- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.761
Kızlar bugün ne seri yazıyorsunuz hey maşallah. Benim çıkmam lazım arkadaşın bebeği geldi. Bakalım Dr ne dicek yazarım burayada. Öpüyorum hepinizi iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylülüm ya biz senin duayı kendimiz okusak olurmu ki :26: benimki okumaz bacım yaaa,yeter artık şu oğlan sevdan diyo
Kızlar bugün ne seri yazıyorsunuz hey maşallah. Benim çıkmam lazım arkadaşın bebeği geldi. Bakalım Dr ne dicek yazarım burayada. Öpüyorum hepinizi iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.
bekliyoruzkızlar işim çıktı halldeim geliyorum
:) yescanim apranxx cok hakli.ne 2 günü ben aylarca cocuklarimin oyun saatinden fedakarlik yapip ne bulduysam okudum.not aldim hangisi bana uyuyosa onlari uygulamaya calistim kafama takilanlari burda sordum.sadece sormak degil paylasmakda önemli.aslinda isin özünü söyleyimmi emek olmadan yemek olmaz.
kizz her zaman böyle ayni anda biraraya gelemiyoruz ondan birde konu derin olunca herkes uzun süredir yazmak istedigini döktü ortaya aslinda iyide oldu.
Bana duayı veren abla dediki inanirsan oluyo inanmazsan tutmuyor onun bir akrabası kocası inanmamis tutmamis dedi ama kadin kendi okudumu bilmiyorum belki sen inanarak okusan kabul olur
Şah, senin sıpa, artık seni duyuyormuş.... konuşuyor musun ?
ben inanıyorum buna çok.
kızımla çok konuştum ben, şimdi çenesi kapanmak bilmiyor.
Canim hosgeldin sanirim bugun 22 mm civari olmustur yumurtan 15. Gun pik olmus kizlar daha iyi yorumlar simdislm kızlar aylardın bu sayfaları okuyup okuyup cıkıyordum.siz arkadaslıktan öde dost ve can yoldaslıgınızı okuyup cesaret edememekti benim yaptıgım aranızıza alırsanız cok mutlu olurum.benim bir kızım var eylül ayında düşük yaptım şimdide 3 aydır olmuyor bu ayda buranın ugruna inandıgım için yazmak istedim sat:28 ocak yumurta takibine gittim cuma günü 12mm di dünkü ve bugünkü yaptıgım ovulasyon testlerime tecrübelerinizle bi yorum yaparsanız sevinirmEki Görüntüle 974037 Eki Görüntüle 974043
Şah, senin sıpa, artık seni duyuyormuş.... konuşuyor musun ?
ben inanıyorum buna çok.
kızımla çok konuştum ben, şimdi çenesi kapanmak bilmiyor.
slm kızlar aylardın bu sayfaları okuyup okuyup cıkıyordum.siz arkadaslıktan öde dost ve can yoldaslıgınızı okuyup cesaret edememekti benim yaptıgım aranızıza alırsanız cok mutlu olurum.benim bir kızım var eylül ayında düşük yaptım şimdide 3 aydır olmuyor bu ayda buranın ugruna inandıgım için yazmak istedim sat:28 ocak yumurta takibine gittim cuma günü 12mm di dünkü ve bugünkü yaptıgım ovulasyon testlerime tecrübelerinizle bi yorum yaparsanız sevinirmEki Görüntüle 974037 Eki Görüntüle 974043
kizlarimda klasik müzik dinledim masal okudum konustum..büyük kizim kitaplari cok seviyo iki kiziminda müzik kulagi cok iyi.bunda da ilgi ayni.ayni seyleri bundada uyguluyorum.
Canim hosgeldin sanirim bugun 22 mm civari olmustur yumurtan 15. Gun pik olmus kizlar daha iyi yorumlar simdi
hoşgeldin canım,bizde böyle kuru bi mesajla başladık bu güzel dostluğumuza,herkese yerimiz var
senin yumoş 20-21 mm falan olmuştur...ama okuduysan herkese göre büyüme hızı değişiyo...bilgilerin şart,seni tanımamız şart...bu tek mesajla sana hiçbişey diyemeyiz ki :26: ama ovu yakın gibi...sen ara ara yaz bize ki seni tanıyalım
siklusun ne,kaç gün sürer,bişey kullanıyormusun ohoooo bir sürü şey var konuşacak
Canim hosgeldin sanirim bugun 22 mm civari olmustur yumurtan 15. Gun pik olmus kizlar daha iyi yorumlar simdi
valla ben klasik müzik yerine, hareketli müzikler dinledim hep hamişken. kızım da şimdi hoppidi zippidi bişey.
demekki o noktada yanlış yapmışım.
aklımda, yeni bebeğimde ben de klasik dinlicem. :))
hoşbulduk canım sagol düşük yaptıgım zaman burda ne okuduysam denedim yemek işlerine pek uyamadım ama genetik ve patoloji sonucunda bebegim erkekti.rabbim hayırlısını versin hepimize .