• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Sen çok eskilerdensin bu kadar kişiyi okudun denemelerine tanık oldun genel olarak ortak yolu ne bu işin? Birde teravet mutlaka çat iğnesi kullanın demişti sen ne düşünüyorsun?

ben sana daha once de onerdim. bence sen bos yere kafani karistirma. dr git, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi ol, 30-36.saat iliski de bulun. erken olsun, gec olmasin. gec olanlarin hep kiz.

onun disinda hem kendini yormana hem de parana yazik. ben yurtdisindayim, orada olsam kesin oyle yapardim. burada yapmiyorlar boyle seyler.

ben eski degilim, sadece cok okuyorum herseyi.

Son düzenleme:
bence abartmayin yahu. onun yerine vajinal dus yapin gercekten daha mantikli. cunku bu diyetlerle yukselmesi zor is. bir de bence de limon kesinlikle alkali degil. asitik bir sey vucutta neden alkali olsun. ayni sey domates suyu ve portakal icin de gecerli.

Ama vajinal duşlada tutturmak Zorlaşıyor

bence abartmayin yahu. onun yerine vajinal dus yapin gercekten daha mantikli. cunku bu diyetlerle yukselmesi zor is. bir de bence de limon kesinlikle alkali degil. asitik bir sey vucutta neden alkali olsun. ayni sey domates suyu ve portakal icin de gecerli.

bacım onuda yaptım...ben çatlama da dahil 6-7 den yukarı ph görmedim...aldım artık 5 tl verdim ona içicem :27:
eczaneye bi de ph kağıdı sordum..adam depoya tel açtı,dedim numaralımı yoksa renk değiştiren mi? yok abla dedi adam idrara batır kağıdı hem numara veriyo hem renk...ben turnusol kağıdı gibi mosmor ol :53: yok be adam dedim nerden çıkarıyosun idrarı,çocuğun fen dersine lazım,su ölçücez biz onla...
ay bu ziyaretçilerden biri bu adam olabilirmi yaa :18:

ben sana daha once de onerdim. bence sen bos yere kafani karistirma. dr git, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi ol, 30-36.saat iliski de bulun. erken olsun, gec olmasin. gec olanlarin hep kiz.

onun disinda hem kendini yormana hem de parana yazik. ben yurtdisindayim, orada olsam kesin oyle yapardim. burada yapmiyorlar boyle seyler.

Bir arkadaş var çat iğnesi vurmuş ama olmamış ikinci ay tekrar denemiş sonra onunla birlikte ovulasyon testi kullanmış bakmışki çat iğnesi rağmen o iğneden 5-6 saat sonra çatlıyormuş. Ben Dr ozaman dedim yapalım diye ne kadar doğal olursa bizim için okadar iyi. Hem yumdan bir gün öncede yapılırsa kız diyorlar

ben bazen hemen anliyorum ovulasyon gunumu. uzayan akinti basliyor, 10-12 saat sonra su gibi oluyor ve kasik agrisi.
:1:

ben o akıntıyı hiç görmüyorum.
hamile kalmaya çalışmadığım dönemde görüyordum arada bi.. geçen sene falan. 1 senedir hiç görmedim.

ki, akıntıyı görsem, ilişkiye bile girmeden hamile kalacağım :)
çünkü benim tüm hamileliklerim, o akıntıyı gördüğüm günün ilişkisinden gerçekleşti. hep akıntıyı buldum, hamile kaldım.
şimdi akıntım da yok, hamiş de kalamıyorum.. ne iş sence?

arkadaşım, valla iğneden 30-36 saat sonra olacağından emin olsam, yarın vurdururum.
ama bisürü şey okudum ben burda ilgili topikte.
iğneden 4-5 saat sonra çatlayıp, yumyumu kaçıranı da var, 48 saat sonra hala çatlamamış olanı da var. kesin çatlayacak, kesin o saatte çatlayacak diye bişey yok. o genel bi beklenti.

bacım onuda yaptım...ben çatlama da dahil 6-7 den yukarı ph görmedim...aldım artık 5 tl verdim ona içicem :27:
eczaneye bi de ph kağıdı sordum..adam depoya tel açtı,dedim numaralımı yoksa renk değiştiren mi? yok abla dedi adam idrara batır kağıdı hem numara veriyo hem renk...ben turnusol kağıdı gibi mosmor ol :53: yok be adam dedim nerden çıkarıyosun idrarı,çocuğun fen dersine lazım,su ölçücez biz onla...
ay bu ziyaretçilerden biri bu adam olabilirmi yaa :18:

hahahaha... evet ziyaretçiyi denk getirmişsin :)))

