• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bir karar vermek zorundasin. bu isin sonu yok, herkes bir sey diyor-der. normaldir, herkesin tecrubesi farkli. o zaman dr guvenip onla devam et, o ne derse onu yap.

peki senin drunda su kadar kisinin oglu oldu gibi verileri var mI? neye guvenerek oglan olur diyor?
bu isteki en onemli sey kararli olmak. yoksa herkes catlama zamanini mi buldu? nasil ogullari oldu?

bu islerde tek emin oldugum, sIk iliskiyle kiz oluyor:2:
7
@yalel yumyum ne kadar oncesi kiz oldu? bir gun olduguna emin misin? test yapmis miydin? bu onemli cunku ben 1 gun oncede erkek olduguna inaniyorum.

evet, sık ilişki, kızı garantiliyor bence de.
benim kızım, O+12 eseridir.
kuzenimin ilk kızı O-16 eseridir.
kuzenimin ikinci kızı O+24 eseridir.
burdan yola çıkarak, yumyumdan 16 saat öncesindeki ilişkiden kız olduğunu görüyorum. (eşinin tarafı erkek çocuk dolu. sadece bizim damatta 2 kız var. genetik olarak erkek çocuğa yatkın yani adam aslında)

yalelim,senle benim ortak sorunumuz bu canım,akıntı yok...
ben o uzayan akıntıyı bu 9 ayda bi kere falan gördüm herhelde...arada gördüklerim ya uzamaya çalışan losyonumsu ya da direk kremsi...
milletin maşşallahı var...napıp edip bizim bu işe çözüm bulmamız lazım bacısı...bunca aydır hamile kalamamaya bi anlam veremiyorum bende

evet canım, şu sorunu bi halletmek lazım. ben son 8 ayda hiç görmedim.

bak bi de, şu geldi benim aklıma az evvel.
ben kızıma mayısta hamile kalmıştım.
ondan önce bir tane daha, mayısta hamileliğim olmuştu.
snrasında da 1 kere mayısta kaldım.
hepsinde uzayan akıntım olmuştu.
acaba ben, sadece mayısta mı uzayan akıntılı oluyorum?
öyle bişey olabilir mi?

kızlar bişey soracam yumurtanın çatlayacagı zaman uzayan akıntı yapışkanmı oluyor ben şi,mdi taki,p ediyorumda uzayan akıntı ince ve yapışkan peki yogun ve sıvı oldugu zaman yumurtta çatlamışmı oluyor

yumurtanın tam çatlaması ile, rahim ağzı akıntısı koyu ve uzayan hale geliyor. bu da, spoşları daha kolay yumurtaya ulaştırmak için, doğanın mucizesi.
tam çatlama anında uzayan, sümüksü akıntı var. 1-2 saat sonra kayboluyor, yavaş yavaş akışkan hale geliyor. işte o çamaşırda bulma anımız, yani altımıza kaçırmışız gibi hissetme zamanımız, yumyumdan 1-2 saat sonrası. akışkan haldeki, sıvı akıntı.
tam döllenmeye hazırsın, koş ilişki yap.. erkek olsun habercisi o akıntı.

eger dr igneyi 19 mmdeyken vurmussa ve tek yumurtaysa 4-5 saat sonra catlayamaz. ya da catlamissa bile bu cok ender bir durumdur ki ona da kimsenin yapabilecegi bir sey yok. cunku bu igneler yumurtayi buyutmuyor, sadece kesin catlamasini sagliyor.

senin yanlis anlamadiysam 1 yildir olmuyor ve sende problem yok. o zaman tek cozum zorla kocisi dr goturmek gibi gozukuyor. once onu yap bence, ya da caktirmadan sperm guclendirici seyler ver.

evet büyütmüyor iğneler. olgunlaşınca, çatlamasını garantiliyor.
işte, o büyüme meselesi, her kadına ve her ayın farklı yumurtalarına göre değişiyor. kimi yumurta birkaç saatte yeterli olgunluğa ulaşıyor, iğnenin etkisiyle hemen çatlıyor.
kimi yumurta gereğinden fazla yavaş olgunlaşıyor, bizi şaşırtıyor.
yani, iğne ile kesin 30-36 saat sonra çatlama garantisi yok. sadece çatlama garantisi var. ne zaman olacağnı bilemiyoruz yine. onudiyorum ben.

evet. ic camasiriniz sanki altiniza hafif kacirmissiniz gibi islaninca bilin ki catlamis. ama onun disinda akinti uzuyor ve camasirinizda goruyorsaniz henuz catlamamis.

