Allah korusun..benimkide geçmişi siliyorum diye bozuk çalıyo....ama nikimi falan bilmiyo...bi kere sultanı ben sanmıştı,hamilemisin diye gezmişti bütün gün peşimde
benimki biliyor.
yeni evliyken açmıştım ben bu üyeliğimi. o zaman her şey ortadaydı. gizli saklı yoktu.... malum o dönemler öyledir ya :)
biliyor yani yalel olduğumu. ama vakti yok şu ara, çok yoğun çalışıyor... girip bakmıyordur.
eskiden bi ara girip okuyordu.
o ziyaretçilerden biri benimkiydi yani :)))) kesin eminim, ima ediyordu akşama bana çünkü bişeyleri.
sonra da işte, patladı bigün... her şeyi döküyorsun millete, ne biçim bişeysin sen diye :)))) küstü, konuşmadı 2 gün.
sonra ben ikna ettim, sildim üyeliğimi diye.
ama geçen ay keşfetti yine kk'ya takıldığımı. kesin denemiştir sayfaları... yalel burda mı diye bakmıştır :)))
ama keşfetseydi nereye ne yazdığımı, konuştuklarımızı falan.... yerdi benim beynimi.
bacı sizin test sonucu nasıldı? eğer düşük değilse hiç kullanma...
test yok güzelim ortada.
3-4 ay evvel bi kasık ağrısı sebepli, spermde iltihap tahlili istediydi doktor.
o sırada sayım da yaptırdım.. dedi bana. ben görmedim. her şey normalmiş, bi sıkıntı yok dedi.
inandım, yalan söylemez çünkü. boşa uğraştırmaz böyle. sorun olsaydı, çare bakardık muhakkak.
ama şimdi gidip vermiyor yeniden. sinir oluyorum ben ya...
gidip orda kendi kendine saçmalık geliyormuş ona bu olay. deli miymiş o, durup dururken... girip bi odada takılacakmış... herkes bilecekmiş içerde ne iş yaptığını... falan filan....