Süper Anneler - 2011

kızlar.. müsaadenizle ben kaçtım.
annem aradı, ağaç olmuş beni beklemekten kadın. takıldım kaldım burda

görüşürüz nasipse... başbaşaaşşşş

Ver bi nanak ;) ve bana bi yogunlaş birazdan cikicam dra. Dun aksamdan beri vajen phini olcuyorum ve 5 civari ve kuruyum akintidan eser yok :( bugun 14. Gun

canım sen kac günde bi adet oluyorsun satlarımız yakın seninle bende yarın gidicem doktora bakalım senin doktor ne diyecek bu arada iyi fikir de ibrahim saracoglu anlatıyor yine

bişey sorucam kızlar..
elimde labo ov. testlerinin yanında gelen hamilelik testlerinden var.

hamilelik varsa, hangi günde yaparsam çıkar ilk olarak?

şimdi bi şüphelendim kendimden ben yaa... bi ıslaklık hissettim, gittim baktım. kan değil, akıntı.
ne iş ne ayak? ben regl bekliyorum, kuru olmam lazımkend ne diye akıntım oldu şimdi acaba?
hayır olsun?
o normal gebelik testleri hangi günde yapılmalıdır?

hemen yapsan çıkar,hadi yap yap :46:

sultanın cevabı arada kaynamış,ooohh canıma değsin hepimiz öğrenicez senden önce,hatta bi dr varmış 8. haftada söylüyormuş,ben ona gidicem :64:

benim cevabim nasil kaynar yaa yoksa gruplastinizmi:20::19::19::19:olsun biri kaynarsa ötekiler var bir ton mesaj yazdim:52::52::52:kiz apranxx yine biraraya geldik arkadaslarin ruh sagligini etkiliycez.:33::37:

canım valla dogru gibi geliyor bana ben kızıma soldan kaldım abimin 3 oglu var yengem hep sag yumurtalıktan kaldı.valla benim bu ay sol yumurta zamanını kacırmazsam deneyip tutarsa bende cok merak ediyorum
Canım bence çokta dogru degil yaa. Benim yengemin yumurtaligindan biri alinmis daha kızken ogluda var kizida bunun gibi cok ornek var

eee o zaman, madem bu kadar denenmiş sonuç var elinde. soldan yumurtlayacağını da biliyorsan ve erkek bebek istemekteysen ısrarla... yapma bu ay şekercim.
bekle sağdan yumyum yakalayınca yap.

canım düşükten sonra 4 aydır sag yumurtam olusuyor ama catlayacak seviyeye gelmiyor malasef.bakalım kısmte artık rabbim verdikten sonra

eee o zaman, madem bu kadar denenmiş sonuç var elinde. soldan yumurtlayacağını da biliyorsan ve erkek bebek istemekteysen ısrarla... yapma bu ay şekercim.
bekle sağdan yumyum yakalayınca yap.
yok öyle bişey bacım yaaa,sağ sol falan,katiyen inandığım en son şey bile değil...altına imzamı atarım

sultanın oğlu olacak allahın izniyle.....
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim cevabim nasil kaynar yaa yoksa gruplastinizmi:20::19::19::19:olsun biri kaynarsa ötekiler var bir ton mesaj yazdim:52::52::52:kiz apranxx yine biraraya geldik arkadaslarin ruh sagligini etkiliycez.:33::37:

hee :ssz: ayrılmak en iyisi,severek ayrılalım bacım,olmadı geliriz yine :27:
benimde işim başımdan aşkın,cak cak takıldım buraya,bende kaçtım kızlarrrrrrrrrrr :32:

Canım bence çokta dogru degil yaa. Benim yengemin yumurtaligindan biri alinmis daha kızken ogluda var kizida bunun gibi cok ornek var

bacısı şimdik çıkıcam ama akşamüstü girerim yine,sen hele git gel dr una ama yaz mutlaka

bak yaaa test yapmadan gitti hatunn:19:
aynen hee hani yap dedik biz bu karuya :30:

Sizede iyi eğlence konusu çıkardım işte fenamı ;)

haha biz her daim buluruz eğlence konusu sultanımla,sicilimiz kirli :9:

yok kiz biz apranxxla biraraya gelince böyle oluyoz ahhh eskiden ne muhabbetlerimiz vardi bilsen.hatta arkadaslarin ruh sagligi icin arada topige girmeme karari aliyoduk.:52:

tabi ya,sen gittin ruh ikizinden ayrı hamile kaldın,dünyallarımız ayrıldı...ben fakir fukara bi gebe adayı,sen göbüşü dolu,bulantılı,kusmuklu anne adayı :63:

yok öyle bişey bacım yaaa,sağ sol falan,katiyen inandığım en son şey bile değil...altına imzamı atarım

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hee :ssz: ayrılmak en iyisi,severek ayrılalım bacım,olmadı geliriz yine :27:
benimde işim başımdan aşkın,cak cak takıldım buraya,bende kaçtım kızlarrrrrrrrrrr :32:

tamam severek ayrilalim cocuklar bende kalsin sen calis:52:

Back