Süper Anneler - 2011

estağfirullah canım ne demek,hepimiz böyle sora sora öğrendik...

pik demek t çizgisinin c den daha koyu olduğu an demek...yumurtlamaya yakın t silik çıkar,sonra giderek koyulaşır ve ilk koyulaşmadan 12-18 saat sonra t c den daha koyu olur ve bu da bi 7-8 saat devam eder...sonra t yeniden c ile aynı koyulukta olur...ve bu da yine 5-6 saat devam eder...t silikleştiğinde çatlama olmuş demektir...

bu verdiğim örnek saatler kayma yapabilir kişiye göre,bunlar benim saatlerim ve gördüm ki ortlama da böyle...eğer pco gibi bi hastalığın yoksa seninde aşağı yukarı böyle olur...

bak benim bu ayki resimlerimden göndereyim sana faydası olur belki

Eki Görüntüle 778400 Eki Görüntüle 778401 Eki Görüntüle 778402 Eki Görüntüle 778403 Eki Görüntüle 778404 Eki Görüntüle 778405 Eki Görüntüle 778406

sırayla çatlama aşaması,son fotoda artık çatlamıştı,gece 01:00 gibi oldu deneme

salı 18:00 da yaptığım pik...t nasıl kızarmış elma gibi dimi :nazar:
aaahhh ah ne günlerdi beyaaaaaaa :ssz:

hoşgeldin canım,bizde böyle kuru bi mesajla başladık bu güzel dostluğumuza,herkese yerimiz var :54:

senin yumoş 20-21 mm falan olmuştur...ama okuduysan herkese göre büyüme hızı değişiyo...bilgilerin şart,seni tanımamız şart...bu tek mesajla sana hiçbişey diyemeyiz ki :26: ama ovu yakın gibi...sen ara ara yaz bize ki seni tanıyalım :34:
siklusun ne,kaç gün sürer,bişey kullanıyormusun ohoooo bir sürü şey var konuşacak

hoş bulduk canım kusura bakma haklısın ben cesaretimi toplayıp bi yazayım önce dedim.aranıza aldıgınız için tsk ederim. gecen ay 14.gün catladı ondan önceki ay 13. gün normalde 28 günde bir oluyordum ama düşükten sonra biraz degişti iki aydır 29-30.7 gün sürüyor .coraspirin ve folikasit kullanıyorum.gecen ay burda okudugumı ögrendiklerimi denemiştim.buayda herhangi bişey kullanmadım.bol bol soda ve saka su dışında bişey uygulayamadım.doktorum yarına randevu vermişti.

Son düzenleme:
bu ay mesela... beni izleyeceğiz burda :)

aldım az evvel testlerimi, yarın öbür gün gelir.
regl olucam bu arada.. biter bitmez başlıyorum ateş ölçmeye... yazıcam her gün.

8. günümde başlıyorum bu ay test yapmaya. günde 2 kere koyucam fotolarımı...
11. günde 4-5 kere yapıcam testimi... online yumurtlıcam ben bu ay.
kim varsa burda, eminim.. çok eminim... kendi testleri gibi bakacaklar, yardımcı olacaklar.
aylardır uğraşıyorum, hala netleşemedim şu yumyum zamanım konusunda... ama arkadaşlar, çözmüşler meseleyi. bana da çözdürecekler bu ay, eminim.

ben mesela, siklusumun 26-27 gün olduğunu, burda apranaxtan öğrendim. inanamadım. kendi kendime saydım saydım, hep 28 gün olduğunu düşündüm, 14-15. gün yumyum bekledim. asıl yumyum günlerimi muhtemelen, altın vuruş ilişkisi öncesindeki 3-4 günlük diyet ile geçirdim birkaç ay boyunca.
sonra bi baktı apranax... son 5 aylık günlerimi verdim. düzensiz ve 27 günde bir regl olduğumu keşfetti. sonra bi baktım, hakketten ben 12. günümde yumurtluyormuşum. tabi testleri o günde sık yapmadığım için de, kaçırıyormuşum...

