Süper Anneler - 2011

Kızlar bugün ne seri yazıyorsunuz hey maşallah. Benim çıkmam lazım arkadaşın bebeği geldi. Bakalım Dr ne dicek yazarım burayada. Öpüyorum hepinizi iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.

eylülüm ya biz senin duayı kendimiz okusak olurmu ki :26: benimki okumaz bacım yaaa,yeter artık şu oğlan sevdan diyo :5:

Bana duayı veren abla dediki inanirsan oluyo inanmazsan tutmuyor onun bir akrabası kocası inanmamis tutmamis dedi ama kadin kendi okudumu bilmiyorum belki sen inanarak okusan kabul olur

Kızlar bugün ne seri yazıyorsunuz hey maşallah. Benim çıkmam lazım arkadaşın bebeği geldi. Bakalım Dr ne dicek yazarım burayada. Öpüyorum hepinizi iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.

kizz her zaman böyle ayni anda biraraya gelemiyoruz ondan birde konu derin olunca herkes uzun süredir yazmak istedigini döktü ortaya aslinda iyide oldu.

kızlar işim çıktı halldeim geliyorum
bekliyoruz
canim apranxx cok hakli.ne 2 günü ben aylarca cocuklarimin oyun saatinden fedakarlik yapip ne bulduysam okudum.not aldim hangisi bana uyuyosa onlari uygulamaya calistim kafama takilanlari burda sordum.sadece sormak degil paylasmakda önemli.aslinda isin özünü söyleyimmi emek olmadan yemek olmaz.
:) yes

bekliyoruz haberlerini....

kizz her zaman böyle ayni anda biraraya gelemiyoruz ondan birde konu derin olunca herkes uzun süredir yazmak istedigini döktü ortaya aslinda iyide oldu.

Şah, senin sıpa, artık seni duyuyormuş.... konuşuyor musun ?
ben inanıyorum buna çok.
kızımla çok konuştum ben, şimdi çenesi kapanmak bilmiyor.

slm kızlar aylardın bu sayfaları okuyup okuyup cıkıyordum.siz arkadaslıktan öde dost ve can yoldaslıgınızı okuyup cesaret edememekti benim yaptıgım aranızıza alırsanız cok mutlu olurum.benim bir kızım var eylül ayında düşük yaptım şimdide 3 aydır olmuyor bu ayda buranın ugruna inandıgım için yazmak istedim sat:28 ocak yumurta takibine gittim cuma günü 12mm di dünkü ve bugünkü yaptıgım ovulasyon testlerime tecrübelerinizle bi yorum yaparsanız sevinirmEki Görüntüle 974037 Eki Görüntüle 974043

Bana duayı veren abla dediki inanirsan oluyo inanmazsan tutmuyor onun bir akrabası kocası inanmamis tutmamis dedi ama kadin kendi okudumu bilmiyorum belki sen inanarak okusan kabul olur

dua kısmına inanırda,direterek erkek bebeğe karşı o,korkum şu,yarın birgün oğlumuz olursa ama bi sorun çıkarsa,sağlık gibi,büyüynce hayırsız gibi,söyleyeceği ilk şey "senin yüzünden"...

slm kızlar aylardın bu sayfaları okuyup okuyup cıkıyordum.siz arkadaslıktan öde dost ve can yoldaslıgınızı okuyup cesaret edememekti benim yaptıgım aranızıza alırsanız cok mutlu olurum.benim bir kızım var eylül ayında düşük yaptım şimdide 3 aydır olmuyor bu ayda buranın ugruna inandıgım için yazmak istedim sat:28 ocak yumurta takibine gittim cuma günü 12mm di dünkü ve bugünkü yaptıgım ovulasyon testlerime tecrübelerinizle bi yorum yaparsanız sevinirmEki Görüntüle 974037 Eki Görüntüle 974043
Canim hosgeldin sanirim bugun 22 mm civari olmustur yumurtan 15. Gun pik olmus kizlar daha iyi yorumlar simdi

Şah, senin sıpa, artık seni duyuyormuş.... konuşuyor musun ?
ben inanıyorum buna çok.
kızımla çok konuştum ben, şimdi çenesi kapanmak bilmiyor.

kizlarimda klasik müzik dinledim masal okudum konustum..büyük kizim kitaplari cok seviyo iki kiziminda müzik kulagi cok iyi.bunda da ilgi ayni.ayni seyleri bundada uyguluyorum.