e supermis iste. o zaman niye kafani karistiriyorsun. yalniz kadina sunu sor, catlam anini nasil builacak, her saniye ultrasonla bakamaz ki! igne iste bunu garantiliyor, cogu kiside.
teşk ederim cnm peki diyelimki sabah o ıslak akıntıyı gördüm gecemi çatlamış oluyor birde ben geçen akşam üstü farkettim beyazla karışık sıvı bir akıntıydı ozamnada acaba sabahmı çatlamış oluyor

evet, sık ilişki, kızı garantiliyor bence de.
benim kızım, O+12 eseridir.
kuzenimin ilk kızı O-16 eseridir.
kuzenimin ikinci kızı O+24 eseridir.
burdan yola çıkarak, yumyumdan 16 saat öncesindeki ilişkiden kız olduğunu görüyorum. (eşinin tarafı erkek çocuk dolu. sadece bizim damatta 2 kız var. genetik olarak erkek çocuğa yatkın yani adam aslında)

evet canım, şu sorunu bi halletmek lazım. ben son 8 ayda hiç görmedim.

bak bi de, şu geldi benim aklıma az evvel.
ben kızıma mayısta hamile kalmıştım.
ondan önce bir tane daha, mayısta hamileliğim olmuştu.
snrasında da 1 kere mayısta kaldım.
hepsinde uzayan akıntım olmuştu.
acaba ben, sadece mayısta mı uzayan akıntılı oluyorum?
öyle bişey olabilir mi?

yumurtanın tam çatlaması ile, rahim ağzı akıntısı koyu ve uzayan hale geliyor. bu da, spoşları daha kolay yumurtaya ulaştırmak için, doğanın mucizesi.
tam çatlama anında uzayan, sümüksü akıntı var. 1-2 saat sonra kayboluyor, yavaş yavaş akışkan hale geliyor. işte o çamaşırda bulma anımız, yani altımıza kaçırmışız gibi hissetme zamanımız, yumyumdan 1-2 saat sonrası. akışkan haldeki, sıvı akıntı.
tam döllenmeye hazırsın, koş ilişki yap.. erkek olsun habercisi o akıntı.

evet büyütmüyor iğneler. olgunlaşınca, çatlamasını garantiliyor.
işte, o büyüme meselesi, her kadına ve her ayın farklı yumurtalarına göre değişiyor. kimi yumurta birkaç saatte yeterli olgunluğa ulaşıyor, iğnenin etkisiyle hemen çatlıyor.
kimi yumurta gereğinden fazla yavaş olgunlaşıyor, bizi şaşırtıyor.
yani, iğne ile kesin 30-36 saat sonra çatlama garantisi yok. sadece çatlama garantisi var. ne zaman olacağnı bilemiyoruz yine. onudiyorum ben.

yapamam çünkü ben kız istiyorum yumurtlama günümüğ bulmaya çalışıyorum daha denemelere başlamadım :)

ben ilk ilişkinin vaktini kestirebilsem, yapacam hemen ikinci ilişkiyi...
6 saat sonra mı? 12 saat sonra mı? 24 saat sonra mı?

6 saat iyi bence...diğerleri riskli...
bi de ne mayısı kız...dellenme olmaz öyle şey,kedimiyiz biz....

ben neye yordum kendimde,çok kahve içiyorum öyle böyle değil...nescafe türkiş kafe...acaba kafein mi azaltıyo benim salgıyı...günde 5-6 fincan içiyorum

yapamam çünkü ben kız istiyorum yumurtlama günümüğ bulmaya çalışıyorum daha denemelere başlamadım :)

akıntıyı bulmuşsun, tamamsın o zaman. akıntıyı bulduktan sonra, 13-16 saat sonra uygunsan... hemen deneyebilirsin. 24 saati bekleme yani boşuna, yumyumun ömrü belli olmuyor.

6 saat iyi bence...diğerleri riskli...
bi de ne mayısı kız...dellenme olmaz öyle şey,kedimiyiz biz....

ben neye yordum kendimde,çok kahve içiyorum öyle böyle değil...nescafe türkiş kafe...acaba kafein mi azaltıyo benim salgıyı...günde 5-6 fincan içiyorum

anaa iyi tespit mi desem ne desem...
ben de üçübirarada içiyorum her gün muhakkak 2-3 fincan.
keseyim mi?
kestim şu anda.
varsa yoksa yeşilçay artıkın bana.
dur bi de böyle deneyelim.

peki bal ve polen hakkında ne düşünüyorsunuz?

bugün 11.günüm 3 gün sonra yum.zamanım akıntım şeffaf gelmesi gerekirken yine bu ay krem gibi doktorumun hastanesini aradım randevuyu ancak tam yum günümde verdiler pazartesiye 14:00 de muayene olayım dedim fitil verirse bu ay yine deneme yapamayacağım gibime geliyor neden böyle oldu akıntım hiç böyle olmazdı spralimi çıkaralı 3 ay oldu ondanmı vajinal duştanmı bilemiyorum ki sizin bir bilginiz varmı arkadaşlar

kızlar cevap bekliyorum bilenler varmı

bi de, şöyle bişey var... ben muhakkka anlatmışımdır bunu size..

