Süper Anneler - 2011

yavrum nasil oalyim ozledik sizi valla iyiim valla hazirlik yapiyom:KK49:

ben yapcam canim eve bol bol maydonozzz alam

benim bu konusma esnasinda hic bir kötü niyetim yoktu....... alma mazlumun ahını deyince bedduan mi tuttu hee dedim....... ne var bunda bunun altinda ne yatabilir........ benim sahis falan aklima gelmedi ya....... kimseyi cekistirmek aklima gelmedi ard niyetim yoktu...... ben anlam veremedim birden parlandi.......aydinda bile tartismalar olunca kimseye sen haklisin sen haksizsin demedim karismadim söz söylemedim.....ben sana diyecekmisimki (onlar sana ne yapti bu kadar kizmissin) ben burada olmayan birisinin neden avukatligini yapayim 3. sahis neden araya girsin ya.... iki kisinin arasindaysa problem o iki kisi cözsun neden araci yesin dayagi ya banane.... daha fazla gorusmek konusmak istemiyorum bu konuda hersey aydinda kaldi.....:KK43:
e gurbetcim etrafında dalkavuğu çok olanlar sürekli aynı muameleyi bekler...sende öle yapmayınca suçlu oldun.neyse üzülme.onlar üzülsün...konuyu kapatalım.
kral çıplak
kral çıplak
kral çıplak:KK9:

kızlar fionayı bilenler bilir.oda test kullandı.ilk değil ikinci gün denedi.son mesajını alıntı yaptım özelden yolladı bana
slm Mimoza topiğinize geleceğim.Ben 8 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.Şuan çok aktif katılamayacağım.Allah hepinize nasip etsin.Tekrar yazarım.

niye öyle düşündünkine...? :KK66: burada ki üyeliğim eski pek yazmıyor sadece okumakla yetiniyordum..msj sayımdan belli değilmi

canım sirkeli suyu momof diye bir arkadaş vardı onun yaptıkları içinde okumuştum ben.

takviyede GNC nin erkekler için olanı googledan bakarsanız içinde epeyce yararlı vitamin var.

bu arada bir arkadaşımdan yeni öğrendim, soldan yumurtlamıştı bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşmiş.
ayrıca çok fazla kahve tüketen 3 arkadaşım var 2 sene içinde farklı zamanlarda hamile kaldılar. birinin oğlu oldu diğerlerinin oğlan görünüyor ultrosonda...bilemiyorum tabi tesadüf mü?
Simdi kızlar size bir soru genelde anladıgım kadarıyle erkek bebek sol yumurtalıktan yumurtlamayla olusuyor ve bbek keseside solda oldugunda %100 olmasa bile yüksek cogunlukta erkek oluyor dimi? Peki biz niye o zaman ilşkiden sonra sagımıza yatıyoruz? Yumurta soldaysa saga diilde sola yatmak daha mantıklı geliyor dimi?Bu saga yatmamızın sebebi ne?
bende öbür tarafta piglet kim diyordum allah allah yaw.bejnubalmiş canım isim değiştirince kafalar karışıyor hee:)
blg de eylülmüş tamam
Lizacımm meraba cnm naıslsın?
yazin anam yazim bende catir catir oglan dogurcammmmmmmmmmmmmmmm:KK62:
INSALLAAAAAAAAAAHH INSALLAHH GURBETABLAICM HAYIRLI HABERLERINIZ ALIRIZ EYLUK EKIMDE:)
canım ben ismim için yazı yazdım değişiklik yapılmasını rica ettim belki onaylanır onu bekliyorum
mERHABA umutcumm senide kırk yıl düsünsem cıkartamaazdım cnm benim yaa:):KK1:
hemen hemen ayniyiz benimki bitti bu ay bakicam ne zamna gidakliyorum diye ona gore gelecek ay eksinlaycammm bebegiii insAllahhhh
Insallah Hayırlısı olur, bizde gaza geliriz
kızlar fionayı bilenler bilir.oda test kullandı.ilk değil ikinci gün denedi.son mesajını alıntı yaptım özelden yolladı bana
slm Mimoza topiğinize geleceğim.Ben 8 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.Şuan çok aktif katılamayacağım.Allah hepinize nasip etsin.Tekrar yazarım.
Mimozacım hosbulduk buarada fionayı ben bilmiyorum tabi, ovulasyon kitimi kullandı ? hangi markanın ki?
Kızlar Hosbulduk:))))

Bebeğin cinsiyeti 5.haftada belli olacak

Amerikan Tıp Derneği’nin dergisinde (JAMA) yayımlanan makaleye imza atan bilim adamları, 3 bin 524 gebeliği kapsayan 57 araştırmayı inceledi. Bebeğin cinsiyetinin anneye yapılan kan testi sayesinde çok daha erken ve büyük oranda kesin olarak belirlenebileceğini belirten bilim adamları, cinsiyete bağlı genetik anormallik risklerinin amniyosentez yönteminden daha az riskle teşhis edilebileceğini vurguladı.