hoşgeldin canım,bizde böyle kuru bi mesajla başladık bu güzel dostluğumuza,herkese yerimiz var :54:

senin yumoş 20-21 mm falan olmuştur...ama okuduysan herkese göre büyüme hızı değişiyo...bilgilerin şart,seni tanımamız şart...bu tek mesajla sana hiçbişey diyemeyiz ki :26: ama ovu yakın gibi...sen ara ara yaz bize ki seni tanıyalım :34:
siklusun ne,kaç gün sürer,bişey kullanıyormusun ohoooo bir sürü şey var konuşacak

kizlarimda klasik müzik dinledim masal okudum konustum..büyük kizim kitaplari cok seviyo iki kiziminda müzik kulagi cok iyi.bunda da ilgi ayni.ayni seyleri bundada uyguluyorum.

valla ben klasik müzik yerine, hareketli müzikler dinledim hep hamişken. kızım da şimdi hoppidi zippidi bişey.
demekki o noktada yanlış yapmışım.
aklımda, yeni bebeğimde ben de klasik dinlicem. :))

Canim hosgeldin sanirim bugun 22 mm civari olmustur yumurtan 15. Gun pik olmus kizlar daha iyi yorumlar simdi

15. gün pik olmamış işte sibelcim,bak bunlar hepimize tecrübe...ben daha hala inceliyorum testleri,kimin nasıl çıkmış diye...bak ben sana bi pik resmi göndereyim birazdan...

bu resimdeki 15. gün ya pikten önceki eşitlik ya da sonraki...bazısının yumoşu 17 mm de bile çatlıyo

hoşgeldin canım,bizde böyle kuru bi mesajla başladık bu güzel dostluğumuza,herkese yerimiz var :54:

senin yumoş 20-21 mm falan olmuştur...ama okuduysan herkese göre büyüme hızı değişiyo...bilgilerin şart,seni tanımamız şart...bu tek mesajla sana hiçbişey diyemeyiz ki :26: ama ovu yakın gibi...sen ara ara yaz bize ki seni tanıyalım :34:
siklusun ne,kaç gün sürer,bişey kullanıyormusun ohoooo bir sürü şey var konuşacak

apranax, benim son birkaç aydır 27 gün olan siklusum, bu ay şaştı. 12. gün yumurtladım yine eminim.
nasıl oldu da, 12+14=26. günümde regl olmadım ben peki?

hoşbulduk canım sagol düşük yaptıgım zaman burda ne okuduysam denedim yemek işlerine pek uyamadım ama genetik ve patoloji sonucunda bebegim erkekti.rabbim hayırlısını versin hepimize .

valla ben klasik müzik yerine, hareketli müzikler dinledim hep hamişken. kızım da şimdi hoppidi zippidi bişey.
demekki o noktada yanlış yapmışım.
aklımda, yeni bebeğimde ben de klasik dinlicem. :))

hehehe valla mozart,bethoven,cok sesli klasik müzik bunlarla gecti günlerim.bunlar zekayida gelistiriyo.evdede her türlü müzik aleti var esimle benim hobyim.simdi benim kizlar bazen masalla bazende müzikle uyuyo.ben eski ninnileri dinletme taraftari degilim cünkü ninniden cok agit oldugu icin bana ters.mesela danalar girmis bostana kov bostanci danayi ahanda direk siddet.yada bebegin besigi camdan yuvarlandi düstü damdan bunlar bana ters.simdi benim dinlettigim ninniye bak aradaki farki sen söyle.
http://www.youtube.com/watch?v=xB8TEYme6T4

Bacimsın sen bana kırıldınmı? En çok uzulecegim sey birinin bana kırılması bilmeden bir hatam olduysa afedersin canim kardesiz hepimiz kendimden daha fazla sizlerin mutlu olmasını isterim inan. Kötü bir niyetim olamaz asla.

hoşbulduk canım sagol düşük yaptıgım zaman burda ne okuduysam denedim yemek işlerine pek uyamadım ama genetik ve patoloji sonucunda bebegim erkekti.rabbim hayırlısını versin hepimize .

çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah bi daha düşmez meleğin. gelir tutunur anneciğine en kısa zamanda.

sonuçta, erkek olduğunu öğrenmişsin. demekki uygulamayı başarmışsın, bu da bişeydir.
bildiğin ve uyguladığın yöntemleri, yeniden uygulaman gerekecek sadece. beslenmene de dikkat etmeye çalış.

gerçi son aylarda, alkali beslenmeye karşı bi inanç kaybım var benim ama, genele bakınca, işe yarıyor. faydasını görenler çok.
ama tabi en kesin gereklilik, ilişki zamanını iyi tutturmak. ve kadının önce orgazm olması. gerisi yan tedarikler..
işte o ilişki zamanı için, kafa yoruyoruz burda uzun zamandır hepbareber...
birbirimizi elbirliği ile dualarla yolluyoruz halvetlere :)))

Son düzenleme:

Doğru yere atmissindir ama benim mail im yanlis dedigi icin girip goremiyom mail acmak ne zormuş canim cikti acinca ulasicam sana inşallah

Back