- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.721
Apranax bacım ben sabah kalktim çisimi yaptim 1 saat sonra yaptim testi hic cizgi yok.kız patlat bakalım bi test çizgi ne alemde![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Apranax bacım ben sabah kalktim çisimi yaptim 1 saat sonra yaptim testi hic cizgi yok.kız patlat bakalım bi test çizgi ne alemde![]()
ben hangi ov. testini almalıyım diye fikir alıyorum arkadaşım sizden..
gg açık önümde, seçmeye çalışıyorum.
bu ay sıkı çalışıcam nasipse.
bi de benim herifi göndericem sperm testine muhakkak.
regl olıyım bi, ertesi gün gidecek. gitmezse yatağa almıcam onu.
hanı duayı bacım...eylülüm ya biz senin duayı kendimiz okusak olurmu ki :26: benimki okumaz bacım yaaa,yeter artık şu oğlan sevdan diyo![]()
haha ben diyorum işte,bu oğlanlar doğsun gelinlere bi bilezik eksik takalım,manevi tazminat,bizi böyle üzdükleri beklettikleri için![]()
ay gelmişşşşşşşşeylülümde sörf yapıyodur nette,2 dolanıp gelir,araştırmacı gazeteci oo
kk'da bugün bi sıkıntı mı var, bende mi bi sıkıntı var anlamadım. durup durup atıyor beni site dışına. sayfaları göremiyorum. bişeyler oluyor ama anlamadım ne olduğunu
bak neye kızıyorum biliyomusun,sana değil sırf sözüm genele;
hem test yorumu istiyosun,sabah bakıyorum burdasın ama tek yorum yapmadan çıkıp gidiyosun..bi ses ver bacım,sabah test yaptın mı,akıntı ne durumda,dr a kaçta gideceksin...biz böyle yapmıyoruz yaa
bak sultan canlı yayın yapıyo dr dan,ben test atıyorum,eylül öyle,gijnijin raporları tam,herkes yaptığı şeyleri haber veriyo ama böyle olunca ister istemez kızıyorum..
eylülüm ovulasyon test bölümünü okuyo![]()
seninki sperm testine gitmezse sen de ona dersin
vallahi opturmem
olursun askindan
kirilma darilma
hemen sarilma
![]()
burdayım kızlar ya benı atıyor sıte burdayım sanıyorum oysakı atmış :)))))
:)))))))))))))))))))) anacım orda bır arkadaş var bana bakmaya girdim
Tatlım aşk olsun ben sabah baktım kimse yoktu kapattim. Testi yaptim hicbisey cikmadi morelim bozuldu birde siz eskisiniz birbiribizi taniyorsunuz ben birsey sordugumda sen reyhan ve gijnij disinda kimse cvp vermiyo bir gruplasma var gibi geldi bana o yuzden cokta soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi bacımsın.
o da kerışık bacım yaa,bişey yemicen içmicen..bana sorsan en iyisi gülenyüz emmeeee o da çok tuzluo zaman başka marka seçelim.
tükürükle yapılan testler nasıl sizce kızlar?
dedim ben araştırma yapıyoeylülüm ovulasyon test bölümünü okuyo![]()
Apranax bacım ben sabah kalktim çisimi yaptim 1 saat sonra yaptim testi hic cizgi yok.sabah cisiylemi yapsaydim acaba simdi tekrar yapiyimmi doktor aradi 1.30 da gel dedi
hanı duayı bacım...
hehehe hiç takmayalım kız :))
hepimiz toplaninca site korkmustur sakin olalim diye sirayla atiyo demekki![]()
Tatlım aşk olsun ben sabah baktım kimse yoktu kapattim. Testi yaptim hicbisey cikmadi morelim bozuldu birde siz eskisiniz birbiribizi taniyorsunuz ben birsey sordugumda sen reyhan ve gijnij disinda kimse cvp vermiyo bir gruplasma var gibi geldi bana o yuzden cokta soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi bacımsın.
Canım ben telden girdigim icin kim var kim yok göremiyorum fotoda atamiyorum baktim en son ileti gece yazilmis kimse yok diye dusundum canim.aaa canım sen burdayken ben vardım apranaxta vardı...hatta yazdık sana ....
gruplaşma yok burda zaten en eskı ben apranax ve sultanız.herkese yardım etmeye calısyoruz
o da kerışık bacım yaa,bişey yemicen içmicen..bana sorsan en iyisi gülenyüz emmeeee o da çok tuzlu
bu ay deneme amaçlı 20 li bi labo alabilirim aslında...ay ben test mest yapmıcaktım bi daha yaa aklımı çeliyosunuz benim
dedim ben araştırma yapıyo
1 saat arayla boşa harcamışsın testisabahkiylede olmaz çünkü dünkü seviyeyi verir...sen git bakalım hele bi dr a...
duruyodur o yumoş daha stres yapma
ya varya hani eşin okuduğu,senin yazdığın 7 kere falan,cumaa anla işte yaa
o da kerışık bacım yaa,bişey yemicen içmicen..bana sorsan en iyisi gülenyüz emmeeee o da çok tuzlu
bu ay deneme amaçlı 20 li bi labo alabilirim aslında...ay ben test mest yapmıcaktım bi daha yaa aklımı çeliyosunuz benim
ya varya hani eşin okuduğu,senin yazdığın 7 kere falan,cumaa anla işte yaa
Canım ben telden girdigim icin kim var kim yok göremiyorum fotoda atamiyorum baktim en son ileti gece yazilmis kimse yok diye dusundum canim.