Süper Anneler - 2011

saol cnm peki ovulasyon gunumu denemeliyim bu testi bir de cokmu lazim almak bu testlerden?

canım buna şöyle açıklama yapayım sana.ovulasyon günü bir sonraki adet olacağın günden tam 14 gün önce oluyor.yani 28 günde bir adet oluyorsan 28-14=14 oluyor bu da en son adetinden sonraki 14. gün yumurtlama günün demek.ya da 30 günde bir adet oluyorsan 30-14=16 bu da en son hastalıgının üstüne 16 gün sayıp yum. gününü bulursun demek oluyor.sayma işini yaparken adetinin başladığı günü 1. gün olarak sayacaksın.ama tabi bir sonraki adet gününü eğer adetlerin çok düzenli ise kestirebiliyorsun.örneğin 28 günde bir adet oluyosan yumurtlama gününü tahmin etmen kolay.veya diyelim ki adet günlerinin arası 28-35 gün ise dediğim gibi bir sonraki adet günüm 28 gün sonra olursa 14. gün(28-14=14) 35 gün sonra olursa 21.gün(35-14=21) hesabı yaparsın.yani bu durumda bir önceki adet gününün üzerine 14 ve 21 koyarsın aradaki kalan 1 hafta boyunca ovulasyon testi yaparsın.ama dediğim gibi adetlerin düzenli ise veya 3-4 gün farkediyorsa bu testi 3-4 gün kullanarak sonuca ulaşman mümkün.

teravet ellerıne sğlık ne kadar bilgi toplamışsın arkdaslara çok güzel bilgiler gerçektende.mesela dr gidip p öçltürmeyı bımıyordum yaparmı dr süper
ozman bende gideyım kız bebek düşünüyorum ya ramazandan sonra tam bı dr dan geçeyım dıyorum çünku bulamıyorum ya yumurtlama günümü anlamadım gitti
ateş ölçerek anlayayım dedım termometrem bozuldum yenıledım e halıyle 4 5 gün geçti bıde ramazan olunca uykular süreklı bölünüyor tutmadı benım ateş.
sümüksü akıntımdan bıleyım dedım hay aksı gelmedı bı arkadasında dedği gibi bı ay gelıyo bı ay gelmıyo belli değil oda
bugün benım yumurtlama günüm hiç bişeyım yok normalım ne karın ağrısı ne baska belirti sinir oldum ya
dr a desem bakarmı yumurtlm çatlamışmı ph öçlermi yoksa git be kadın numunelıkmısın der açıkcası çok çekınıyorum
teravet bu yzılrı bulduğun yerde kızla ilgili pylaşımda bulunanlarda varmı bu gibi altın bilgilerden ?

reglim bitti bir ay sonraya ins denemem var bakalim ilk denemde tutar insAllahh
gelincik
canim
adetin senin duzenli hesapet yumurtlama gunu u kendini dinle bakalim o gunlerde akinin halini gozetle nerler olacak ona bilirsin canim

seyhanim bir ticker yaparsan sevinirim kiz ovulasyon tickeri da orayada umut yaz nickler degisik olunca kim kim karistiriyom

cani gonulden inaniyourm ben bunaaaaa olacak Allahiminda izni ile

ezelce iyi sevindim ya bayram tatili salidan pazara kadarmi surecek nasil bilmiyourm ben

canım birleştirdiler tatili 26 ağurtosta başlıyor yani cuma günü mesai bitimi oh diyorsun 9 gün iş yok ama biz 1. günü bayramı yapıp yola çıkıcaz inşaAllah

reglim bitti bir ay sonraya ins denemem var bakalim ilk denemde tutar insAllahh
gelincik
canim
adetin senin duzenli hesapet yumurtlama gunu u kendini dinle bakalim o gunlerde akinin halini gozetle nerler olacak ona bilirsin canim

inş tutar burdan bızzat takıpe devam gurbet abla burdada senın olmana çok sevınıyorum yoksa msj la zor olacktı.
düzenlı adetım ama sayıyorum çatlaması gereken gün ben hiç bir bulguya rastlamıyorum sorunda orda ya ablacım.emın olmak lazım kız bebek içinde ya bılmeden o gün yaparsam :2:
bakalım bu ay geçsinde eyllde olmadı dr gıdeyım dıyorum ama tepkıden korkuyom dr un hayırlısı olsun inş.

Teravet cim

Hamilelik öncesi kontrol olsun diye doktora gittim...doktor gayet güzel herşey dedi...ilaç bile yazmadı....ben vagihex istedim de öyle yazdı....belki iltihaba faydası olur diye

ilaç kullanmam gerek ever ama hangi ilacı....doktorlar sağlıklısın diye yazmıyor ama bende ilt,hap var işte....olmasa adetlerim düzene girer....

adet düzenlemeye etkili olan ilaç bilgisiolan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…