DNA testinin gebeliğin 5-7. haftasında bebeğin cinsiyetinin yüzde 95-99 kesinlikle belirlenmesini sağlayabileceğine dikkati çeken araştırmacılar, ultrason yöntemiyle bebeğin cinsiyetinin 11. haftadan itibaren belirlenebileceğini ancak bu yöntemin de anne kanındaki fetüs hücreleri kullanılarak yapılan testlerden daha az güvenilir olduğunu bildirdi.

slm mimoza topiğinize geleceğim.ben 8 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.şuan çok aktif katılamayacağım.allah hepinize nasip etsin.tekrar yazarım.

fionayı hatırlıyorum az çok, çok sevindim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir evlad olur inşallahhh

arkadaşlar artık işe koyulmanın vakti geldi. öncelikle aklımızda kk'da hamile kalan yöntem uygulanların listesini yapalım. Hangi yöntemi kullandıklarını ve sonucu yazalım. Mesela gulyhas ve tombilibunun çatlatma iğnesi kulandıklarını biliyoruz. Matematik, momof vs hangi yöntemleri kullandılar? Herkes aklındakileri yazsın lütfen.

klomen (veya gonaphane) + çat iğnesi beraber olduk canım

şu ph ölçme olayını hep denedim ama en fazla yükseldiği 5 yada 6 oldu

tuzlu yedim bol kırmızı et yedim, hurma ve kayısı yedim hergün

en önemlisi namaz kıldım hayatımda belki ilk defa , dua ettim , çevremdeki herkesin iyi dilekleri ile duaları ile belkide allah muradımızı verdi,hani derler ya başkasının ağzı ile edilen dua kabul olur diye ben çok inanıyorum, hele gurbetim taaa kutsal topraklarda dua etti benim için canım benim:))

antibiyotik fitil ve mantar ilacı kullandım ,ilk ay hamile kalamadım ama 2. Ay kaldım

aklıma ilk gelenler bunlar kızlar

Topıgınız hayırlı olsun arkadaslar ben yaklasık 1 sendır takıpteyım sızleri ama cesaret sıfır valla bırı 12 yasında bırıde 18 aylık 2 kızım var bazı arkadaslar tanır benı calıstıgım için pek fırsat bulamadım amaıns fırsat buldukca takıpteym valla 3 cu bebek ıcın cesaret toplamam lazım aslında ıstıyorum erkeK ıcın olmasa bıle 2 az aslında bende 2 kardesım ve hakkaten cok yalnızm bıde kardesım erkek ne paylasabılrımkı 2 senE sonra dusnuyom aslında yasta 31 gercı ama krdeımız bıtmesı lazım allah herkesın gonlundekını kucagına versın inş gercı esımı nasıl kandırcam bılmem ama amann erkekler cabuk kanar :KK52: Verecem kucagına oglanı deyınce belkı kanar gercı ben bu 2 cıye zor ıkna ettım kısmet artık herkese hayırlı gunler:92:

Son düzenleme:
arkadaşlar aklıma takılan bişi var, yumurtlama dönemi diet falan tamamda, bioritm ve dolunay olayına takıldım, bunlar denk gelmezse erkek olmama olasılığı yüksekmi, siz nelere ağırlık veriyosunuz,

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu klübe üyeyim bebek cinsiyetiyle ilgili bir çok arkadaşın topiğinde paylaştığı bilgileri okudum kimi zamanda fikir aldım ama bir türlü ikinci çocuğa cesaret edemedim yada şartlar uymadı erteledim oğlum şuan 2,5 yaşında bazen kardeş için uygun zaman olduğunu düşünüyorum bazende 1 sene daha beklesem mi diyorum yaş ilerledikçede zorlanıcak mısım gibi geliyo ufff yaa çok zor bide kızım olsun çok istiyorum yaa olmazsa 3.cüye hiç cesaret edemem.kızım olmaz gibi geliyo çünki eşimin ailesinde kız çocuk yok denecek kadar az eşim 3 erkek kardeş kardeşlerinin birinin kızı var sadece diğerleri hep erkek inanır mısınız geçen sene kuzenlerinin çocukları oldu 3 üde erkek o kadar erkek çocuk baskın yani kiminiz bana ah ne güsel keşke bizimde oğlumuz olsa diyo belki ama işte herkes kendinde olmayanı istiyo.kesin çözümüde var bunun kıbrısta ama işte malum maliyeti çok pahalı ona bütçe ayıramam ne yazık ki cesaretimi toplayıp kesin karar verdiğimde burda paylaştığınız ve deneyimlediğiniz şeyleri uygulayıp gerisini allahın taktirine bırakmayı düşünüyorum hanımlar iyiki böyle bir paylaşım yeri var kızlar ve mimoza sanada çok teşekkürler ilk olarak sen cevap vermiştin bana kız bebekle ilgili yöntemleri sorduğum da :)şimdi de yeni bilgileri paylaşımları bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardan .inş allah hepimizin gönlüne göre verir bende minik kızıma kavuşurum en hayırlı olduğu zamanda...

