- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.521
Evet ya sultan yapsana bi gerçekten hamlelerde çıkıyormu diye.
o değilde keşke arpayla buğday sulatsaydık baştan beri sultana,şaka maka inandım ben ona yaa
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay ben kullanıcam ilaçları ama eşime bişey vermiycem,azıcık dinlensin adamın midesi,dünyanın ilacını içtigeçen sefer Allahın izniyle 1 haftada 2 katına çıkmıştı değerler...martta regl olunca başlıycam onun takviyelerine...
sen nasılsın? kızlar nasıl?
kız karbonatla yapılan gebelik testi,köpürürse bebek var,köpürmzse yok...sultaaaannnn yap bakalım gebemisin![]()
o değilde keşke arpayla buğday sulatsaydık baştan beri sultana,şaka maka inandım ben ona yaa![]()
dogal yollarla besle adami o zaman.kizlar daha tam iyilesmedi ama götürdüm krese.banada bulastirdilar galiba bugün bogazim yaniyo ama kötü degilim.havalardan yaa birden sicaklik düsünce böyle olduk.kizinin ayagi nasil oldu?
canım karbontı 1 bardak suda erit onunla gargara yap boğazın yanmasını alıyor geçmiş olsunn
iyi iyi maşşallah canavar gibi,canıma yettiler 15 gündogal yollarla besle adami o zaman.kizlar daha tam iyilesmedi ama götürdüm krese.banada bulastirdilar galiba bugün bogazim yaniyo ama kötü degilim.havalardan yaa birden sicaklik düsünce böyle olduk.kizinin ayagi nasil oldu?
yap kız nolcak ama çıkmaz daha,bence o bhcg nin yükselmesini tespit ediyo,sanki 10. günde falan sonuç verir gibi geliyo,gerçi seninde 8. gün falan oldu dimiben yapım mı kız ne dersin?gerci çok erken daha ama ..
şaka bir yana canım da ben hiç düşünmek istemiyorum hamiş miyim değil miyim diye oluruna bıraktım o gün görecez artık
kizz aslinda bende düsünmüstüm onu yapmayi ev müsaitti asgida birsürü bos yer var iki saksi koyardim nolacak asagiya ama gec kaldim.![]()
iyi iyi maşşallah canavar gibi,canıma yettiler 15 gün
yap kız nolcak ama çıkmaz daha,bence o bhcg nin yükselmesini tespit ediyo,sanki 10. günde falan sonuç verir gibi geliyo,gerçi seninde 8. gün falan oldu dimi
tüh beeeee![]()
Ya kızlar ben yarın için ürolojiye randevu aldım gidicemde ne dicem dr hiç düşünmedim bir akıl verin. Sap gibi bakar geri dönerim yoksa
kız dedim ya ben sana,at kocanı dr un önüne,olmuyo bunun çocuğu de,bak hele baştana ayağa nesi var nesi yok,eti senin kemiği benim de
eşinle gitmen gerekiyo,hiçbişey demenize gerek yok ki,bebek istiyoruz bi sperm testi yaptırmak istiyoruz de
niye yahu!! du bak komik eglenceli cinsiyet testleri ekleyecegim.
hamile arkadaslar eglencesine size 1-2 tane cinsiyet belirleme testi ekliyorum.
1- kirmizi lahana testi. Gender Prediction Tests:Red cabbage,baking soda,ring,pencil,chinese gender calculator:RESULTS:GIRL:) - YouTube
lahanalari iri iri dograyin. 1 litre suda 10 dakika kaynatin., sonra ayni miktarda idrarla karistirin. koyu renk. mor gibi olursa kiz, pembe veya kirmizi olursa erkek. gun isiginda bakin ki renk yanilmasi olmasin.
2- http://www.youtube.com/watch?v=tHGkBIgC5FY
karbonatla yapilan test. bu cok eglenceli :)) 2 tatli kasigi karbonati idrarinizla karistirin. kabarirsa erkek, kabarmazsa kiz.
3- ayni testin camasir suyuyla olani var, onda da sonuclar ayni.
4- kalem testi var. onu da kalemi iple elinizin uzerinde cevirip birakiyorsunuz. duz gidip gelirse erkek, yuvarlak cizerse kizmis.
lenarinin mesajini buldum yapiyim mi?
Her ay kontrol edecekmiş hem kistin büyümesini hemde bebeği ama birşey olmaz her şey yolunda gider demişee şimdi nolacak canım? bebek iyi mi doğumu olabilecek mi?
kızlar kayıp resmen ya
arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir![]()
ahada yaptim
Eki Görüntüle 970794
Eki Görüntüle 970795
ulennn benim kadar canli yayin yapan varmi topikte?
canım cok geçmiş olsun inş dış gebelik değildir...kayıp yaşayınca insan çok kötü olyor içini karamasrlıklar bürüyor ama zaman herşeyin ilacı en kısa zmanda toparlanmanı diliyorum cnm.
bence kandaki lh seviyesine bakıyordur..