Bir arkadaş var çat iğnesi vurmuş ama olmamış ikinci ay tekrar denemiş sonra onunla birlikte ovulasyon testi kullanmış bakmışki çat iğnesi rağmen o iğneden 5-6 saat sonra çatlıyormuş. Ben Dr ozaman dedim yapalım diye ne kadar doğal olursa bizim için okadar iyi. Hem yumdan bir gün öncede yapılırsa kız diyorlar

evet evet, yumyum öncesi ilişki, sonuç: kız. net yani.

bir karar vermek zorundasin. bu isin sonu yok, herkes bir sey diyor-der. normaldir, herkesin tecrubesi farkli. o zaman dr guvenip onla devam et, o ne derse onu yap.

peki senin drunda su kadar kisinin oglu oldu gibi verileri var mI? neye guvenerek oglan olur diyor?
bu isteki en onemli sey kararli olmak. yoksa herkes catlama zamanini mi buldu? nasil ogullari oldu?

bu islerde tek emin oldugum, sIk iliskiyle kiz oluyor:2:
7
@yalel yumyum ne kadar oncesi kiz oldu? bir gun olduguna emin misin? test yapmis miydin? bu onemli cunku ben 1 gun oncede erkek olduguna inaniyorum.

Son düzenleme:
evet evet, yumyum öncesi ilişki, sonuç: kız. net yani.

yalelim,senle benim ortak sorunumuz bu canım,akıntı yok...
ben o uzayan akıntıyı bu 9 ayda bi kere falan gördüm herhelde...arada gördüklerim ya uzamaya çalışan losyonumsu ya da direk kremsi...
milletin maşşallahı var...napıp edip bizim bu işe çözüm bulmamız lazım bacısı...bunca aydır hamile kalamamaya bi anlam veremiyorum bende

ben o akıntıyı hiç görmüyorum.
hamile kalmaya çalışmadığım dönemde görüyordum arada bi.. geçen sene falan. 1 senedir hiç görmedim.

ki, akıntıyı görsem, ilişkiye bile girmeden hamile kalacağım :)
çünkü benim tüm hamileliklerim, o akıntıyı gördüğüm günün ilişkisinden gerçekleşti. hep akıntıyı buldum, hamile kaldım.
şimdi akıntım da yok, hamiş de kalamıyorum.. ne iş sence?

arkadaşım, valla iğneden 30-36 saat sonra olacağından emin olsam, yarın vurdururum.
iğneden 4-5 saat sonra çatlayıp, yumyumu kaçıranı da var, 48 saat sonra hala çatlamamış olanı da var. kesin çatlayacak, kesin o saatte çatlayacak diye bişey yok. o genel bi beklenti.

hahahaha... evet ziyaretçiyi denk getirmişsin :)))

Bacım ozaman hem iğne kullanıcaz hemde test. Benimki 36 saat sonra çatladığından eminim çünkü iki defa tüp bebek yaptım ikisindede 35.5 saatte uyuttular 36. Saatte yum topladılar öyle olmasaydı kendim için diyorum o yumlar işe yaramayacaktı

ne kadar doğru bilemem ama doktorlar 2 gün öncesi kız diyorlar dedimya ablam 14.güne kadar korunmadık diyor oğlu var canım

kızlar bişey soracam yumurtanın çatlayacagı zaman uzayan akıntı yapışkanmı oluyor ben şi,mdi taki,p ediyorumda uzayan akıntı ince ve yapışkan peki yogun ve sıvı oldugu zaman yumurtta çatlamışmı oluyor

bir karar vermek zorundasin. bu isin sonu yok, herkes bir sey diyor-der. normaldir, herkesin tecrubesi farkli. o zaman dr guvenip onla devam et, o ne derse onu yap.

peki senin drunda su kadar kisinin oglu oldu gibi verileri var mI? neye guvenerek oglan olur diyor?
bu isteki en onemli sey kararli olmak. yoksa herkes catlama zamanini mi buldu? nasil ogullari oldu?

bu islerde tek emin oldugum, sIk iliskiyle kiz oluyor:2:
7
@yalel yumyum ne kadar oncesi kiz oldu? bir gun olduguna emin misin? test yapmis miydin? bu onemli cunku ben 1 gun oncede erkek olduguna inaniyorum.

Evet dr birçok kişiye yapmış ve hatta yum çoğaltarakta üçüz ikiz bile erkek tutmuş. Zaten bunu duyunca gittim. Benim dr diyor diet vajinal duş hiçbirine inanmıyorum sadece ilişki önce kadın orgazm olacak sonra yum tam çatladığı zamanı bulup ona göre ilişki başka bilimsel yönden hiçbir başka şey yok demişti. Birde iki ilişki olacak demişti vajina ne kadar çok sperm dolarsa bizim için daha iyi demişti. Tüm hastalara hep aynı şeyi yapmış

:)))

eger dr igneyi 19 mmdeyken vurmussa ve tek yumurtaysa 4-5 saat sonra catlayamaz. ya da catlamissa bile bu cok ender bir durumdur ki ona da kimsenin yapabilecegi bir sey yok. cunku bu igneler yumurtayi buyutmuyor, sadece kesin catlamasini sagliyor.

