- 4 Ağustos 2011
- 241
- 4
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
saol cnm peki ovulasyon gunumu denemeliyim bu testi bir de cokmu lazim almak bu testlerden?
canim nereye cikiyorsun tatile bayramdakızlar hepinize günaydınlaarrr
seyhanim bir ticker yaparsan sevinirim kiz ovulasyon tickeri da orayada umut yaz nickler degisik olunca kim kim karistiriyom
ne yaptin en son deneme falan oldumu durumlar nasilcanım ben ismim için yazı yazdım değişiklik yapılmasını rica ettim belki onaylanır onu bekliyorum
ne yaptin en son deneme falan oldumu durumlar nasil
he olabuluuuuuu unuttum bu bebebk isi benu delu etti yawwwwwwwkız dün hastayım yazdımya unuttun sen
hemen hemen ayniyiz benimki bitti bu ay bakicam ne zamna gidakliyorum diye ona gore gelecek ay eksinlaycammm bebegiii insAllahhhhkız dün hastayım yazdımya unuttun sen
hemen hemen ayniyiz benimki bitti bu ay bakicam ne zamna gidakliyorum diye ona gore gelecek ay eksinlaycammm bebegiii insAllahhhh
canim nereye cikiyorsun tatile bayramda
cani gonulden inaniyourm ben bunaaaaa olacak Allahiminda izni ileevet aynı gidiyoruz senle kısmet bakalım gurbet inşallah olacak
cani gonulden inaniyourm ben bunaaaaa olacak Allahiminda izni ile
ezelce iyi sevindim ya bayram tatili salidan pazara kadarmi surecek nasil bilmiyourm ben
reglim bitti bir ay sonraya ins denemem var bakalim ilk denemde tutar insAllahh
gelincik
canim
adetin senin duzenli hesapet yumurtlama gunu u kendini dinle bakalim o gunlerde akinin halini gozetle nerler olacak ona bilirsin canim