Süper Anneler - 2011

bu ay ben kullanıcam ilaçları ama eşime bişey vermiycem,azıcık dinlensin adamın midesi,dünyanın ilacını içti :50: geçen sefer Allahın izniyle 1 haftada 2 katına çıkmıştı değerler...martta regl olunca başlıycam onun takviyelerine...
sen nasılsın? kızlar nasıl?

dogal yollarla besle adami o zaman.kizlar daha tam iyilesmedi ama götürdüm krese.banada bulastirdilar galiba bugün bogazim yaniyo ama kötü degilim.havalardan yaa birden sicaklik düsünce böyle olduk.kizinin ayagi nasil oldu?

kız karbonatla yapılan gebelik testi,köpürürse bebek var,köpürmzse yok...sultaaaannnn yap bakalım gebemisin :60:

ben yapım mı kız ne dersin?gerci çok erken daha ama ..
şaka bir yana canım da ben hiç düşünmek istemiyorum hamiş miyim değil miyim diye oluruna bıraktım o gün görecez artık

dogal yollarla besle adami o zaman.kizlar daha tam iyilesmedi ama götürdüm krese.banada bulastirdilar galiba bugün bogazim yaniyo ama kötü degilim.havalardan yaa birden sicaklik düsünce böyle olduk.kizinin ayagi nasil oldu?

canım karbontı 1 bardak suda erit onunla gargara yap boğazın yanmasını alıyor geçmiş olsunn

iyi iyi maşşallah canavar gibi,canıma yettiler 15 gün :27:

ben yapım mı kız ne dersin?gerci çok erken daha ama ..
şaka bir yana canım da ben hiç düşünmek istemiyorum hamiş miyim değil miyim diye oluruna bıraktım o gün görecez artık
yap kız nolcak ama çıkmaz daha,bence o bhcg nin yükselmesini tespit ediyo,sanki 10. günde falan sonuç verir gibi geliyo,gerçi seninde 8. gün falan oldu dimi

kizz aslinda bende düsünmüstüm onu yapmayi ev müsaitti asgida birsürü bos yer var iki saksi koyardim nolacak asagiya ama gec kaldim.:52:

tüh beeeee :ssz:

Ya kızlar ben yarın için ürolojiye randevu aldım gidicemde ne dicem dr hiç düşünmedim bir akıl verin. Sap gibi bakar geri dönerim yoksa

Ya kızlar ben yarın için ürolojiye randevu aldım gidicemde ne dicem dr hiç düşünmedim bir akıl verin. Sap gibi bakar geri dönerim yoksa

kız dedim ya ben sana,at kocanı dr un önüne,olmuyo bunun çocuğu de,bak hele baştana ayağa nesi var nesi yok,eti senin kemiği benim de :60:

eşinle gitmen gerekiyo,hiçbişey demenize gerek yok ki,bebek istiyoruz bi sperm testi yaptırmak istiyoruz de

kız dedim ya ben sana,at kocanı dr un önüne,olmuyo bunun çocuğu de,bak hele baştana ayağa nesi var nesi yok,eti senin kemiği benim de :60:

eşinle gitmen gerekiyo,hiçbişey demenize gerek yok ki,bebek istiyoruz bi sperm testi yaptırmak istiyoruz de

Eşim gelmezki :( ben şu eski yaptırdığım tüp bebek ondan sonra orada çıkan kalitesiz embriyo vs onlarıda anlatsammı? Eşim diyorsen git konuş testi eevde yaparım koştur git hastaneye yetiştir. Asla gelmem diyor. Adam zaten stres yapıyor orada hepten olur kaliteli varsada veremez.

niye yahu!! du bak komik eglenceli cinsiyet testleri ekleyecegim.

hamile arkadaslar eglencesine size 1-2 tane cinsiyet belirleme testi ekliyorum.
1- kirmizi lahana testi. Gender Prediction Tests:Red cabbage,baking soda,ring,pencil,chinese gender calculator:RESULTS:GIRL:) - YouTube

lahanalari iri iri dograyin. 1 litre suda 10 dakika kaynatin., sonra ayni miktarda idrarla karistirin. koyu renk. mor gibi olursa kiz, pembe veya kirmizi olursa erkek. gun isiginda bakin ki renk yanilmasi olmasin.

2- http://www.youtube.com/watch?v=tHGkBIgC5FY

karbonatla yapilan test. bu cok eglenceli :)) 2 tatli kasigi karbonati idrarinizla karistirin. kabarirsa erkek, kabarmazsa kiz.

3- ayni testin camasir suyuyla olani var, onda da sonuclar ayni.

4- kalem testi var. onu da kalemi iple elinizin uzerinde cevirip birakiyorsunuz. duz gidip gelirse erkek, yuvarlak cizerse kizmis.

lenarinin mesajini buldum yapiyim mi?

Yap kız eğlencesine bakalım ne çıkacak sendede deneme yaparız

ahada yaptim
$DSC_0126.jpg
$DSC_0127.jpg
ulennn benim kadar canli yayin yapan varmi topikte?

arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir:5::5::5::5:

Evet bende olctum ph artmisti ama sonuç yok ben 20 dk once denedim sen ne kadar kala denedin
Hem ben sonraki ayda denedim ama olmadi peki yabanci sitelerdekiler nasil sonuc aliyo hic olumsuzluktan bahsetmiyolar çokta memnunlar

canım cok geçmiş olsun inş dış gebelik değildir...kayıp yaşayınca insan çok kötü olyor içini karamasrlıklar bürüyor ama zaman herşeyin ilacı en kısa zmanda toparlanmanı diliyorum cnm.

bence kandaki lh seviyesine bakıyordur..

Bencede 2O olmus diyormuş en yüksek seviye 20 katmış ya ama saati nasıl ayarlıyor pik yapınca kaç saat sonra ben 28 saat sonra denedim kalamadim 10 saat sonrası falanmı

Back