benim başka bi kuzenim, eşi askerdeyken gitti görüşmeye.
regl olmuştu o zaman, hatta üzülüyordu, kötü zamana denk geldi görüşme günümüz diye...
gitmişler bi otele... kanaması olduğu halde.... o ay hamile kaldı.
oğluşu oldu, tıpkı babası.

bu nedir sizce?

anaa iyi tespit mi desem ne desem...
ben de üçübirarada içiyorum her gün muhakkak 2-3 fincan.
keseyim mi?
kestim şu anda.
varsa yoksa yeşilçay artıkın bana.
dur bi de böyle deneyelim.

peki bal ve polen hakkında ne düşünüyorsunuz?

kız hemen kesmeyeydik iyiydi :5: içmicez mi artık...yok yok ben bu geline altın takmıycam,gümüş yüzük yeter...bak neler çekiyorum yaa...tamam yeşil çay içelim...

bal polen erkek takviyesi...ama bal yok galiba sadece polen ve arı sütü vardı,valla hatırlayamadım tam

kızlar cevap bekliyorum bilenler varmı

canım ilk mesajını kaçırmışım ben.
o akıntı bende de hiç yok aylardır.
doktora sorsana gidersen....
o akıntı neden olmazmış acaba?
olması gereken ama bulamadığımız durum, nedenmiş acaba?

kız hemen kesmeyeydik iyiydi :5: içmicez mi artık...yok yok ben bu geline altın takmıycam,gümüş yüzük yeter...bak neler çekiyorum yaa...tamam yeşil çay içelim...

bal polen erkek takviyesi...ama bal yok galiba sadece polen ve arı sütü vardı,valla hatırlayamadım tam

polen, erkek takviyesi evet. hem de yumurta geliştirici.
aldım.
balllı yenince iyi de, balsız yenince iğrenç... töbe töbe yarabbim yaaa

bir fincan kahvedeki kafein 112 mg civarıdır.

Kafein tüketiminin servikal mukusun olumsuz yönde etkilenmesine neden olduğuna dair kesin olmayan çalışmalar bulunmaktadır.Eğer hamile kalma konusunda kararlı iseniz günde en az 300 mg dan fazla kafein tüketmemeli, hamile kalma olasılığı azaltmamalısınız

pazartesi ondan gideceğim de tam yum günüme gelecek smear testide ister kan idrar falan sonuçları görmeden deneme der bence yaaa keşke daha önce gitseydim doktora

bir fincan kahvedeki kafein 112 mg civarıdır.

Kafein tüketiminin servikal mukusun olumsuz yönde etkilenmesine neden olduğuna dair kesin olmayan çalışmalar bulunmaktadır.Eğer hamile kalma konusunda kararlı iseniz günde en az 300 mg dan fazla kafein tüketmemeli, hamile kalma olasılığı azaltmamalısınız
tamam kestim apranaxım, bu ay kahve yok bana.
sana da yok. kes gitsin beyaaaa.... :)

pazartesi ondan gideceğim de tam yum günüme gelecek smear testide ister kan idrar falan sonuçları görmeden deneme der bence yaaa keşke daha önce gitseydim doktora

deneme dese de farketmez, dene sen.
soruyu öğren bakalım. hakkatten nedenmiş acaba bu durum yaa...

ben sormuştum doktora...
vardır, sen yakalayamıyorsun demişti bana.
cevap bile vermemiştim deli kadına.
ben her dakka kontrol ediyorum nerdeyse.. nasıl yakalayamıcam yani... yok işte yok yani.

kızlar bana müsaade.
akşam oldu.. sabah beri şu koltuktan kalkışlarım hep, yemek-içmek-tuvalete gitmek için oldu.

yataklarımı toplamam lazım :)

bi gidiyim yatak döşek düzeltiyim... evin ne durumda olduğu ile ilgilenecek vaktim kalmadı. kızın okuldan çıkma vakti geldi.
gidip kızımı alıyım.
bi eczaneye uğrayıp, İngiliz karbonatı, monodox ve proxeed alıyım.
eve gelip bi yemek yapıyım bi zahmet.

akşama da bi sofra kurup, beyimi bekliyim gari :)

yarın kızımın bale kursu var, koca gün onunla sokaklarda geçer.. öbür gün pazar, ailece bişiler yapılır...
gelemem yani ben buraya.
pazartesi sabahi bi terslik olmazsa, nasipse.. görüşürüz canlarım.

sizi seviyorum ben. iyiki varsınız... sevgililer günümüz kutlu olsun.. göbüşler oğluşlarla dolsun...

Back