- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.561
Kız apranaxx monodox kaç ml olacak. Birde karbonat ingiliz karbonatımı olacak? Yoksa diğer normalide olurmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılmıyorum kı canım ya ama kesın lh bakıyor...
benmde ozel msjım var((
özel mesaj kutum booooşşş![]()
Kız apranaxx monodox kaç ml olacak. Birde karbonat ingiliz karbonatımı olacak? Yoksa diğer normalide olurmu?
monodoks 100 mg bacısı...karbonatta ingiliz olursa süper olurmuş,eczanede satılandan...ben ingiltereden sipariş edicem,organik olsun![]()
İyi fikir organik şeylere ihtiyacımız var. Birde ben gynoyu kullandım bir paket bitti diğer fitildende alıp kullansammı sanki hala aşağıda ağrı kaşıntı var gibi
yok yok aynı ayda iki fitili birden kullanma...düşükten kaynaklanıyo olabilir şikayetlerin...zaten sende mantar falan yoktu ki,belkide iltihab enfeksiyon falan vardı temizleniyo şu anda...ama bence vagiyi kullancaksanda diğer ayı bekle
Kizlar phi neyle olcucez turnusol kagidi bulamiyorum 20 tane kirtasiye dolastim yaa
Kizlar phi neyle olcucez turnusol kagidi bulamiyorum 20 tane kirtasiye dolastim yaa
kızlar acık güzellik uykusuna yatıcam![]()
Canim ya ben büyükcekmecede oturuyorum sen ne taraftasinKırtasiyelerde vs bulamazsın bende çok aradım sadece gg da vardı oradan sipariş verdim. Sen nerde oturuyorsun yakınsak vereyim ben sana çünkü sapaiş versen yetişmez sana
Akvaryumcularida dolastim ya onlar cihazla olcuyolarmis napicam simcik ben :)akvaryumculara bak,medicallere bak,olmadı netten sipariş ver...ben de bulamadım gg den sipariş vermiştim...100 tane var içinde 9 tl bişeydi...ovu testi alırken almıştım
Akvaryumcularida dolastim ya onlar cihazla olcuyolarmis napicam simcik ben :)
Yok canim yaaorda eczanelerde ph kagidi yokmu?ben burda eczaneden almistim hemde birsürü marka vardi.
Olmazsa ozaman şikayetlerim devam ederse dr söylerim oda ona göre ilaç verecektir mutlaka. Sağol bacım
Yok canim yaa(
eğer anlayışlı bir dr ise,ilk 20 dk da yetiştirirsen hastaneye kabul ediyorlar,biz 2. testi öyle yaptırdık evde yaptı ben yetiştirdim hastaneyeama her hastane kabul etmiyor
kız gördüm gördümben atlamışım bu testi....aaaa nasıl köpük köpük olmuş böyle,ahanda şehzade geliyo o zaman
![]()
bak iyiki ben kobayiniz burda.daha yapmami istediginiz test varmi yapayim?lahana demeyin evde yokbuarada arada özeline de bak.
![]()