senin yanlis anlamadiysam 1 yildir olmuyor ve sende problem yok. o zaman tek cozum zorla kocisi dr goturmek gibi gozukuyor. once onu yap bence, ya da caktirmadan sperm guclendirici seyler ver.

kızlar bişey soracam yumurtanın çatlayacagı zaman uzayan akıntı yapışkanmı oluyor ben şi,mdi taki,p ediyorumda uzayan akıntı ince ve yapışkan peki yogun ve sıvı oldugu zaman yumurtta çatlamışmı oluyor

evet. ic camasiriniz sanki altiniza hafif kacirmissiniz gibi islaninca bilin ki catlamis. ama onun disinda akinti uzuyor ve camasirinizda goruyorsaniz henuz catlamamis.

Evet dr birçok kişiye yapmış ve hatta yum çoğaltarakta üçüz ikiz bile erkek tutmuş. Zaten bunu duyunca gittim. Benim dr diyor diet vajinal duş hiçbirine inanmıyorum sadece ilişki önce kadın orgazm olacak sonra yum tam çatladığı zamanı bulup ona göre ilişki başka bilimsel yönden hiçbir başka şey yok demişti. Birde iki ilişki olacak demişti vajina ne kadar çok sperm dolarsa bizim için daha iyi demişti. Tüm hastalara hep aynı şeyi yapmış

e supermis iste. o zaman niye kafani karistiriyorsun. yalniz kadina sunu sor, catlam anini nasil builacak, her saniye ultrasonla bakamaz ki! igne iste bunu garantiliyor, cogu kiside.

bugün 11.günüm 3 gün sonra yum.zamanım akıntım şeffaf gelmesi gerekirken yine bu ay krem gibi doktorumun hastanesini aradım randevuyu ancak tam yum günümde verdiler pazartesiye 14:00 de muayene olayım dedim fitil verirse bu ay yine deneme yapamayacağım gibime geliyor neden böyle oldu akıntım hiç böyle olmazdı spralimi çıkaralı 3 ay oldu ondanmı vajinal duştanmı bilemiyorum ki sizin bir bilginiz varmı arkadaşlar

teravetten alıntı;

Diyet :
Anne, son 2-2,5 ay; baba, son 3 ay potasyum ve sodyum ağırlıklı diyet yapmalıdır. Tüm süt ürünleri, yumurta, ıspanak, lahana, marul, nane, maydanoz, salatalık, asma yaprağı, susam, bal, fındık, ceviz, ahududu, kızılcık, böğürtlen, brokoli, maya, tahin, hamur işleri, pazı, tere, haşlanmış sebzeler, aspartam, kafein (serviks mukusunu azaltır) yasaklanmalı günde hem anne hem baba 1 muz, 15 kuru kayısı 8-10 kuru hurma-kuru incir-kuru üzüm, günde 2 limonlu soda, 1 armut, her yemeğin yanında turşu, çay olarak yeşilçay, öğle ve akşam öğünlerinde et, kuru fasülye, mercimek, bezelye, nohut, barbunya, patates, ananas, domates bol yenilmelidir. Bunların arasında en önemlisi günde 2 tane limonlu soda içmektir. Limon hem potasyum kaynağı hem de alkali bir yiyecektir. Soda ise içindeki bikarbonat ile vajinal ph’ı artırır. Bundan dolayı bikarbonat oranı yüksek, kalsiyum oranı düşük soda seçilmelidir. Bu konuda ideal seçim, Kızılay marka sodadır. Sodayı özellikle baba adayı tüketmelidir.

evet. ic camasiriniz sanki altiniza hafif kacirmissiniz gibi islaninca bilin ki catlamis. ama onun disinda akinti uzuyor ve camasirinizda goruyorsaniz henuz catlamamis.

e supermis iste. o zaman niye kafani karistiriyorsun. yalniz kadina sunu sor, catlam anini nasil builacak, her saniye ultrasonla bakamaz ki! igne iste bunu garantiliyor, cogu kiside.

Bana 2 gün üst üste tahlil yaptırdı hatta hangi saatte kanı verdiğimi tahlilin ne kadar zamanda çıktığını sordu en son aradığında dünkü tahlilde değerin 8 di şimdi 20 ye yükselmiş akşam 5 gibi konuşmuştuk bana sabah namazından sonra 7 gibi ilk ilişki öğlen 12-1 gibide ikinci ilişki mutlaka olsun demişti. Ama benim ağrım çok oldu ilkinden sonra ikinciyi yapamadık bana mutlaka yap demişti yapmadık ama yinede tuttu düştü. Sebep ne bilemiyoruz

benim daktır da aynı kafada :ssz: iki ilişki diye

Back