slm kızlar
gurbetçiğim ben düşük yapalı 5 ay oldu bu arada sanada geçmiş olsun
umut canım seni gördüğüme sevindim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

slm kızlar
gurbetçiğim ben düşük yapalı 5 ay oldu bu arada sanada geçmiş olsun
umut canım seni gördüğüme sevindim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

iyiyim canım sen nasılsın bende görünce sevindim seni
ben aynı bildiğin gibiyim canım devam çalışmalara:KK1:
gel beraber yapalım ne dersin :KK34:

merhaba arkadaslarrr
bugun regl oldum yani sikluslarim 29 ben yum gunum tahminen hangi gun acabaa ama ben hep dengesiz yumurtluyorumyani bazen reglden sonraki hafta bazen regle bir hafta kala oyle yani olmaz demeyin oluyo inan ki

bejnubal, sol yumurtalık erkek değil genelde kız olduğu söyelnir. ben bir yayın okudum ama hayvanlar üzerinde yapılmış:) sağ taraftan bariz bir farkla erkek olmuş. tabiki iki taraftandan da ikisi var ama sayısal olarak sağ tarafta erkek daha çok.

kızlar maydanoz buharı sadece hamile kalmak için mi erkek bebeğe bir katkısı varmı.

bir de özlem bay'ın oğlu olmuştu değil mi?

yine arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmış herkesin emeğine sağlık,

merhaba arkadaslarrr
bugun regl oldum yani sikluslarim 29 ben yum gunum tahminen hangi gun acabaa ama ben hep dengesiz yumurtluyorumyani bazen reglden sonraki hafta bazen regle bir hafta kala oyle yani olmaz demeyin oluyo inan ki

mutlaka oluyordur cnm adet sonrası erkek bebeklerin bu şekilde olduğuna inanıyorum. hatta genel olarak okuduklarımdan adet sonrası yumurtlarsan ve ilişki olursa erkek bebek olma şansı dönemin ortasında olan yumurtlama gününden daha fazla diye de düşünüyorum:)

mimozacım eski topiklerden birini okudum dün. bio+çin+rus takvimi diye bir konu senin açtığın. orda genel olarak bionun tutması yarı yarıya gibi geldi bana. sen ne diyorsun?

merhaba arkadaslarrr
canim adetlrin duzenli ise bir ticker ap takip edelim seni uyaralim akini ile ilgile soru soralim ne dersin
bejnubal, sol yumurtalık erkek değil genelde kız olduğu söyelnir. ben bir yayın okudum ama hayvanlar üzerinde yapılmış:) sağ taraftan bariz bir farkla erkek olmuş. tabiki iki taraftandan da ikisi var ama sayısal olarak sağ tarafta erkek daha çok.

kızlar maydanoz buharı sadece hamile kalmak için mi erkek bebeğe bir katkısı varmı.

bir de özlem bay'ın oğlu olmuştu değil mi?

yine arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmış herkesin emeğine sağlık,
maydonaz kolay hamis kalmak icin canimmm
he glyhas canim benim ilk erkek olacagi haberinide mekkedeyken vermisti alemde seni aramistim ne guzel hey gidi gunler hey Allahim aglattin beni simdik sen:KK43: bizim sitemiz baskaydi yine birlesegiz zaman lazim toparlaniyoruz yavas yavas herkessin bebegi oldu girememeleri normal dimi ama

Dun basladigim dietim boyle

1. 1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa
Namaz dua
Kuran hatmine de bugunden basliycam ins
bioritmim 20-31 arasi erkege yatkin

ama ben ates olcumu ve bioritmden baska sumuksu akintiya takdim kafayi cunku daha gercekci geliyor bana
butun bunlari 1 hafta deniycem ins
sonra iliski
bu arada cocuk emziriyorum bu kotu etkilermi bunlari yaptiklarimi?

