. asitik bir sey vucutta neden alkali olsun. ayni sey domates suyu ve portakal icin de gecerli.

Back