şimdi, tam donanımlıyım bu ay :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201174822203075

ya şu videoyu bi izleyin :)

anne karnındaki bebeğin hareketlerini, baba da hissediyormuş... böyle bi alet yapmışlar, takıyorlar babanın karnına, hissediyor o mucizeyi.
nerdeyse bu alet, ben de almak isterdim. babsı da hissetsin isterdim bebeğimizin hareketlerini.

hahah benimki çok güler bunu takınca :9:
keşke bacım ama nerdeeee,bu alet türkiyeye gelene kadaaaarrrr,anca gelin hamileyken oğluşuma alırım ben bunu

slm kızlar aylardın bu sayfaları okuyup okuyup cıkıyordum.siz arkadaslıktan öde dost ve can yoldaslıgınızı okuyup cesaret edememekti benim yaptıgım aranızıza alırsanız cok mutlu olurum.benim bir kızım var eylül ayında düşük yaptım şimdide 3 aydır olmuyor bu ayda buranın ugruna inandıgım için yazmak istedim sat:28 ocak yumurta takibine gittim cuma günü 12mm di dünkü ve bugünkü yaptıgım ovulasyon testlerime tecrübelerinizle bi yorum yaparsanız sevinirmEki Görüntüle 974037 Eki Görüntüle 974043

hosgeldin.umarim tekrar diledigin olur.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201174822203075

ya şu videoyu bi izleyin :)

anne karnındaki bebeğin hareketlerini, baba da hissediyormuş... böyle bi alet yapmışlar, takıyorlar babanın karnına, hissediyor o mucizeyi.
nerdeyse bu alet, ben de almak isterdim. babsı da hissetsin isterdim bebeğimizin hareketlerini.

valla ben klasik müzik yerine, hareketli müzikler dinledim hep hamişken. kızım da şimdi hoppidi zippidi bişey.
demekki o noktada yanlış yapmışım.
aklımda, yeni bebeğimde ben de klasik dinlicem. :))

ben sultanımdan öğrendim klasik müzik dinletmeyi,uslu uslu kızları var maşallah :nazar: benimkilerde hoppidi oldu,anaları 9.8 lik müzikler dinleyince hamileyken :37:
http://www.fisher-price.com/img/product_shots/R1246-lil-dreams-mobile-d-2.jpg
bunu alıcam doğar doğmaz

çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah bi daha düşmez meleğin. gelir tutunur anneciğine en kısa zamanda.

sonuçta, erkek olduğunu öğrenmişsin. demekki uygulamayı başarmışsın, bu da bişeydir.
bildiğin ve uyguladığın yöntemleri, yeniden uygulaman gerekecek sadece. beslenmene de dikkat etmeye çalış.

gerçi son aylarda, alkali beslenmeye karşı bi inanç kaybım var benim ama, genele bakınca, işe yarıyor. faydasını görenler çok.
ama tabi en kesin gereklilik, ilişki zamanını iyi tutturmak. ve kadının önce orgazm olması. gerisi yan tedarikler..
işte o ilişki zamanı için, kafa yoruyoruz burda uzun zamandır hepbareber...
birbirimizi elbirliği ile dualarla yolluyoruz halvetlere :)))

sagol canım düşen bebegimde tam anlamıyla orgazm oldugum söylenemez sadece ilişki zamanını iyi aylamıstım evet çift çizgi silişlestigini gördügüm andan 4 saat sonra birliktelik oldu malum şimdide iş güç nöbet derken arksadı kac aydır.bu ayda emin olamadım hem doktora gidip hemde ovulasyon testi kullandıgım için karıstım biraz.dualarlarım sizinle

bu ay mesela... beni izleyeceğiz burda :)

aldım az evvel testlerimi, yarın öbür gün gelir.
regl olucam bu arada.. biter bitmez başlıyorum ateş ölçmeye... yazıcam her gün.

8. günümde başlıyorum bu ay test yapmaya. günde 2 kere koyucam fotolarımı...
11. günde 4-5 kere yapıcam testimi... online yumurtlıcam ben bu ay.
kim varsa burda, eminim.. çok eminim... kendi testleri gibi bakacaklar, yardımcı olacaklar.
aylardır uğraşıyorum, hala netleşemedim şu yumyum zamanım konusunda... ama arkadaşlar, çözmüşler meseleyi. bana da çözdürecekler bu ay, eminim.

ben mesela, siklusumun 26-27 gün olduğunu, burda apranaxtan öğrendim. inanamadım. kendi kendime saydım saydım, hep 28 gün olduğunu düşündüm, 14-15. gün yumyum bekledim. asıl yumyum günlerimi muhtemelen, altın vuruş ilişkisi öncesindeki 3-4 günlük diyet ile geçirdim birkaç ay boyunca.
sonra bi baktı apranax... son 5 aylık günlerimi verdim. düzensiz ve 27 günde bir regl olduğumu keşfetti. sonra bi baktım, hakketten ben 12. günümde yumurtluyormuşum. tabi testleri o günde sık yapmadığım için de, kaçırıyormuşum...

