Süper Anneler - 2011

Kız apranaxx monodox kaç ml olacak. Birde karbonat ingiliz karbonatımı olacak? Yoksa diğer normalide olurmu?

Kız apranaxx monodox kaç ml olacak. Birde karbonat ingiliz karbonatımı olacak? Yoksa diğer normalide olurmu?

monodoks 100 mg bacısı...karbonatta ingiliz olursa süper olurmuş,eczanede satılandan...ben ingiltereden sipariş edicem,organik olsun :9:

monodoks 100 mg bacısı...karbonatta ingiliz olursa süper olurmuş,eczanede satılandan...ben ingiltereden sipariş edicem,organik olsun :9:

İyi fikir organik şeylere ihtiyacımız var. Birde ben gynoyu kullandım bir paket bitti diğer fitildende alıp kullansammı sanki hala aşağıda ağrı kaşıntı var gibi

İyi fikir organik şeylere ihtiyacımız var. Birde ben gynoyu kullandım bir paket bitti diğer fitildende alıp kullansammı sanki hala aşağıda ağrı kaşıntı var gibi

yok yok aynı ayda iki fitili birden kullanma...düşükten kaynaklanıyo olabilir şikayetlerin...zaten sende mantar falan yoktu ki,belkide iltihab enfeksiyon falan vardı temizleniyo şu anda...ama bence vagiyi kullancaksanda diğer ayı bekle

yok yok aynı ayda iki fitili birden kullanma...düşükten kaynaklanıyo olabilir şikayetlerin...zaten sende mantar falan yoktu ki,belkide iltihab enfeksiyon falan vardı temizleniyo şu anda...ama bence vagiyi kullancaksanda diğer ayı bekle

Olmazsa ozaman şikayetlerim devam ederse dr söylerim oda ona göre ilaç verecektir mutlaka. Sağol bacım

Kizlar phi neyle olcucez turnusol kagidi bulamiyorum 20 tane kirtasiye dolastim yaa

akvaryumculara bak,medicallere bak,olmadı netten sipariş ver...ben de bulamadım gg den sipariş vermiştim...100 tane var içinde 9 tl bişeydi...ovu testi alırken almıştım

eğer anlayışlı bir dr ise,ilk 20 dk da yetiştirirsen hastaneye kabul ediyorlar,biz 2. testi öyle yaptırdık evde yaptı ben yetiştirdim hastaneye :17: ama her hastane kabul etmiyor

kız gördüm gördüm :9: ben atlamışım bu testi....aaaa nasıl köpük köpük olmuş böyle,ahanda şehzade geliyo o zaman :nazar:

bide kesin kıza hamile biri yapsada farkı görsek

Back