canım emziriyosan bebeğin küçüktür muhtemelen bence ertele en 1sene daha çocukların arasında 4 yaş olsun acele etme
3 yaş çok tehlikeli kıskançlık açısından aklınızda bulunsun
ve hamile olduğunuzu çocuğuna 7 aylık olana kadar söyleme

trufff napıyosun canım ya bi sesi verrr :KK61:

ses bir ki deneme püfffff deneme
herkese selam anacım çocuktan fırsatmı var okudum bi de tüm yazdıklarınızı
bebişim iyi çok şükür
ben şu anda uzun vadede çocuk düşünmüyorum bi eserse belki fikrim değişir
bazen ben de 4 çocuk olsun diyorum
bazen de delimisin napcın 4 çocuğu 2 tane neyine yetmiyi diyorum

hadi bakalım kızlar rastgele

mutlaka oluyordur cnm adet sonrası erkek bebeklerin bu şekilde olduğuna inanıyorum. hatta genel olarak okuduklarımdan adet sonrası yumurtlarsan ve ilişki olursa erkek bebek olma şansı dönemin ortasında olan yumurtlama gününden daha fazla diye de düşünüyorum:)

mimozacım eski topiklerden birini okudum dün. bio+çin+rus takvimi diye bir konu senin açtığın. orda genel olarak bionun tutması yarı yarıya gibi geldi bana. sen ne diyorsun?
evet canım çokta fazla tutmayabiliyor gibi gözüküyor ama çoğunluk tek ilişki değil vede tahmini yum tarihi....
o sebepten tutmuyor gibime geldi.ama tabiki tutmamasıda normal...
Simdi kızlar size bir soru genelde anladıgım kadarıyle erkek bebek sol yumurtalıktan yumurtlamayla olusuyor ve bbek keseside solda oldugunda %100 olmasa bile yüksek cogunlukta erkek oluyor dimi? Peki biz niye o zaman ilşkiden sonra sagımıza yatıyoruz? Yumurta soldaysa saga diilde sola yatmak daha mantıklı geliyor dimi?Bu saga yatmamızın sebebi ne?

Lizacımm meraba cnm naıslsın?

INSALLAAAAAAAAAAHH INSALLAHH GURBETABLAICM HAYIRLI HABERLERINIZ ALIRIZ EYLUK EKIMDE:)

mERHABA umutcumm senide kırk yıl düsünsem cıkartamaazdım cnm benim yaa:):KK1:

Insallah Hayırlısı olur, bizde gaza geliriz

Mimozacım hosbulduk buarada fionayı ben bilmiyorum tabi, ovulasyon kitimi kullandı ? hangi markanın ki?
Kızlar Hosbulduk:))))
fiona normal satılan dijital olmayan testerden kullandı.pozitiften sonraki gün tekrar bakmıştı ve tekrar kopkyu ikinci çizgiyi ikinci defa gördü o akşama oldu diye hatırlıyorum.....

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu klübe üyeyim bebek cinsiyetiyle ilgili bir çok arkadaşın topiğinde paylaştığı bilgileri okudum kimi zamanda fikir aldım ama bir türlü ikinci çocuğa cesaret edemedim yada şartlar uymadı erteledim oğlum şuan 2,5 yaşında bazen kardeş için uygun zaman olduğunu düşünüyorum bazende 1 sene daha beklesem mi diyorum yaş ilerledikçede zorlanıcak mısım gibi geliyo ufff yaa çok zor bide kızım olsun çok istiyorum yaa olmazsa 3.cüye hiç cesaret edemem.kızım olmaz gibi geliyo çünki eşimin ailesinde kız çocuk yok denecek kadar az eşim 3 erkek kardeş kardeşlerinin birinin kızı var sadece diğerleri hep erkek inanır mısınız geçen sene kuzenlerinin çocukları oldu 3 üde erkek o kadar erkek çocuk baskın yani kiminiz bana ah ne güsel keşke bizimde oğlumuz olsa diyo belki ama işte herkes kendinde olmayanı istiyo.kesin çözümüde var bunun kıbrısta ama işte malum maliyeti çok pahalı ona bütçe ayıramam ne yazık ki cesaretimi toplayıp kesin karar verdiğimde burda paylaştığınız ve deneyimlediğiniz şeyleri uygulayıp gerisini allahın taktirine bırakmayı düşünüyorum hanımlar iyiki böyle bir paylaşım yeri var kızlar ve mimoza sanada çok teşekkürler ilk olarak sen cevap vermiştin bana kız bebekle ilgili yöntemleri sorduğum da :)şimdi de yeni bilgileri paylaşımları bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardan .inş allah hepimizin gönlüne göre verir bende minik kızıma kavuşurum en hayırlı olduğu zamanda...

canım sen kararını ver.diyetle victoriya bekım varya şu futbolcunun karısı üç oğlandan sonra kızı oldu.haberi kopy yapmıştım.okumadınmı...seninde olur.kararını ver dua et inşallah olur

X