- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.801
sultann bacım kızdırırm şimdi seni daha da cok gel öğren diye anacım![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaçok üzüldüm
peki sen nasıl kalmıştın bebişine,yum günü mü tek ilişki mi
beni hic atmiyodevamsizlik yaparsan öyle olur taniyamadi seni site
![]()
evet canım pik yaptıktan sonra her 4 saatlle bir yaptım silikleştigini gördügüm zaman 4 saat sonrasıydı tek ilişki oldu.tam orgazm olamadım önce 5 dk sırt üstü yattım sonra sag tarafıma yattım sag yumurtalıktan kaldım.düşükten sonrada devamlı baktırıyorum dominat folikul olmadı daha sag tarafımda bu ay soldan deneyecem bakalım
inşallah yine gelir göbüşüne bebeğinhoşbulduk canım sagol düşük yaptıgım zaman burda ne okuduysam denedim yemek işlerine pek uyamadım ama genetik ve patoloji sonucunda bebegim erkekti.rabbim hayırlısını versin hepimize .
hehehe valla mozart,bethoven,cok sesli klasik müzik bunlarla gecti günlerim.bunlar zekayida gelistiriyo.evdede her türlü müzik aleti var esimle benim hobyim.simdi benim kizlar bazen masalla bazende müzikle uyuyo.ben eski ninnileri dinletme taraftari degilim cünkü ninniden cok agit oldugu icin bana ters.mesela danalar girmis bostana kov bostanci danayi ahanda direk siddet.yada bebegin besigi camdan yuvarlandi düstü damdan bunlar bana ters.simdi benim dinlettigim ninniye bak aradaki farki sen söyle.
http://www.youtube.com/watch?v=xB8TEYme6T4
Bacimsın sen bana kırıldınmı? En çok uzulecegim sey birinin bana kırılması bilmeden bir hatam olduysa afedersin canim kardesiz hepimiz kendimden daha fazla sizlerin mutlu olmasını isterim inan. Kötü bir niyetim olamaz asla.
uleennnn satasmayin bana bak türkiyeye gelir ögrenirim cinsiyeti sizede söylemem. annemleride görür gelirim![]()
Ayy karuu cvp yazma geregı duymuyoo banaaa :)))))
sultann bacım kızdırırm şimdi seni daha da cok gel öğren diye anacım![]()
Rabbim gonlune gore versin arkadasim.. dualarimiz kabul olur insallah hepimizin.hahaha... 5 senelik üyesiyim ben bu kk'nın.
kızıma da burda hamile kaldım... oğluma da burda hamile kalıcam.
bende yeri büyük..
ama beni tanımamış hakkattten :)))
sağ - sol meselesi doğru mu kızlar acaba hakkatten?
kızım nerden çıkmıştı bilemiyorum ama... soluma yerleşmişti, onu biliyorum.
hosgeldin senın ovulasyon yakın görünüyor canım 4 saat sonra tekrarla testini akşama var gibi halvet çünkü piki dün görmüşsün...
kaybın için üzüldüm allh bir daha yaşatmasın...
sultancım, sen nub'da baktırdın mı hiç? yorum aldın mı bilenlerden...kizzzz ucak parasina burda özel ultrason merkezine giderim daha kisa sürer ama ben bekliycem iste .apranxx satasmaya devam etsin gaza gelmiycem![]()
Rabbim gonlune gore versin arkadasim.. dualarimiz kabul olur insallah hepimizin.
bişey sorucam kızlar..
elimde labo ov. testlerinin yanında gelen hamilelik testlerinden var.
hamilelik varsa, hangi günde yaparsam çıkar ilk olarak?
şimdi bi şüphelendim kendimden ben yaa... bi ıslaklık hissettim, gittim baktım. kan değil, akıntı.
ne iş ne ayak? ben regl bekliyorum, kuru olmam lazımkend ne diye akıntım oldu şimdi acaba?
hayır olsun?
o normal gebelik testleri hangi günde yapılmalıdır?
sultancım, sen nub'da baktırdın mı hiç? yorum aldın mı bilenlerden...
bence paşa geliyor ama... onlar ne diyorlar?
amiiinnnn
sağ - sol meselesi doğru mu kızlar acaba hakkatten?
kızım nerden çıkmıştı bilemiyorum ama... soluma yerleşmişti, onu biliyorum.
kizinin nerden ciktigini bilmiyonmuhehehe sezeryansan karnindan cikmistir
![]()
hoşbulduk canım amin canım düşmanımı bile cocouguyla sınamasın rabbim.4 saat sonra deniycem bi daha canım ama bu aksam silikleşirse yandım eşim nöbetçi gecen ayda nöbet yüzünden kacırdım zaten çirft çizgi cıkınca denedim olmadı.
canım valla dogru gibi geliyor bana ben kızıma soldan kaldım abimin 3 oglu var yengem hep sag yumurtalıktan kaldı.valla benim bu ay sol yumurta zamanını kacırmazsam deneyip tutarsa bende cok merak ediyorum