şimdi, tam donanımlıyım bu ay :)

canımsın yaaa,hadi bu ay ümitliyim senden,olacak inşallah...şu sultandan önce öğren cinsiyeti de görsün gününü :27:
mesajımı görmedin dimiiii :5: hayırlısı olsun

apranax, benim son birkaç aydır 27 gün olan siklusum, bu ay şaştı. 12. gün yumurtladım yine eminim.
nasıl oldu da, 12+14=26. günümde regl olmadım ben peki?

canım luteal faza takılma,bebeğe odaklanıp o kadar stres yapıyoruz ki kimyamız şaştı...yum günümden emin olduğum zamanlarda bazen 15 oldu faz bazen 15 bazen 12...sanırım stres kaynaklı değişkenlik gösteriyo....geçen ay 18.günde geldi mesela

ben sultanımdan öğrendim klasik müzik dinletmeyi,uslu uslu kızları var maşallah :nazar: benimkilerde hoppidi oldu,anaları 9.8 lik müzikler dinleyince hamileyken :37:
http://www.fisher-price.com/img/product_shots/R1246-lil-dreams-mobile-d-2.jpg
bunu alıcam doğar doğmaz
bende vardı bu alet. uyurken değil de, uyanıkken çok işime yaradı :)oynaya oynaya bozamadı, pili de hiç bitmedi... çok sağlam aletmiş yani :)

sagol canım düşen bebegimde tam anlamıyla orgazm oldugum söylenemez sadece ilişki zamanını iyi aylamıstım evet çift çizgi silişlestigini gördügüm andan 4 saat sonra birliktelik oldu malum şimdide iş güç nöbet derken arksadı kac aydır.bu ayda emin olamadım hem doktora gidip hemde ovulasyon testi kullandıgım için karıstım biraz.dualarlarım sizinle

dualar hepimiz için.... emin ol, burda hemen hemen hepimiz, dualarımızda birbirimizi geçiriyoruz.
ben her duamda, muhakkak hepimiz için diliyorum. en kısa zamanda... birkaç arkadaşımın adını hiç unutmuyorum, diğerlerini de hatırladığım kadarıyla zikrediyorum.
rabbim büyük, hepimizin dileğini biliyor, yerine getireceği zamanı da biliyor.. biz de o uygun zamanı bekliyoruz.

canımsın yaaa,hadi bu ay ümitliyim senden,olacak inşallah...şu sultandan önce öğren cinsiyeti de görsün gününü :27:

uleennnn satasmayin bana bak türkiyeye gelir ögrenirim cinsiyeti sizede söylemem. annemleride görür gelirim :ssz:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım sagol düşük yaptıgım zaman burda ne okuduysam denedim yemek işlerine pek uyamadım ama genetik ve patoloji sonucunda bebegim erkekti.rabbim hayırlısını versin hepimize .

yaaaa :43: çok üzüldüm

peki sen nasıl kalmıştın bebişine,yum günü mü tek ilişki mi

hosgeldin senın ovulasyon yakın görünüyor canım 4 saat sonra tekrarla testini akşama var gibi halvet çünkü piki dün görmüşsün...
kaybın için üzüldüm allh bir daha yaşatmasın...

görmedim mesaj falan. şimdi baktım, yok mesaj.
ama kk şaşırdı bugün kendini bence. biraz sonra bakarım, gelmiş olabilir. :)

canım luteal faza takılma,bebeğe odaklanıp o kadar stres yapıyoruz ki kimyamız şaştı...yum günümden emin olduğum zamanlarda bazen 15 oldu faz bazen 15 bazen 12...sanırım stres kaynaklı değişkenlik gösteriyo....geçen ay 18.günde geldi mesela
evet evet, sen de geçen ay beklemiştin regl olmayı birkaç gün.
ben de bekliyorum işte şimdi. hayırlısı olsun bakalım.
biran evvel olayım da, başlıyım yeni ay faaliyetlerime..
yeşilçayım elimde... ohhh yükseltiyorum ph'ımı...

uleennnn satasmayin bana bak türkiyeye gelir ögrenirim cinsiyeti sizede söylemem. annemleride görür gelirim :ssz:

kafan atsın. gel hadi :)

Back