Süper Anneler - 2011

yaaaa :43: çok üzüldüm

peki sen nasıl kalmıştın bebişine,yum günü mü tek ilişki mi

evet canım pik yaptıktan sonra her 4 saatlle bir yaptım silikleştigini gördügüm zaman 4 saat sonrasıydı tek ilişki oldu.tam orgazm olamadım önce 5 dk sırt üstü yattım sonra sag tarafıma yattım sag yumurtalıktan kaldım.düşükten sonrada devamlı baktırıyorum dominat folikul olmadı daha sag tarafımda bu ay soldan deneyecem bakalım

Son düzenleme:
evet canım pik yaptıktan sonra her 4 saatlle bir yaptım silikleştigini gördügüm zaman 4 saat sonrasıydı tek ilişki oldu.tam orgazm olamadım önce 5 dk sırt üstü yattım sonra sag tarafıma yattım sag yumurtalıktan kaldım.düşükten sonrada devamlı baktırıyorum dominat folikul olmadı daha sag tarafımda bu ay soldan deneyecem bakalım

sağ - sol meselesi doğru mu kızlar acaba hakkatten?

kızım nerden çıkmıştı bilemiyorum ama... soluma yerleşmişti, onu biliyorum.

hoşbulduk canım sagol düşük yaptıgım zaman burda ne okuduysam denedim yemek işlerine pek uyamadım ama genetik ve patoloji sonucunda bebegim erkekti.rabbim hayırlısını versin hepimize .
inşallah yine gelir göbüşüne bebeğin

hehehe valla mozart,bethoven,cok sesli klasik müzik bunlarla gecti günlerim.bunlar zekayida gelistiriyo.evdede her türlü müzik aleti var esimle benim hobyim.simdi benim kizlar bazen masalla bazende müzikle uyuyo.ben eski ninnileri dinletme taraftari degilim cünkü ninniden cok agit oldugu icin bana ters.mesela danalar girmis bostana kov bostanci danayi ahanda direk siddet.yada bebegin besigi camdan yuvarlandi düstü damdan bunlar bana ters.simdi benim dinlettigim ninniye bak aradaki farki sen söyle.
http://www.youtube.com/watch?v=xB8TEYme6T4

:60: yemin ederim koptum....bu ninnileri hiç sözlerine dikkat etmeden onlarca kez söyledim ben kızlara...şimdiki hallerine kızmakta haksızım demeki,hergün kavga kıyamet...

Bacimsın sen bana kırıldınmı? En çok uzulecegim sey birinin bana kırılması bilmeden bir hatam olduysa afedersin canim kardesiz hepimiz kendimden daha fazla sizlerin mutlu olmasını isterim inan. Kötü bir niyetim olamaz asla.

uleennnn satasmayin bana bak türkiyeye gelir ögrenirim cinsiyeti sizede söylemem. annemleride görür gelirim :ssz:

Ayy karuu cvp yazma geregı duymuyoo banaaa :)))))

kız durrr anca oku yaz,bi de arada çalışıyom herhalde :27:
yok canım için ferah olsun,ben kolay kolay kırılmam,ki senin söylediğinde hiç kırılcak bişey yok.bacımsın :54:

bişey sorucam kızlar..
elimde labo ov. testlerinin yanında gelen hamilelik testlerinden var.

hamilelik varsa, hangi günde yaparsam çıkar ilk olarak?

şimdi bi şüphelendim kendimden ben yaa... bi ıslaklık hissettim, gittim baktım. kan değil, akıntı.
ne iş ne ayak? ben regl bekliyorum, kuru olmam lazımkend ne diye akıntım oldu şimdi acaba?
hayır olsun?
o normal gebelik testleri hangi günde yapılmalıdır?

hosgeldin senın ovulasyon yakın görünüyor canım 4 saat sonra tekrarla testini akşama var gibi halvet çünkü piki dün görmüşsün...
kaybın için üzüldüm allh bir daha yaşatmasın...

hoşbulduk canım amin canım düşmanımı bile cocouguyla sınamasın rabbim.4 saat sonra deniycem bi daha canım ama bu aksam silikleşirse yandım eşim nöbetçi gecen ayda nöbet yüzünden kacırdım zaten çirft çizgi cıkınca denedim olmadı.

kizzzz ucak parasina burda özel ultrason merkezine giderim daha kisa sürer ama ben bekliycem iste .apranxx satasmaya devam etsin gaza gelmiycem:52::52:
sultancım, sen nub'da baktırdın mı hiç? yorum aldın mı bilenlerden...
bence paşa geliyor ama... onlar ne diyorlar?

Rabbim gonlune gore versin arkadasim.. dualarimiz kabul olur insallah hepimizin.

amiiinnnn

Ver bi nanak ;) ve bana bi yogunlaş birazdan cikicam dra. Dun aksamdan beri vajen phini olcuyorum ve 5 civari ve kuruyum akintidan eser yok :( bugun 14. Gun

bişey sorucam kızlar..
elimde labo ov. testlerinin yanında gelen hamilelik testlerinden var.

hamilelik varsa, hangi günde yaparsam çıkar ilk olarak?

şimdi bi şüphelendim kendimden ben yaa... bi ıslaklık hissettim, gittim baktım. kan değil, akıntı.
ne iş ne ayak? ben regl bekliyorum, kuru olmam lazımkend ne diye akıntım oldu şimdi acaba?
hayır olsun?
o normal gebelik testleri hangi günde yapılmalıdır?

kız yap hemen zaten gunun gecmedı mı senin.ben laboyla regl olacağım gun öğrenmiştim

sağ - sol meselesi doğru mu kızlar acaba hakkatten?

kızım nerden çıkmıştı bilemiyorum ama... soluma yerleşmişti, onu biliyorum.

canım valla dogru gibi geliyor bana ben kızıma soldan kaldım abimin 3 oglu var yengem hep sag yumurtalıktan kaldı.valla benim bu ay sol yumurta zamanını kacırmazsam deneyip tutarsa bende cok merak ediyorum

kizinin nerden ciktigini bilmiyonmu:53:hehehe sezeryansan karnindan cikmistir:35::60::60::60::60:

hahahahah... evet karnımdan çıktı. maalesef öyle oldu yani.
çok işstemiştim aşağıdan çıkmasını aslında. çok bekledim öyle olsun diye.. dualar ettim hep.
ama nasip değilmiş, benimki karnımdan çıktıydı :))

hoşbulduk canım amin canım düşmanımı bile cocouguyla sınamasın rabbim.4 saat sonra deniycem bi daha canım ama bu aksam silikleşirse yandım eşim nöbetçi gecen ayda nöbet yüzünden kacırdım zaten çirft çizgi cıkınca denedim olmadı.

canım bende aralıkta düşük yaptım...eşin nöbeti ne zmn biter silikleştikten sonra 12 ssaatin var o zmna kadr deneme yapabilirsin...

sultanın cevabı arada kaynamış,ooohh canıma değsin hepimiz öğrenicez senden önce,hatta bi dr varmış 8. haftada söylüyormuş,ben ona gidicem :64:

canım valla dogru gibi geliyor bana ben kızıma soldan kaldım abimin 3 oglu var yengem hep sag yumurtalıktan kaldı.valla benim bu ay sol yumurta zamanını kacırmazsam deneyip tutarsa bende cok merak ediyorum

eee o zaman, madem bu kadar denenmiş sonuç var elinde. soldan yumurtlayacağını da biliyorsan ve erkek bebek istemekteysen ısrarla... yapma bu ay şekercim.
bekle sağdan yumyum yakalayınca yap.

Back